המצעד הישראלי של רדיו ירושלים 101fm

ככה זה כשחולים ונשארים בבית :\

אז פתאום יש ימבה זמן ואפשר גם להשקיע בהודעות... אמממ ושלא תחשבי שסתם כתבתי את זה כי שיעמם לי,זה באמת דברים שהיה לי חשוב להגיד. ואין לי שום כוונה לפתוח פה חזית נגד אף אחד או לתקוף אף אחד,אמרתי מה שאני חושב ואני מקווה שהשירשור הזה ישאר בטונים יפים
נ.ב: מחר לוקחים לכם את האליפות תזכרי מה שאני אומר

radio101fm

New member
../images/Emo41.gifהמצעד הישראלי של רדיו ירושלים 101fm

20 הגדולים: 1) הראל מויאל – לא מכירים אותך 2) שרית חדד – זה ששומר עליי 3) מירי מסיקה – עכשיו אתה חוזר בחזרה 4) נינט טייב – יחפה 5) יוני בלוך – אחריות 6) איציק שמלי – כמה חסר 7) דנה עדיני – הסודות 8) מזי כהן – מתמלאת אהבה 9) יפתי – נגמר בחזרה 10) שרון חזיז – קח אותי לשם 2007 11) אמיר פיי גוטמן – יום אחרון 12) רונה קינן – בתוך אגם קפוא 13) יהודית רביץ – ציפייה לאושר 14) אריק ברמן – בינונימי 15) שבי בר – מעיל אחד בגשם 16) גילת הלל – לשקר לעצמי 17) דניאל סלומון – הייתכן 18) שירה גבריאלוב – הבוקר יאיר 19) תמיר חיטמן – חושב כמו בחורה 20) דנה אינטרנשיונל – הכל זה לטובה
הפינה לשיפוטכם:
סיי לה וי – מתי תביני
היהודים – אין לך מקום
רוי אדרי – כבד לי
רגב הוד – בואי תגידי
יוני בלוך – נוף אחר אתם מוזמנים להיכנס ולדרג את השירים שאתם אוהבים מתוך רשימת המצעד. בין המדרגים יוגרלו פרסים יקרי ערך
המצעד הישראלי של רדיו ירושלים - כל יום חמישי ב-20:00 בערב
רוצים עוד מוסיקה ישראלית
~ לחצו כאן ~

איץי אתה לא יכול לפתוח חזית

כי עוד מימי הרשמי אין לי כח לקרוא כ"כ הרבה... בעיות קשב וריכוז יו נו... ואת האליפות שלי אף אחד לא יקח... לפחות עד שנה הבאה...

../images/Emo207.gif"אין לך מקום" הוא שיר השבוע בגלגל"ץ../images/Emo70.gif

איזה כיף! הושמע היום בתוכנית הבחירות בפינת שיר השבוע של גלגל"ץ. וזה אומר שהוא יושמע בימי שני,שלישי ורביעי בשעה 14:55(עם סטייה של דקה לפה ולשם) אגב בלי קשר היהודים מושמעים המון בגלגל"ץ מאז צאת הסינגל. בסוף השבוע הזה שמעתי את הזמן שלך,ומלי אמרה שהיא שמעה את לא קל ועוד ארון אחד. נראה שהיהודים שוב חוזרים לאופנה

nils11

New member
כן גם אני שמעתי אותו אתמול ב-9 ועשרים בערב

בגלגל"ץ.. איזה כיף זה

little WhiSper

New member
אוףאוף אני ממש ממש מצטערת (גם לצחר)

הייתי ממש בשוק אז לא חשבתי באותו רגע...

גם לי גילו..

מישהי מהמרפאה גילתה לי ואחרי זה שאמרתי לה שזה מעצבן ואני שונאת שמגלים לי היא אמרה טוב, סליחה והמשיכה לספיילר.

little WhiSper

New member
זה לא היה כזההה ספויילר

כתבתי אתזה אחרי השידור חוזר. ודי, מספיק היה לי ייסורי מצפון על זה.

little WhiSper

New member
אה

לפי מה שידוע לי, אם הייתי כותבת את זה לפני ששודר, לפני שכולם היו 'אמורים' לדעת את זה.

התכוונתי

שאם כן היית אומרת לפני שזה שודר או שהיית יודעת שצחר לא ראה זה הכי ספוילר שיש

למעלה