המשימה יוצאת לדרך...

eldarinn

New member
../images/Emo41.gif המשימה יוצאת לדרך...

בהתאם למה שנאמר קודם לכן, אני מנסח את ה"כללים":
המשימה על פי הקווים המנחים בהודעה א' (רעיון) ובהודעה ב' (ענינים טכניים). בנוסף למה שכבר נרשם עוד כמה נקודות:
יהיו שני שופטים - שלחתי לשני משתמשים קבועים ומכובדים פה בפורום הזמנה והם (בתקווה ש-) יחזרו אלי בהקדם עם תשובות ואז אני אפרסם את שמם. אני רק אתעסק באדמיניסטרציה/הפקה של העניין.
הגשה - בפורמט JPEG - תמונה אחת או סט תמונות, הוריזונטלי או ורטיקאלי לבחירתכם, בגודל 800X600, עד סוף מרץ. כמובן שאפשר במשך הזמן להעלות WIP-ים (WORK IN PROGRESS).
הגשה סופית רק בהעלאת תמונות לאתר ולא עם לינק חיצוני (לטובת ליעוד).
אין להפר זכויות יוצרים ואין להציג עבודות שאינן מקוריות.
העבודות יוצגו לאחר מכן בגלריה חדשה ויקבלו חשיפה בעמוד הראשי של תפוז.
למי שיש תמונת רקע מקורית שהוא חושב שהיא קונספטואלית, מעניינת, ורסאטילית ומתאימה לבנות על גביה מודל תלת מימדי עבור המשימה יכול לשלוח לי במייל: [email protected] . רצוי ברזולוציה גבוהה. אני מקווה לקבל תמונות ולבחור אחת עד סוף השבוע כדי שנוכל להתחיל.

eldarinn

New member
נו מה קורה?

קיבלתי כמה תמונות אבל אני לא בטוח שהן מתאימות ורשמתי הודעה למי ששלח לי. יש עוד הצעות?

dj brick city

New member
יש לי תמונה אולי היא תתאים

מצדה יש לי את התמונה בקובץ יותר גדול

לא בדיוק

צריך גדולה יותר ,מפורטת יותר ולא כדאי תמונה שמסתכלים עליה מלמעלה,וכי פה איפה תשים את האובייקט? תעשה ציפור במעופה?(שזה דווקה רעיון) תעלה עוד תמונות שלדעתך יוכלו , לתת מענה למתמודדים.

eldarinn

New member
אמממ..

זאת באמת תמונה נחמדה, אפשר לעשות פה סצינות מענינות בעיקר בהיבט היסטורי אבל נראה לי שהיה עדיף משהו יותר דרמטי במובנים אחרים (ויסלחו לי כל ההיסטוריונים של עם ישראל אם חיללתי באי דרמתיות את סיפור מצדה
).

zman3d

New member
אהבתי את הרעיון

ונראה לי שאני גם יצתרף. התמונה הזאת גם דיי טובה לדעתי (אם יש לך אותה ברזולוציה הרבה יותר גדולה).

למעלה