המתנה
|פגרה|

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifהמתנה../images/Emo41.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

תראו אנשים, ביררתי קצת לגבי המתנה ואיך להעביר אותה- ויש כמה אפשרויות שאני לא יכול לציין כרגע. אבל יש בעיה, הברכות זה רעיון מצויין לדעתי, אך הסרטון זה לא רעיון כ"כ טוב- מקורבים אל יעלי אומרים שהיא בכלל לא יודעת לתפעל מחשב
לכן צריך לחשוב על משהו אחר, אני אשמח מאוד אם תוכלו להתייעץ בירדן (SofyTofy). אני מצטער שזה כבר אחרי שהסרטון מוכן, אבל פשוט ככה הבנתי, ועדיף מאוחר מאשר לעולם לא. שבת שלום

אויי...

אז גם הרעיון של הברכות כלל סירטון באסה זה משנה את התוכניות עכשיו צריך לחשוב שוב אבל תודה על העידכון בכל מקרה. לגבי איך להעביר לה דבר איתי בפרטי :) שבת שלום

שיר...

מה יש לדעת? כאילו זה לא כזה נוראי זה בסה"כ להכניס דיסק ואז רואים את הסרטון. ואני מאמינה שהיא לא תהיה לבד בבית ואולי גיא או מישהו יכול לעזור לה ואם זה לא יהיה באותו רגע אז אני באמת מאמינה שזה כן חשוב לה לראות מה זה ושהיא תבקש ממישהו לעזור לה. אני לא חושבת שכדאי לותר על זה.

rhilf

New member
מסכים עם הגר

היא תנסה בכל דרך לראות את הסרט. ובגלל שזה מהמעריצים שלה היא תרצה לראות. ואני בטוח שהיא תצליח לראות

מסכימה עם הגר....

גם בן אדם שלא יודע לתפעל מחשב יכול לבקש עזרה... אם היא לא תראה את זה אצלה בבית, היא תוכל לראות את זה אצל אחר החברים שלה או כל מישהו שהיא מכירה ושיש לו מחשב. וזאת גם מתנה מאיתנו, אני מאמינה שהיא תסתקרן לראות את זה... לפי דעתי לא צריך לוותר על זה...

rhilf

New member
עוד משהו

ונראה לי שאולי היא תשמח ללמוד קצת על מחשב. ואני בטוח שגיא מבין במחשבים. אז לא לוותר על הרעיון.

מסכימה מאודדדדדד../images/Emo9.gif

עד שהגר'וששש השקיעה על זה עכשיו לקלקל הכל
גם אבא שלי יודע רק לכבות ת'מחשב
אז אנחנו לא קונים בגלל זה דיסקים

Nofar723

New member
אם זה בנוסף

אז נראה לי מפגר לעשות את שניהם, כי בשניהם יש ברכות ואני חושבת שלא יכתבו שתי ברכות שונות לסרטון ולספר

Nofar723

New member
אני לא מדברת על

הסרטון שאת הכנת, יש סרטון אחר עם ברכות

אה סורי נופרי אני פשוט לא הבנתי..

אז לא יודעת.. אם הסרטון השני זה סרטון ברכות אז עדיף יענו לעשות ברכות בספר... וסרטון כאילו של מה שאני עשיתי... שזה דברים שונים.. לזה התכוונת?

Nofar723

New member
התבלבלתם,

יש שתי סרטונים אחד שהגר הכינה על יעל השני הוא סרטון ברכות ונראה לי ששיר התכוון לסרטון ברכות...(שיר?!?)

למעלה