המתלבש/ת הטוב/ה ביותר!

i l0ve u

New member
../images/Emo41.gifהמתלבש/ת הטוב/ה ביותר!../images/Emo41.gif

אוקי זה פשוט כמו שזה נשמע..................... אני לא זוכרת אם כבר עשינו את זה או לא אבל לא חשוב... שכל 1 ירשום:
המתלבש הטוב ביותר בארץ
המתלבשת הטובה ביותר בארץ
המתלבש הטוב ביותר בחו"ל
המתלבשת הטובה ביותר בחו"ל זה ממש פשוט {בערך חח} אז תתחילו לשרשר... אפשר לכתוב כמה אנשים באותו מקום לדעתי... תחשבו לפי אם הוא מתלבש יפה,אופנתי וכו'....

i l0ve u

New member
אני יתחילללל

המתלבש הטוב ביותר בארץ:אממממממ ת'אמת שאני לא יודעתתתת אבל אני יחשוב על זה... המתלבשת הטובה ביותר בארץ: אוקי אני חייבת להגיד שמבחינת לבוש קשה מאוד לפספס את מירי בוהדנה ואילנית לוי בתוכנית החדשה שלהם הן מתלבשות פשוט מהמם! וגם מורן אייזנשטיין! {למרות שכעיקרון מלבישים אותם אבל בחפיף.. המתלבש הטוב ביותר בחו"ל: בנים?...לא יודעת אולי ג'סטין? אמממממממממ יש הרבה שמתלבשים יפה אבל משומה יש לי בלק-אאוט ולא עולים לי שמות! בעעעעע המתלבשת הטובה ביותר בחו"ל : אמממ טוב קשה לפספס את זה שג'ניפר לופז היא מכתיבת הטרנדים...!!! ובאמת שלא עולה לי כרגע אפחד בראש... אולי שאתם תתחילו לכתוב יעלו לי שמות...

SsssTaaaR

New member
../images/Emo165.gif

בארץ.... מלי לוי מהבנים...ממש לא יודעת אולי ההוא מאקזיט לא זוכרת ת'שם שלו
בחו"ל מסכימה איתך ב-100%!! ג'ניפר לופז וג'סטין טימברלייק

keren201

New member
me tooooo../images/Emo3.gif

בארץץץץ,המתלבש הכי טוב??????? יאמה קשה....בעצם לא יודעת... המתלבשת הכי טובה,אין ספק שמירי בוהדנה וזאתי הסטליסטית שהיתה בתוכנית "מהפך" סנדרה משהו.... בחול....וואי....ג'סטין.... בן אפלק.... ואין על ג'ניפר אניסטון!!!מלכה :)

תורי..../images/Emo3.gif

המתלבשת ההכי טובה בארץ היא.. אממממ נראה לי שמלי לוי והמתלבשת ההכי טובה בחו"ל: 1. ג'ניפר לופז 2. שלישית האחיות במכושפות - מלבישים אותן מאאזה יפה
המתלבש ההכי טוב בארץ: לא יודע
המתלבש ההכי טוב בחו"ל: גם לא יודע

chicolico

New member
../images/Emo99.gif

אליסה....
אני מסכים שאת ה"מכושפות" (אליסה מילאנו, רוז מקגואן, הולי מרי קומבס) מלבישים פשוט מדהים, וגם את שרה ג'סיקה פרקר... ג'ניפר לופז היא בהחלט מכתיבה של אופנה בחו"ל וגם בנות "אטומיק קיטן" מתלבשות יפה... בארץ...? אין הרבה אנשים עם טעם טוב אמיתי... אולי סנדרה רינגלר וגלית גוטמן....

O Boy

New member
ME

ג'ני בחול, ובישראל... אילנית לוי ומירי בוהדנה אחריה (אבל זה לא כ"כ משנה מה הן ילבשו, תמיד הן פ33ות

vashla

New member
ועכשיו תורי........

בארץ(בנות):יעל בר זוהר
בארץ(בנים):עומר שפכטל
בחו"ל(בנות):ניקול קידמן
בחו"ל(בנים):בראד פיט וקווין ריצ'ארדסון.

sugababe1

New member
עכשיו אני../images/Emo110.gif

ארץ: בנים: לא יודעת בנות: סנדרה ריגלר חו"ל: בנים: דיוויד בקהאם המדהים, חתיך, מהמם בנות:ג'ניפר לופז

dark eyes

New member
אפשר לנסות

בארץ בנים אני לא מכיר מישהו ספציפי. בנות אני חיב להסכים איתכם על המדהימות אילנית לוי ומירי בוהדנה. בחו"ל אתם בטח לא מכירים אבל היידי קלום הדוגמנית מתלבשת לדעתי הכי יפה......הסטייליסטים שלה נחשביפ לטופ של עולם הדוגמנות

חחחח....

הזכרת לי ת'מורה שלי להפקה כל פעם שאנחנו מדברים על פירסומות ויש שם מישהו "חתיך" היא אומרת כמוך "דיוויד בקהאם החתיך המהמם המדהים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!

תסלחו לי מאוד

אבל סדרה רינגלר ממש מגעילה אותי חחח יש לה טעם מזעזע... תמיד הייתי מזדעזע ממה שהיא הייתה בוחרת לאנשים במהפך.. ואליסה מילאנו -

flowers girl

New member
יאק../images/Emo70.gif רוז ממש לא יפה../images/Emo70.gif

אליסה מילאנו ממש ממש ממש כוסית ויפה

למעלה