המשחק מלחמת טקטיקות

gindis

New member
../images/Emo41.gif המשחק מלחמת טקטיקות ../images/Emo41.gif

שלום רב, המשחק מלחמת טקטיקות אופס ותודות לכם הוא לא כבר בבטא. עזרו לנו עשרות שחקנים שמגיע להם הרבה תודה וזה המקום להודות להם מקרב לב. הגרסא באנגלית עלתה ואנחנו מאחלים לכולם הצלחה במשחק. * בתחילת שבוע הבא נוסיף מפה חדשה וכל שבוע ביום ראשון יהיו תוספות למשחק. בברכה, צוות גינדיס

maxtv

New member
../images/Emo31.gif **

קבל תיקון,אני רואה שלא הוספת המון דברים שנאמרו פה.. =/ המשך כך!

gindis

New member
לא הבנתי!

כל מה שרשמתם לי כאן נפתר וגם רשמתי לי להוסיף את הרעיונות שלכם. בברכה, ערן

maxtv

New member
תרשום לי מה נפתר

אני אתן לך רשימה של 5 דברים שלא נפטרו,לפחות

Bleys1

New member
דברים שחסר

אפשרות לערוך עולם אפשרות לבחור את כמות הכסף שמקבלים כל תור מהאדמה לדעתי לעשות מהירות תגובה שונה בין כל סוג כלי נשק, ככה שמטוסים יוכלו לנוע יותר מהר מטנקים לשנות את הנזקים שועשים כלי הנשק האווירים, כי כרגע הנזק שלהם הוא מזערי לעומת העלות שלהם... לתת למפציץ טווח תקיפה של 1 ק"מ כיוון שכרגע פשוט אם אתה רואה שמפציץ עלה עליך, אז אתה יכול פשוט לברוח לפני שהוא מגיב...

maxtv

New member
אפילו לא מחצית מהחסרונות..והכל רשמו לו..

חבל,לרשום לעצמך לא מספיק ערן..

gindis

New member
תשובה

* את התוספות רשמתי לי ונוסיף אותם בעדכונים שיהיו בקרוב במשחק. * כלי נשק יכולים לזוז בזמנים שונים רק משחקים איטיים יותר של 7 ויותר שעות לתור. * לגבי הנזק נויף להם בעתיד עוד אפשרויות ואתם מוזמנים להציע. בברכה, ערן

Bleys1

New member
אבל

אף אחד לא משחק במשחקים ארוכים, וחוץ מזה כדי שהם ינועו במהירויות שונות צריך לשפר אותם, אני מדבר על נגיד שבמשחק של 5 דקות כל תור, אז נגיד מטוס יוכל לנוע כל 2.5 דקות, לעומת טנק שכל 5 דקות...

bjben

New member
לדעתי מה שצריך לעשות

זה שבמשחקים של תורות קצרים המטוסים יוכלו לנוע יותר משבצות מחיילות רגליים

NirsCountry

New member
מישהו רוצה משחק של שעה לתור?

לדעתי הכי טוב זה 7 שעות לכל תור אבל אז המשחק ימשך יותר מחודשיים וזה פחות כדאי.. שעה לתור נראה סביר..המשחק יקח שבועיים לדעתי *אני לא אוהב 5 או 10 דקות לתור כי לא תמיד מספיקים להזיז את כל היחידות בזמן הזה ואז במקום משחק מחשבה זה הופך למשחק של מירוץ נגד הזמן, ובנוסף אפשר לחסל אחד את השני תוך לילה אחד אם השני לא נמצא על המחשב..

maxtv

New member
השגיאה תוקנה ערן

משום מה יש לי בעיה לשוחח איתך אבל היא תוקנה כל הכבוד !

mishi2007

New member
ערן אין ים במשחק

עם זה אמור ליהיות או הצעה תקרא אמרת שיהיה ים נמל ואין אותם? בבקשה שים את זה לדעתי זה יוסיף הרבה לכיף של המשחק... אפשר לשים נמל ובנמל ליבנות ספינות קרב וצוללות וקומנדו ימי זה יהיה מגניב ובצוללות למשל יהיה איזה 5 טורפדו ו3 טיל שיוט טורפדו למרחק 5 משבצות וטיל שיוט 15 משבצות וצריך שיההי גם מכ''ם ימי שיגלה את האוייב ובספינות אפשר לעשות תותחים של 8 פגזים וטילים בליסטים אפשר לעשות גם נושאת מטוסים\מסוקים וגם הסוואה בים ומוקשים ימיים זה יהיה הכי טוב תקשיב לי ערן זה יהיה ממש יפה.

למעלה