הסיכום השבועי

TheCharm

New member
../images/Emo41.gifהסיכום השבועי../images/Emo41.gif

4.10.05-11.10.05 הסיכום השבועי משנה קצת את צבעיו, וכעת מתחלק כך: חלק א' - חדשות מן השבוע האחרון חלק ב' - הסופ"ש הקרוב חלק ג' - השבוע בפורום חלק ד' - תקצירים לסוף השבוע הקרוב סיום לעדכון הזה יתווסף גם חד-פעמית "חלק ה'" (שיצוץ גם-כן מידי פעם) ויכלול רענון השידורים החוזרים של YW בערוץ 3 ל-yes. נא לא להגיב עד שאני מסיים לעלות הכל. וכן, זה ייקח קצת זמן.

TheCharm

New member
../images/Emo75.gifחלק א'../images/Emo75.gif

חדשות מן השבוע האחרון
מעברונים חדשים עלו בעונה החדשה של הערוץ. שון מדווח על עלייתם של אנדי ואפרם מ"אוורווד" על גבי לוגו הערוץ!
החנויות בארץ עוברות רענון (טוב, נגיד). העונה הרביעית של "סמולוויל" כבר יצאה מתורגמת, יחד עם Mix 4 של הסדרה "The OC".
שון, מביא החדשות שלנו מסלקטיבי (
), מדווח על סדרות חדשות שיעלו בערוץ. עונתה השנייה של "יורדים בגדול" תעלה במקום הראשונה. אותה שעה, החל מה-12/11. סדרות הבישול-או-משהו, "בעזרת השף" ו"מטבחי הגיהינום", יעלו החל מה-19/11 (יום שבת). הראשונה תשודר ב-11:25 ואילו השנייה ב-18:30. באותו היום עולות גם העונות החדשות של "המירוץ למיליון" (העונה השביעית) ו"הישרדות" (העונה האחד-עשר). המירוץ למיליון 7 תחליף את העונה הנוכחית שלה בשעה 17:00, והישרדות תחליף את "קרב כוכבי הריאלטי" בשעה 21:30.
מחר בערב לא ישודרו השידורים החוזרים של הערוץ, זאת כמובן בגלל יום כיפור.

shawn 1

New member
תודה על ההערכה../images/Emo13.gif, בנוסף

למעברונים החדשים של אנדי ואפרם מ"אוורווד". אלא גם איימי מ"אוורווד".

shawn 1

New member
"שון- מביא החדשות שלנו מסלקטיבי!"

מתאים לי...!
..חחחחחח

shawn 1

New member
איי איי! הוא רשם שיהיו 4 חלקים

ראיתי שהוא סיים תרביעי אז עניתי!

TheCharm

New member
אז תראה טוב יותר

קודם כל כי התכוונתי ל-4 חלקים חוץ מהראשון, וזה דיי הובהר בגלל שכתבתי מה יהיה בכל חלק, וגם כי הוספתי שחד-פעמית יהיה חלק חמישי, ויש גם סיום.

shawn 1

New member
טוב שאתה לא בוכה! תרגע, אז טעיתי

זו פעם ראשונה, אני תמיד מגיע כשאתה מסיים.

TheCharm

New member
מדבר איתי על לבכות?

שנחפש אולי את כל מיליוני ההודעות שלך של: אתה - מקלל/מעליב/אומר דבר מטומטם, מישהו אחר - מגיב לך על זה, לא בנחמדות, כמובן, כי לא ציפית משהו אחר, אתה - למההההה לפתוחחח ריביבםםםםם?!?!.11.?!!?! ומה פעם ראשונה? פעם ראשונה שיש לך בעיית הבנת הנקרא? ממ..

קובי221

New member
למה תמיד לריב...?

אני לא הבנתי מה ההבדל אם הוא ענה לפני הסיום או אחרי... מה זה כ"כ משנה?

shawn 1

New member
נכון..

תראה איך שאין לו טיפת הגיון או כבוד וכך מדבר ביום כיפור, יום של סליחות ומתנהג לא יפה...עזוב, לכול כלב יבוא יומו. זה מה שיש לי להגיד. אני לא ארד לרמתו, במיוחד לא ביום מקודש כזה...!

TheCharm

New member
כן, אתה לא תרד לרמה שלי ביום המקודש

"כל כלב יבוא יומו", אוי אני רואה שאתה פשוט מאוד קדוש מעונה ליום הזה

TheCharm

New member
../images/Emo75.gifחלק ב'../images/Emo75.gif

הסופ"ש הקרוב
יום שישי
סוף השבוע שלנו מתחיל כהרגלו ב-17:45 עם פרק 8 מעונה 4 של "סמולוויל" ומיד לאחר מכן ב-18:30 פרק 6 מעונה 3 של "אוורווד".
עד כאן לחלק הרגוע של סוף השבוע. קצר, נכון? ב-19:15 מתחילות 40 דקות (וקצת) של תענוג עם הפרק האחרון בהחלט לעונה השנייה של "The OC", ואם נסתמך על 10 הפרקים האחרונים אפשר לקוות לפרק מעולה מכל הבחינות. בשבוע הבא תחליף אותה סדרת הפשע המתמטית מלאת הביקורות הטובות(ומיותר לציין הרייטינג) "מספ7ים".
לאחר מכן עוד קצת רוגע עם רצועת השידורים החוזרים שלנו. פרק 6 מעונה 2 של "מגרש ביתי" יבוא עלינו לטובה ב-20:00, וב-20:45 נמשיך עם פרק 7 מעונה 1 של "פשע מן העבר".
רגע, לא חסר כאן משהו? כן. ב-21:30 ישודר הפרק האחרון בהחלט (והפעם בהחלט-בהחלט, ולא רק של העונה) של "חוקי המשחק".
ערב הדרמות-ללא-הפסקה רושם פרידה ב-22:15 עם פרק 4 של "חוק וסדר: משפט וצדק". לילה טוב...
יום שבת
משהו חדש קורה ביום הזה. קודם כל, זה "קומנדו נני", עוד סדרה-דמויית-"סופרנני", שתעלה ב-10:40, במהלך רצועת הלייף סטייל של הערוץ.
ב-15:45 אתם מוזמנים לצפות בפרק השני מהעונה השלישית והאחרונה בהחלט (שוב, בהחלט-בהחלט, ולא רק של העונה) של "8 כללים פשוטים" ומיד לאחר מכן ב-16:10 פרק נוסף של "פחות ממושלמת".
משהו חדש קורה ביום הזה - חלק ב'. ב-16:35 ישודר הפרק הראשון מהעונה השנייה של "שני גברים וחצי", בין הקומדיות הנצפות והטובות ביותר של ארה"ב, בכיכובם של בין היתר צ'ארלי שין.
גם במגזר הריאלטי אין לנו רגע דל. את השעה 17:00 תופס פרק נוסף של "המירוץ למיליון 6", והגמר כבר מתחיל להיראות באופק - או מה? ב-17:45 ישודר הפרק השני של "בחור עם אופי 4: נקמת היורמים" שעלתה בשבוע שעבר וקיבלה ברובה תגובות אוהדות מן הפורום ובכלל.
ב-18:30, לפחות לפי מדריך השידורים, הסדרה "חילופי נשים" מתחילה מ-ה-ה-ה-ת-ח-ל-ה, וכן, הכוונה היא לשלוש עונות אחורה.
עוד שניים ודי. ב-19:15 ישודר פרק נוסף של "יורדים בגדול", גם כאן ניתן לראות את הגמר באופק כבר. ב-20:20 ישודר שוב הפרק הראשון של "קומנדו נני", לטובת אלה שאינם משכימי קום.
את רצועת הסרט השבועי, שכמסתמן חודלת מלהיות הסרט השבועי, ימלאו, נכון לרגע זה לפחות, שני קטעים של "מאחורי הקלעים". הראשון, ב-21:05, יהיה לסרט "בראשית", והשני, ב-21:23, יהיה ל"וולאס וגורמיט".
ממשיכים לנסוע עם רצועת הריאלטי, אבל רק לעוד 45 דקות. פרק מספר 2 של "קרב כוכבי הריאלטי" ישודר ב-21:45.
ניפרד מסוף השבוע עם פרק מספר 4 מהעונה הרביעית של "משמרת שלישית". שבת שלום!

למעלה