הניתוח השבועי!

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהניתוח השבועי!../images/Emo41.gif

טוב, שבועי זה יחסי
והיום, לבקשת הקהל, Choke Me! התרגום שלי, הערות יתקבלו בשמחה כי זה אחד השירים הכי לא ברורים שיצא לי לתרגם
: בנוגע לעכשיו, אני למטה מיושר. ואני יכול לפנות לקופסה בשביל קצת שלום[שלווה] או קופסה בשביל חתיכה או קופסה בשביל עשן אבל הן כולן הולכות לחנוק אותי את כל-כך משוגעתX3 מספיק בדרך שכנראה אומר שאת הרסת אותי זה כמו פאקינג עסקת סמים אני יושב כאן ומחכה אני מתקשר אליך בחזרה ואת לא מתקשרת אלי בחזרה וזה ממש דפוק, אבל באותו הזמן זה רק גרם לי לרצות אותך אפילו יותר. לזמן מסויים הייתי נקי יותר מעכשיו. ואז התחלתי להרוס את עצמי. עם הדברים שעכשיו אני אוהב, הדברים שאני שונא. עד שבסופו של דבר זה שבר אותי. את כל-כך משוגעתX3 מספיק בדרך שכנראה אומר שאת הרסת אותי. תזייני לי את התחתX2 תחנקי אותיX3 בנוגע לעכשיו, אני למטה מיושר. ואני יכול לפנות לקופסה בשביל קצת שלום[שלווה] או קופסה בשביל חתיכה או קופסה בשביל עשן אבל הן כולן הולכות לחנוק אותי את כל-כך משוגעתX3 מספיק בדרך שכנראה אומר שאת הרסת אותי

Rose131

New member
טוב רק ניסיון קלוש ומהיר לפני השינה:

הוא משווה את החברה שלו לסמים. או את הסמים לחברה שלו? שזה עושה לו רע, אבל הוא ממשיך בכל זאת. ו.. לאדעת

XDDDDDDDD ../images/Emo223.gif

וואי, אני משמ גרועה בלנתח שירים, ועוד שיר כזה לא ברור
אני גם קצת הבנה XP תנתחו אתם.

מה שנועה אמרה, בסה"כ.

הוא משווה את הסמים לחברה שלו, איך שהם משגעים אותו ואיך שקשה לו בלעדיהם, קשה לו גם בלעדיה. הוא רוצה אותם כשהם לא נגישים לו, וכך גם אותה כשהיא לא עונה. אני חושבת שגם אולי היא הסיבה לסמים, מרוב שהיא "משגעת" אותו. לזמן מסויים הייתי נקי יותר מעכשיו. ואז התחלתי להרוס את עצמי. עם הדברים שעכשיו אני אוהב, הדברים שאני שונא. עד שבסופו של דבר זה שבר אותי. פעם הוא היה הרבה יותר נקי מהסמים, ונקי מהרגשות החזקים כלפיה. לאט לאט הוא התחיל "להרוס" את עצמו- הוא הדרדר יותר לסמים, והרגשות כלפיה התעצמו. מרוב שהוא אוהב את הסמים ולא יכול בלעדיהם, כך הוא שונא אותם, וכנ"ל כלפי חברה שלו. ובסוף הוא נשבר. אני אחרי מבחן במתמטיקה, וזה עילג למדי.

למעלה