המשפט שלי

../images/Emo41.gif המשפט שלי ../images/Emo41.gif

והפעם "הציורים של יובל" :) אתם בוחרים את המשפט/ים או את השורות שהכי נוגעים לכם בשיר.. <אם מישו רוצה לעפיל את הפינה הזו, תפנו אליי במסרים
>

Hadardur

New member
אמממ. בין הראשונים(סטייל כיתה ב')

אז ככה... כל השיר נוגע בי לי ו.... זהו חחח אבל הכי הכי? מממ... "שא את עצמיך תישא תפילה לאן שרואות עיניך וההבטחה היא המפתח למסע חייך" חחחח וזה... "האם חשבת פעם על איך זה יכול להצליח לעולם תמשיך באותה הדרך הקלה בשבילך והאם זו אותה הדרך איתה רצית להוכיח לכולם שאתה הרבה יותר מסתם בן אדם" כל השיר וזהו סליחה דיי ביי

Mosh28

New member
חחחח הדר

ימצחיקה
אבל דוגרי זה מובן..כל השיר הזה מדבר אליי מלא שורות יפות וליריקה באמת מדהימה
אבל אם הייתי צריך לבחור שורה אחת זאת חייבת להיות: "אם אתה מרגיש אבוד השיר הזה הוא בשבילך אז בבקשה" מסיבה אחת, הרבה פעמים שאני מרגיש קצת מבולבל ולא יודע מה לעשות זה מפקס אותי קצת מחזיר לי את הראש על הכתפיים אל תשאלו למה, לכל אחד יש פאקים

eladi88

New member
מה הקשר חוטר?!

חוטר זה ענף עיקרי היוצא מגזע העץ....

hadarisan

New member
המשפט שלי בשיר הוא

"אלוהים אלוהים וכל מה שרציתי לדעת מאבד את האשתונות" זה מעין שיא בשבילי בשיר...כי כל הרגשות ככה מצטברים לי עד הקטע הזה שהוא צועק את השורה הזאת וזה מצמרר אותי תכלס....

mory89

New member
המשפט שלי

דבר ראשון זה שיר כייפי כזה לשמוע כשעצובים.. מעודד כזה.. והמשפט שלי בשיר הוא "ביופי שלא עולה על הדעת מאבד את העשתונות" יומצויין :)

must178

New member
לא משפט , יותר בית

"זה חוזר אליי בלילות בטיפות הגשם המלוחות זה נופל עליי מלמעלה בזיונים עם בחורות זה כל מה שרציתי לדעת ולא העזתי לגלות ביופי שלא עולה על הדעת מאבד את העשתונות" הקטע ממש מדבר אלי...

matanbru

New member
אוווווו שיר שנוגע לי ללב

השורות שלי או יותר נכון בית "זה חוזר אליי בלילות בטיפות הגשם המלוחות זה נופל עליי מלמעלה בזיונים עם בחורות זה כל מה שרציתי לדעת ולא העזתי לגלות ביופי שלא עולה על הדעת מאבד את העשתונות"

אלוהיםםם איזה שיר :!:

"שא את עצמך, תשא תפילה אל מה שרואות עיניך וההבטחה היא המפתח למסע חייך..." גוד זה הקטע שלו אני תמיד מחכה ובכל פעם מחדש הוא מעביר בי צמרמורות.

pishkashit

New member
אנייייייייייייייייייי |מרימה יד|

"האם חשבת פעם על איך זה יכול להצליח לעולם תמשיך באותה הדרך הקלה בשבילך והאם זו אותה הדרך איתה רצית להוכיח לכולם שאתה הרבה יותר מסתם בן אדם" "אלוהים אלוהים וכל מה שרציתי לדעת מאבד את העשתונות"

eladi88

New member
שלי

"והאם זו אותה הדרך איתה רצית להוכיח לכולם אתה הרבה יותר מסתם בן אדם" באמת אחד השירים היפים! אממממ שאלה- של מי הקולות בבית "זה חוזר אלי בלילות"?

למעלה