הסיכום השבועי - והוזכה הוא....

../images/Emo41.gif הסיכום השבועי - והוזכה הוא....

(תצטרכו להמשיך לקרוא כדי לגלות..
)
ebony - בויכוח הניצחי - "כשאת אומרת לא.." סיבוב שני
ןהפעפ, גבר חסר בינה שלא מבין שהבחורה לא מעוניינת בו. מקווים שהצלחת להיפטר מעלוקה.
אורזמן - מביא לנו מאמר של קארין ארד - "איך לא לעצבן לנו את הדגדגן". המאמר כמובן פתח דיון קטן לגבי תוכנו, והכיח שוב את האקסיומה -
כל אישה מעוניינת במשהו אחר
אבל שווה לקורא , ולא בשביל הציניות המשעשעת (אותי לפחות). למעוניינים המאמר נימצא בטאגליינס.
נאוקו סאן - פותחת ללא כוונה ויכח על רצונות האישה. בשורה התחתונה סוכם שאישה צריכה לדעת מה היא עצמה רוצה ולצאת להשיג את זה!
שירי לי 84 - בדילמה. אישה נשואה שמחפשת באופן קבוע ריגושים אך לא רוצה לפגוע במערכת היחסים. כפי שכבר ניצפה בעבר רב הפורום תומך בנאמנות, וההצעה הרווחת היא לנסות לחפש ריגושים מחוץ למיטה.
ushi tooshi - מעבירה לנו סקירה קצרה על הרווקים בחייה. ויחד עם Vdrums תוהה "איפה ישנם עוד גברברים/נשים כמו האיש ההוא.." - כל היודע דבר עם מקום הימצאו מתבקש לפנות להנהלת הפורום
PreDirector טוען שלנשים אין הומור. ואני שואלת - אתה קראת את הסיכומים שלי
בפינת הסקס השבוע:
free soul - מתלבטת לגבי יזיזות. ואני אחזור על דברי בשרשור (כי נרהא שהרב הסכימו איתי) - סקס זה לא דבר טוב, אבל לא כתחליף לאהבה
ME 17 מבקש את המדריך המלא ל
צרפתית ומקבל מגוון טיפים מחברי הפורום המלומדים
בפינת התהיה השבועית של ילדת"ה - נשים ודיאטות? מה , איך כמה ולמה? ושמשהו יסביר לי פעם אחת ולתמיד למה זה הולך תמיד ביחד??
תוצאות הסקר שלנו מתברר , (וזו לא הפתעה גדולה) שרובינו אכן אוהבות צעצועי סקס. גברים, לתשומת ליבכם
מחר בבוקר יפורסם סקר חדש.... דנטל - לתשומת ליבך
ebony פותחת את שרשור געגועים ל- סקארלט שלנו. וכל מי שפספס להיכנס במיידית!
והזוכה הגדול השבוע בפינת המקל והגזר שלי אהמ, אהמ..... אורזמן - שהגדיל ועשה ולא רק שהגיב לי לסיכום אלא טרח והביא לי את מילות השיר "מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה". הזוכה המאושר יקבל את המתנה בדואר בימים הקרובים (בתקווה שאני אוכל להתקפל לתוך קופסא של דואר ישראל
) המקל! הולך השבוע ל זיגזג שלמרות התשבוחות ויתר מכזו קלות על מסאג' שלי
תומר בדרך אליך..
והמתנה לשבוע הזה למגיב/ה המאושר/ת - תלתל מראשו של גברבר/אשת הפורום הנבחר עליה. וכמובן מי שלא יגיב יקבל תלתל מראשו של תומר...
וכמובן, ברוכים הבאים לכל החדשים, ושבוע מקסים לכולם

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד ילדת"ה.

וברוכים הבאים לכל החדשים
הסקר החדש עלה לאוויר
קרדיט לילדת"ה כמובן.

מוותק

New member
רגע רגע...

אני לא מבינה... אם לא קרה לי משהו מעניין השבוע לא מזכירים אותי ...? ..

../images/Emo12.gif אני עשיתי דבר כזה??

|מתביישת בפינה| זה לא אני! הכלב אכל לי את המיקלדת! מובטח פיצוי בפעם הבאה

../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif תוספת מעניינת

היי כולם. שמתי לב לסק ר המקסים של ילדת הכוכבים, וגם הבחנתי במאמר שאורזמן ברוב טובו בחר לנדב לנו. אני מרגישה צורך עז לתת לכם את תשובתו של המין הגברי . שיהיה לבריאות : http://www.heberotic.co.il/men.html

אורזמן

New member
../images/Emo39.gifנעים להכיר נאוקו.....

נאוקו סאן, כמה זעם הכנסת במשפט וחצי.... בקשר למאמר שהבאתי לפורום, לא הכללתי את כל הנשים . המאמר שאת כיוונת אליו גם לא מדבר אל כל הגברים ובטוח לא מייצג אותי .
ועשיו ברצינות, את רוצה שאעשה חרקירי, רק תגידי...

חלילה וחס -

לא היה שמץ של זעם בתגובה שלי. ההיפך הוא הנכון - אני מאוד מברכת כל סוג של הומור שנון וחביב, ובהחלט את של שני הכותבים של המאמרים הנ"ל. מעבר לזאת - אני מאמינה שהכל נאמר ברוח טובה, וכיוון שהגרסה הנשית היא מאוד נחרצת, הרגשתי צורך "לצאת חוצץ" ולהראות, כמו בכל דיון בריא, את צדו השני של המטבע. מקווה שהייתי ברורה, ושלא נמלאת מרירות, קבל פרח @--}-

bushi tooshi

New member
שיואו אני לא מאמינה!

נכללתי בסיכום שבועי! מעולם לא זכיתי בדבר בחיי! אני רוצה להודות לכל הגברים ה*** שהביאוני עד היום לנקודת השבירה בכדי שאוכל לבכות לכל העולם על כך ולהכלל בסיכום שבועי כבונוס מטורף! תודה! **מתרגשת**

למעלה