המשפט שלכם!

שישיץ

New member
../images/Emo41.gifהמשפט שלכם!../images/Emo41.gif

והשיר הראשון יהיה אהבה שקופה של רונה קינן אופקורס.. איזה משפט אתם הכי אוהבים בשיר? המשפט שהכי מייצג אתכםת ולמה?
ואני מבקשת שיתוף פעולה מצד כל הגורמים ההכרחיים בפורום..
זה כבר הופך למין פורום פרטי חחח

abarak88

New member
אני !

צחוק מדבק חסר סיבה -אז ככה קודם כל שירן אחלה יוזמה!. אהבתי את השורה הזאת ואני הכי מתחבר אליה בשיר כיוון שאני כל כך מבין את הצחוק הזה. צחוק של אהבה. צחוק אושר...צחוק שאני מאחל לכולם להרגיש...במיוחד עכשיו בתקופה האחרונה [כל כך יפה !!!
]. קורה לי לפעמים שאני שומע מישהו צוחק אז אני מתחיל לצחוק ולשמוח..שזה בעצם ללא סיבה אבל עמוק מתחת אני מלא אושר ואהבה בליבי! אז שיהיה לכולנו ימים שלמים,שבועות,חודשים ושנים של צחוק מדבר חסר סיבה ושיהיה לכולנו אהבה אני אוהב אותך!!!

0mroosh

New member
אממ..

"פשוטה וחמה כמו כף יד של כלב"-בפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק נתקעתי על המשפט הזה, כי זה היה כל כך פשוט [וחם כמו כף יד של כלב?!] ותמים שכזה..
כיף.

tali_le

New member
שנעשה את זה פינה שבועית?

מה את אומרת שירן, רוצה לארגן לנו כאן את הפינה הראשונה של הפורום? טלי

שישיץ

New member
אחלה..

רק שתהיה היענות.. ושרונה תוציא שירים כי זה יגמר לנו עוד כמה זמן חחח

tali_le

New member
עכשיו את צריכה לבחור אמוטיקון

שיסמן את הפינה כל שבוע!

tali_le

New member
אולי זה כי אני במצברוח מלנכולי משהו

אבל המשפט שהכי תפס אותי - לפחות עכשיו הוא: זה געגוע עקר, זיכרון לא שלי לא חושבת שזה המשפט הכי אהוב - אבל עכשיו הוא הכי מייצג את התחושות שלי קשה לי להסביר למה, אני מרגישה יאוש מרוחק כזה ואולי זו הסיבה טלי

שישיץ

New member
איך זה-../images/Emo20.gif

(אני פשוט מתה על הפרח הזה, הוא גם בחתימה שלי) או זה-
או זה-
או זה-
או זה-
חח או זה-
הכל יפה.. גו תפוז

tipeshet

New member
אחלה יוזמה!ותתחדשי על הפינה../images/Emo3.gif

אני כמו עומר (גם בשם
) אומרת שהמשפט פשוטה וחמה כמו כף יד של כלב זה משפט שעושה אסוציאציה כל כך חמימה,תמימה ואוהבת.. שרונה בחרה את המילים המושלמות לתאר את החום והאהבה

לירונדה

New member
אז ככה.....

האמת שהיה לי קשה להתחבר למשהו בשיר, הוא יחסית דל במילים משאר השירים של רונה, אבל בכל זאת, השורה שבחרתי היא: וידאו ביתי ישן ישן מטיול שנשכך - שורה שקצת קשורה לתקופה האחרונה שלי

שישיץ

New member
ושלי..

זה געגוע עקר, זיכרון לא שלי כנראה בגלל כל הדברים שאני הכי רוצה אבל אפילו לא יודעת איך הם..

cornflakeboy

New member
המשפט שלי..

איך רציתי להיות שם עכשיו, להיות שם עכשיו... הכמיהה הזאת לדבר שרחוק מאיתנו ואין דבר שאנחנו צריכים יותר ממנו מלווה אותי המון בחיים.. אז אני מאוד מתחבר למשפט הזה :)

למעלה