המשפט שלי

../images/Emo41.gif המשפט שלי ../images/Emo41.gif

והיום בפינתנו "סיגפו" :) לכל החדשים\אנשים שלא השתתפו במשחק עד עכשיו- אתם בוחרים את המשפט\ים או השורות שהכי נוגעות לכם מהשיר.. Enjoy :)

hila3000

New member
עונה ../images/Emo9.gif

"מאבד מציאות לרגע איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה" "לא את הכל אתה יודע זה אותו האור שתמיד ליווה אותך"

אוקע

"גל של הזיות בטבע מאבד מציאות לרגע איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה ולא די לה" "היגיון של אגדה היא מרגישה כמו ילדה קטנה בשדה גדול של הבנה, טהורה" :]

גמאני :)

"גל של הזיות בטבע מאבד מציאות לרגע איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה ולא די לה" -זה כזה אני- "היא מרגישה כמו ילדה קטנה בשדה גדול של הבנה טבורה"

hodayoyo

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

היגיון של אגדה היא מרגישה כמו ילדה קטנה בשדה גדול של הבנה, טהורה

talba3

New member
זה לא קשה יש משפט אחד ויחיד וקצר...

"גל של הזיות בטבע" זהו תודה :]

hodayoyo

New member
מישהו שאל אותי במסנג'ר מה המשמעות

של זה כי אנשים אמרו לו שהוא גל של הזיות או משהו כזה

הממ אני

איף יש כ"כ הרבה... "מאבד מציאות לרגע איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה" "לא את הכל אתה יודע" "היגיון של אגדה היא מרגישה כמו ילדה קטנה בשדה גדול של הבנה, טהורה" הממ וזהו חחחח

Lovley bla bla

New member
אמממ

"תכתוב על ארבע קירות ברגע ולא די לה..." ובתכלס?..יש עוד הרבה אבל זה הכי נראה לי...

eladi88

New member
הפינה חוזרת לה??

תכתוב על ארבע קירות ברגע ולא די לה גל של הזיות בטבע מאבד מציאות לרגע גאונות פשוט גאונות!

hadarisan

New member
"פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם

עוד עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן...." יכול להיות משהו יותר אופטימי מזה????? אימא שלי מתה על השיר דרך אגב...

Mosh28

New member
ממ

"פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם, עוד אור עולה זכרון ישן"

Raz Bob Marley

New member
שלי

"גל של הזיות בטבע מאבד מציאות לרגע איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה ולא די לה" "היא חזרה משם כדי להשלים לה את את המעגל שלה אל המעין בא גדי בא גדי קטן"- מת על המשפט הזה!

dani3p

New member
אפפעם לא השתתפתי בפינה הזו..

טאם טאם טאם! ולראשונה סיגפו :) "היגיון של אגדה היא מרגישה כמו ילדה קטנה" "זה אותו האור שתמיד ליווה אותך" שיר חמודיק

chaga

New member
אממממ

"גל של הזיות בטבע מאבד מציאות לרגע איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה ולא די לה" "היגיון של אגדה היא מרגישה כמו ילדה קטנה בשדה גדול של הבנה, טהורה" אני רואה שאני לא היחידה שרשמה את זה

היא חזרה משם

כדי להשלים לה את המעגל שלה אל המעיין בא גדי בא גדי קטן... <סתם, החלטתי להשתתף.
>

horses my love

New member
פעם ראשונה../images/Emo9.gif

המשפט האהוב עליי זה: "פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן..." זו הפעם הראשונה שלי
אני מקווה שעשיתי נכון... ביינתים: להת'

meijin007

New member
ולא די לה.

והצטרפו אלי בשירה סוערת: אל המעין (אל המעין) בא גדי בא גדי קטן (בא גדי בא גדי קטן) אל המעין (אל המעין) בא גדי קטן (בא גדי קטן) השלום לו? (השלום לו?) ללבן בן בתואל (ללבן בן בתואל) השלום לו? (השלום לו?) ולרחל (ולרחל) יש עוד בית, אבל אני לא זוכר אותו

למעלה