המצעד השנתי ברדיו ירושלים

radio101fm

New member
../images/Emo41.gifהמצעד השנתי ברדיו ירושלים../images/Emo41.gif

כל השנה האזנתם, דירגתם, השפעתם... והנה התוצאות לפניכם מקום מבצע - שיר 01 הראל סקעת - ואת 02 עידן יניב וליאור דטאוקר – חושב עליה 03 איתי – קרן פלס 04 הדג נחש – הנה אני בא 05 איה כורם – שיר אהבה פשוט 06 שי גבסו – תגידי לי את 07 נינט טייב – כשאתה כאן 08 שרית חדד – בין כל הבלאגן 09 אביב גפן - מחר 10 הראל סקעת – משהו ממני 11 סאבלימינל - טורו 12 שירי מימון – לאן שלא תלכי 13 מאיה בוסקילה – רק אל תגיד 14 קרן פלס – אם אלה החיים 15 הראל מויאל – ואז תבואי 16 נינט טייב – האור בחיי 17 דין דין אביב – מוכרת לי מפעם 18 בית הבובות – שיר בעיפרון 19 הראל מויאל – סימנים 20 הדורבנים – עוד לילה 21 טיפקס ועלמה זק – פרח השכונות 22 שי גבסו - במקומי 23 דוד ד'אור ואהוד בנאי – זמן אהבה 24 יהודית רביץ ואהובה עוזרי – האיש ההוא 25 איה כורם - קיץ 26 שוטי הנבואה ואיזבו - הוא 27 דין דין אביב – סודותיי 28 שלושים עם יהלי סובול ומלאני פרס – לרוץ מהר 29 סינרגיה – מרגיש אחר 30 עמיר בניון – הכל עד לכאן 31 מיקה קרני – פשוט וטוב 32 הנרי וניקה - בגידה 33 אלון דה לוקו - אור 34 עברי לידר בהופעה חיה – הכוס הכחולה 35 אל תלכי לי – אייל גולן 36 דיימנדז – אתה הכוכב 37 דניאל זילברשטיין - אלייך 38 רפאל דהאן – תני לי סימן 39 מאיה אברהם – לפניי שנשתגע 40 כלא 6 – דרך המלך
בקטגוריית זמר השנה
|הדגש במקום הראשון: הראל סקעת
במקום השני: אביב גפן
במקום השלישי: שי גבסו
בקטגוריית זמרת השנה
|הדגש במקום הראשון: קרן פלס
במקום השני: נינט טייב
במקום השלישי: איה כורם
בקטגוריית הרכב השנה
|הדגש במקום הראשון: בית הבובות
במקום השני: גיים בוייז
במקום השלישי: סינרגיה
בקטגוריית אלבום השנה
|הדגש במקום הראשון: הראל סקעת – הראל סקעת
במקום השני: קרן פלס - אם אלה החיים
במקום השלישי: שי גבסו – במקומי
בקטגוריית תגלית השנה
|הדגש במקום הראשון: קרן פלס
במקום השני: עידן יניב
במקום השלישי: איה כורם
בקטגוריית פסי קול וסדרות
|הדגש במקום הראשון: הנרי-האלופה (מתוך הטלנובלה היומית שמשודרת בHOT)
במקום השני: דניאל סלומון(מתוך הסרט עטור הפרסים מישהו לרוץ איתו)
במקום השלישי: ילדות רעות (מתוך הטלנובלה היומית של מוסיקה 24)
בקטגוריית השיר המעצבן של השנה
|הדגש במקום הראשון: חושב עליה – עידן יניב
במקום השני: כשאתה כאן – נינט טייב
במקום השלישי: טורו – סאבלימינל דרכי האזנה לרדיו ירושלים: 1. באמצעות נגן האינטרנט של רדיו ירושלים באתר תפוז: http://101fm.tapuz.co.il/ כמו כן אפשר להאזין באמצעות אתר המצעדים שלנו בכתובת: www.101charts.com בתחתי העמוד הראשי 2. באמצעות שידורי הלווין "יס" באפיק 71 "הוט" 3. באמצעות שידורי הכבלים הדיגיטליים "הוט" באפיק 309
כולכם מוזמנים להמשיך לדרג את המצעד השבועי השוטף באתר האינטרנט המשודרג שלנו בכתובת: www.101charts.com . דרגו את 8 השירים האהובים עליכם ביותר (כולל את הפינה לשיפוטכם) באתר המצעד העברי
בין המדרגים יוגרלו פרסים יקרי ערך מתנת "רשת מחסני חשמל"
בינהם: נגני MP3 משוכללים, מיטב האלבומים החדשים , ועוד... ***חשוב לציין - הצבעות כפולות וג'יבריש יפסלו אוטומטית ע"י המערכת*** *בנוסף, מאזינים שיענו נכונה על שאלות המוצגות בשידור, בשעת המצעד, ייזכו בפרסים יקרי ערך מתנת רשת "מחסני חשמל" מבחר דיסקים של אומנים שונים מתנת רדיו ירושלים, כרטיסים למופעים ועוד...כמו כן, מאזינים יועלו לשידור אינטראקטיבית*
אנא השאירו פרטים מלאים! הצבעות כפולות יפסלו!
שתהיה לכולנו שנה טובה, מלאה במוסיקה מגוונת ועשירה בברכת האזנה ערבה, עורכות: ענת נווה ונגה קדמי מגיש: יניב לוי הפקה ראשית: רונית עזרן

britmel

New member
../images/Emo207.gif

מוזמנים לקומונה שפתחתי לג'סטין טימברלייק

radio101fm

New member
ג'אסטין טימברלייק עדיין בפסגה עם SB

במשך שלושה שבועות ברציפות... בואו לגלות האם יישאר בפסגה שבוע נוסף כולכם מוזמנים לדרג את ג'אסטין ואת השירים האהובים עליכם ביותר במצעד הלועזי באתר שלנו

britmel

New member
יפה שריתה ../images/Emo13.gif

מוזמנת לקומונה
חדג סוכות שמח לכוללם

mbsgf

New member
אני שמח לראות ש..

נינט קיבלה מיקום טוב יותר מאשר במצעד של גלגלצ, שמיקם אותה במקום ה20 ומשהו.. כמו כן, שמח לראות שלדין דין אביב יש יצוג מכובד במצעד עם שני שירים מדהימים, ושבית הבובות לקחו מקום ראשון בהרכב השנה, למרות שהם יותר 2005 מאשר 2006.

actimel

New member
האם האזנת למצעד?

הירושלמים אוהבים את נינט (וכל שאר המדינה חחחחחחחחח) יש אומרים שהדיווה מזכירה קצת את מלאני באופי הלהיטים ובמראה החיצוני (מלאני שלנו עם פוני ממממממממממממ) דין דין זמרת מ-ע-ו-ל-ה לגביי בית הבובות... אני מתחברת להרכבים אחרים דווקא

actimel

New member
והנה הזדמנות לפתוח דיון...

האם נינט טייב מזכירה לכם את מלאני? סגנון שירה, חיצוניות אשמח לחוות דעתכם

לשעתי היא לא מזכירה את מלאני.

נינט יפה ומוכשרת. (מלאני יותר יפה כמובן...) האלבום של נינט מעולה. השיר האהוב עלי ב
זה: "היא יודעת" (השיר החדש שלה). אני לא רואה דמיון בינה לבין מלאני.

mbsgf

New member
למען האמת לא האזנתי..

כי לא ידעתי שהמצעד משודר בכלל. בכל מקרה, יש בכלל תדר לרדיו י"ם באיזור הדרום? (באר שבע). אני מאוד אוהב את כל העבודה שעשו עם ועל נינט בחודשים האחרונים. המראה שלה הוא מאוד מיוחד, ומזכיר לי את הלבוש של מלאני בפוטושוטים שהיא עשתה לאחרונה. נינט בכלל יפה, ומה שעשו לה, רק הדגיש את המדהימות שבה. אני לא נוטה לרכוש דיסקים, אבל את האלבום של נינה כן קניתי. אהבתי את הארטוורק, ואת השיק האינדי-אלטרנטיבי שהאלבום עטוף בו. כן, התאכזבתי כמו רוב האנשים, שנינה לא כתבה את השירים בדיסק (פרט לאחד), אבל ללא ספק, הקול והלחן גורמים לכל שיר ושיר להשמע כאילו זה היומן האישי שלה. ובקשר לבית הבובות, לפני כמה חודשים (סוף החורף האחרון) הלכתי להופעה שלהם, בלי שידעתי מי הם בכלל, והם הדהימו אותי. לא הכרתי מילה אחת, אבל האנרגיות שם היו מטורפות כל כך, כאילו אני מעריץ שלהם כבר שנים. הם להקה שפונת יותר לקהל הטיינייג'רים למיניהם, ואולי בגלל זה פחות התחברת אליהם, זה טבעי למדי.

את המראה של נינט פחות אהבתי.

השירים מדהימים. הפוני של נינט לא מתאים לה. מאפרים אותה יותר מידי. זה גורם לה להיראות לא טבעית. אני חושבת שלנינט יש יופי טבעי וחבל שהורסים לה אותו.

למעלה