המשחק - סיבוב רביעי

Nimst

New member
../images/Emo41.gif המשחק - סיבוב רביעי ../images/Emo41.gif

מקווה שלא יצא מבולבל מדי. והפעם אני יודעת את התשובה הנכונה והכל

First Person: So, listen, there's a fire in Yellowstone Park. Second Person: Well, put it out. First Person: Technically, I'm not a professional firefighter, though there was a time I wanted to be. Second Person: When? First Person: When I was four. Second Person: When I was four, I wanted to be a ballerina. First Person: Yeah? Second Person: I don't like to talk about it. First Person: Ballerina? Second Person: I'd kinda like that not to get around. First Person: Yeah. No chance of that. [Later, that same day] Third Person: *Second Person's Name* Second Person: Yes, sir? Third Person: A ballerina? Second Person: Yeah, I didn't... I didn't know what it was at the time. I liked the word. Third Person: We'll go with that for now.​

טוב, הימור חצי לפי תוכן וחצי סגנון

למישהו יש ספק מיהי הבלרינה ומיהו ה"SIR" שהיא פונה אליו ? די לא, נכו. עכשיו השאלה היחידה היא מי הדמות ש-CJ מדברת איתה, וההימור שלי לפי הסגנון זה הבובי שלי, ג'וש... אבל זה הימור. את הפרק אני זוכרת, רק לא את הדיאלוג הזה... נו ?

או קיי וכמובן שטעיתי ../images/Emo9.gif

לזכותי יאמר שמצאתי תמונה די מדהימה של בראדלי ויטפורד בחיפוש אחרי הציטוט, אז יש מצב שהיה שווה.

ואני גם לא מאמינה מה השם האמיתי

של קליף... מארק פוירשטיין. רווקות הארץ, התאחדו- יהודי טוב להביא הביתה לאימא...

Nimst

New member
למה ויתרת כל כך מהר?

ובפעם הבאה בבקשה לא לפרסם תשובות עד שמישהו מנחש (ואז בכל מקרה מיותר לפרסם תשובות, אבל, נו, הבנתם)

Popeye78

New member
אוקיי, אז ככה

נשמע מוכר אבל לא יותר מידי אז אני עונה בלי לקרוא את התשובות שלפני: האדם הראשון - צ'ארלי. האדם השני (שרצה להיות בלרינה) - סאם. שלישי - ג'ד.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo9.gif

הבלרינה הוא בטוח ג'וש, השלישי הוא בטוח ברטלט, השני לדעתי הוא סאם.

Nimst

New member
גיאלי וL e m o n L y m a n צדקו

ג'וש הוא הבלרינה
אגב, L e m o n L y m a n, איך קוראים לך?

ואפרופו בלרינה, הנה התמונה

זוכרים שהבטחתי תמונה מפלילה של ג'וש ? אז הנה... בחיפוש אחר הציטוט נפלתי על האתר הזה (מה זאת אומרת איך ? הבטיחו תמונות של ברדלי ויטפורד בגוגל...) - ובאמצע העמוד לכדה את עיני תמונה של סמי-עירום. מצד אחד - וואו. חשבתי שיהיה חננה א-לה יו גראנט, הרבה יותר שרירי וחטוב ממה שנתתי לו קרדיט
מצד שני - זה קצת כמו לדמיין את ההורים שלך עושים סקס- עקרונית, אני יודעת שזה נכון אבל אני לא באמת רוצה לראות את זה

למעלה