המצעד הישראלי של רדיו ירושלים 101fm

radio101fm

New member
../images/Emo41.gifהמצעד הישראלי של רדיו ירושלים 101fm

20 הגדולים: 1) הראל מויאל – לא מכירים אותך 2) עידן יניב – את יפה 3) רן דנקר ועיליי בוטנר – שווים 4) דנה אינטרנשיונל – Love Boy 5) מאיה אברהם – למה 6) ריטה – אני גרה מול המים 7) שבי בר – בת צוענייה 8) הילה זיתון – תישאר 9) אפרת גוש – לראות את האור 10) מורן גמליאל – מקום בלילה 11) אבי מזרחי – למה אני שר לה 12) יונתן רזאל – סך הכל 13) נועם רותם – עולה ויורד 14) דניאל סלומון – הייתכן 15) מטרופולין – אל תלכי 16) דניאל סלומון – סדר יום 17) גילת הלל – בגללך 18) אביהו לנדור – מרגע לרגע 19) תוקי – פוחד מתל אביב 20) יוני בלוך – נוף אחר
הפינה לשיפוטכם:
בן ארצי - קרוסלה
חמי רודנר – השארת אותי עם רוח
מורן קריתי – שר רק בשבילך
מירי מסיקה – אם זאת האהבה שלך
קוואמי והחלבות – מלחמת פופ אתם מוזמנים להיכנס ולדרג את השירים שאתם אוהבים מתוך רשימת המצעד. בין המדרגים יוגרלו פרסים יקרי ערך
המצעד הישראלי של רדיו ירושלים - כל יום חמישי ב-20:00 בערב
רוצים עוד מוסיקה ישראלית
~ לחצו כאן ~

יואו אתם לא מבינים איזה חלום חלמתי...

הכי הזוי בעולם!!! היו בו רמי וריטה וכל מיני אנשים שקשורים אליהם וחברות שלי... לא זוכרת מי בדיוק.. הנקודה התחתונה היא שאני וחברות שלי היינו באיזה מקום, איזה הופעה שלהם או משהו כזה, ולא היה לנו איפה לישון אחר כך.. ואז רמי וריטה הזמינו אותנו לישון אצלם.. ובהתחלה התלהבנו, אבל אז הגיעה מישהי שעובדת אצלם ולקחה אותנו לבית שלהם והכל היה חסוי כזה.. היא אמרה שריטה מופיעה איפשהו ורמי נמנצא לא יודעת איפה ובכלל לא פגשנו אותם.. ובסוף החלום ישבנו עם רמי בסלון שלהם... ואני זוכרת שרציתי להשמיע לו את השיר של חברה שלי אבל התביישתי
בקיצור, ממש הזוי..... ועד עכשיו אני צוחקת על עצמי... אבל נחמד שיש חלומות נעימים לפעמים... כנראה אני יותר מידי מוטרדת מזה שאני עוברת עוד מעט ואצטרך לגור במעונות, ועוד לא אישרו לי את זה בכלל.. ואם לא יאשרו (מה שלא נראה לי שיקרה, אבל בכל זאת יש את האופציה הזאת...) לא כל כך יהיה לי איפה לגור שם.. טוב, שבת שלום ושבוע טוב שיהיה

למעלה