הסיכום השבועי

just adiki

New member
../images/Emo41.gifהסיכום השבועי../images/Emo41.gif

סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
קליפ/סרטון השבוע:
שיר השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
חגגתם את ט"ו בשבט
?
מאכל השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:

NITSAN6

New member
סיכום שבועי../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

שיר השבוע:
סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא טוב שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
מאכל השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:
תמונה שבוע נפלאאאא לכולם

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

שיר השבוע:אין סרט השבוע:נערה חריגה..היחיד שראיתי תוכנית השבוע:חברים דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי 100 בערבית
דבר לא טוב שקרה השבוע:לא יודעת ציטוט השבוע:"נו את לא מקשיבה לי!" "מי?" "את" "אני?" "כן" "לא" "מה לא?" ו-"אי אפשר להיות טוב בזה...אלא אם כן אתה ממש טוב בזה"
מאכל השבוע:אין ציפיות לשבוע הבא:שהמבחנים יעברו שלום|אמן| תמונה:אין

MoRaN SaShA

New member
יאאאאלה ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

סרט השבוע: ALING CAME POLY, ממ..ירח דבש מטורף..והיום יש הסופר אקסית שלי שנשמע חמוד. תוכנית השבוע: חברים וגריז הריאלטי!
קליפ/סרטון השבוע: אין לי.. שיר השבוע: IM ALIVE של סלין דיון. דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי כרטיס אשראי
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אני כבר בשיעור 27 ועוד לא עשיתי תיאוריה..
חגגתם את ט"ו בשבט? לא.. חחח מאכל השבוע: כרוב ממולא של סבתא
ספר השבוע: הארי פוטר האחרון שיצא. ציטוט השבוע: אין לי. תכנונים לשבוע הבא: לעשות כבר תיאוריה!! חחח

MoRaN SaShA

New member
ALONG* אה ויש לי ציטוט ../images/Emo6.gif

טוב זה מחברים אבל זה היה קורע Chandler: I haven't cried like that in years. Monica: You cried yesterday at the six o'clock news. Chandler: That old woman was being scammed by her mechanic. חחחחחחחחחחחחח ענק

NITSAN6

New member
אוי סליחה לא שמתי לב שפתחת שירשור כזה../images/Emo6.gif

RayoDeLuz

New member
=]

סרט השבוע: אין תוכנית השבוע:Are u smarter than a 5th grade? ןOC קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע:אין דבר טוב שקרה השבוע: מממ... אין.. דבר פחות טוב שקרה השבוע:אני חולה כבר 3 ימים בלעעע... חגגתם את ט"ו בשבט? היה טו בשבט?
מאכל השבוע: אין ספר השבוע: gossip girl ציטוט השבוע: מתוך או סי: Seth: (climbs to the top of a coffee cart) lets talk up here Summer: oh my god no Seth: summer i know you're scared Summer: yeah of you Seth: you kiss all these other guys but you won't kiss me? aknowledge me now or lose me forever. Brad: you're dating this emo geek? Seth: yes Brad, she's dating this emo geek... ya that's right, im a big dork and I listen to emo, and I'm dating her Summer: why are you doing this? Seth: because Summer, i like you, this much, and if you dont feel the same way about me than someone's gonna have to give me a hand down because its really high up here, and i could fall and thati would be embarassing...more embarassing. (Puts hand out to Summer) Summer- (climbs on coffee cart) Seth- (smiling) it's all over but a big public makeout session תכנונים לשבוע הבא: אין.

CarmitF

New member
שלום! ../images/Emo13.gif

סרט השבוע: צ'אק ולארי
תוכנית השבוע: מגרש ביתי. אה וגם הרווק 11 קליפ/סרטון השבוע:
שיר השבוע: Groove Coverage - Poison וגם Rihanna ft David Bisbal-Hate That I Love You דבר טוב שקרה השבוע: אממ.. מצאתי משהו שחיפשתי הרבה זמן
דבר פחות טוב שקרה השבוע: ההורים רוצים לעבור להוט
והדביקו אותי בשיר מאוד מאוד לא יפה חגגתם את ט"ו בשבט? לא אוהבת טו בשבט
מאכל השבוע: פתיתים וברוקולי בתנור. ספר השבוע: סיימתי את יומני הנסיכה 8 אחרי 6 ימים חחח
ציטוט השבוע: בני גורן היה ילד כאפות תכנונים לשבוע הבא: מבחן בפסיכולוגיה שלא התחלתי ללמוד

CarmitF

New member
יש לי עוד דבר לא טוב שקרה השבוע

קיבלנו את המבחנים בהיסטוריה [סופסוף] והמורה אמרה שאם יש טעות קטנה אז היא מתקנת ולא מוורידה נקודות. זהו,שהיא כן!! כתבתי כלכלה במקום תעשייה וירדו לי 2 נקודות וחברה שלי כתבה בדיוק כמו שכתבנו במחברת והמורה הורידה לה! בקיצור,הציון הכי גבוה בכיתה היה 85!!! אני קיבלתי 65!!!!!!1 ועל שאלה אחת קיבלתי 6 נקודות מתוך 25. אני מקווה שבשבוע הבא נקבל את המבחנים בספרות ואני אקבל ציון טוב..

OverAndOver

New member
../images/Emo183.gif

סרט השבוע: מת לצעוק 4 XDD וואלה אחד הסרטים הכי מטומטמים אבל מצחיקים שראיתי תוכנית השבוע: חברים וסקראבס קליפ/סרטון השבוע:
שיר השבוע: size the day - AX7 דבר טוב שקרה השבוע: פגשתי את חברה שלי מפתח תקווה באמצע מקדונלדס XDD דבר פחות טוב שקרה השבוע:
חגגתם את ט"ו בשבט? לא....בצפר מטומטם...ואחרי בצפר אין לי כח לחגוג......כל הקטע זה שלא לומדים בגלל זה מאכל השבוע: פוטטו וקולה
ספר השבוע: אממ...הארי פוטר החמישי ציטוט השבוע: לא זטכרת תכנונים לשבוע הבא: ללכת לסרט כדי לחגוג יומולדת לחברה שלי

just adiki

New member
עונה:

סרט השבוע:"נשיקת הדרקון" תוכנית השבוע:"הישרדות"
ו"חברים"
. קליפ/סרטון השבוע:ג'ואי ורייצ'ל
http://www.youtube.com/watch?v=yVUyy5qEz2g שיר השבוע:What hurts the most דבר טוב שקרה השבוע:המבחן בספרות הלך לי ממש טוב
דבר פחות טוב שקרה השבוע:העייפות
חגגתם את ט"ו בשבט?כרגיל, כמה פירות יבשים בבית, היתה לנו פעילות ממש חמודה בהפסקה בבצפר [איזה חמודים הבצפר שלנו!] וגם מתן וילנאי בא בט"ו בשבט לדבר איתנו על... טוב, המצב בארץ. מאכל השבוע:ספגטי בולונז
ספר השבוע:"ביבר הזכוכית"-מחזה. ציטוט השבוע:מישהי:"מה זה אוטו$#^@ " לא זוכרת את המילה
מישהו:"זה ניגוד בין דברים, כמו שתקחי אתיופי ורוסי."
תכנונים לשבוע הבא:
מחר כנראה אני נוסעת עם חברה להרצליה לאכול קנטקי

just adiki

New member
זה גם וגם

אבל הפעם התכוונתי לישראלי כי כבר אין את האמריקאי. סתומרת יש ביום שבתא בל אני רגילה לראות כל יוםם ב-4 את סטפני
ועכשיו נגמר
. אז כן, הישראלי

CarmitF

New member
האמריקאי מתחיל ביום שלישי הקרוב..

היום יהיה פרק קורע! חח בסוף הפרק הקודם,כשהראו מה יהיה בפרק הבא הראו את דן עם עיניים קשורות מנסה להפיל את מה שהיה צריך והוא לא הגיע וזה היה כזה מצחיקקקק וגם רואים קטע שליה צועקת למרינה נראה לי "יותר מהר יותר מהר!" כשהעיניים שלה קשורות והיא נתקעה חחחחח

just adiki

New member
זאת הולכת להיות משימה כ"כ מצחיקה!

כולם נתקעים בדברים והפרצופים של ליה כשהבנות נתקעו הרגו אותי מצחוק

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: חברים, מיכאלה קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: איי לייק ביג באטס אנד איי קנוט ליי
דבר טוב שקרה השבוע: הסמינריון דבר פחות טוב שקרה השבוע: המיונים חגגתם את ט"ו בשבט? כן
מאכל השבוע: עוגיות ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: אני לא מצליחה להיזכר.. תכנונים לשבוע הבא: --

למעלה