הסיכום השבועי

linoy7

New member
../images/Emo41.gifהסיכום השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

הדבר הטוב של השבוע:
הדבר הפחות טוב של השבוע:
שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
בילוי השבוע:
תכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יש תכנונים מיוחדים לשבוע הבא?
ציטוט//יציאת//מילת השבוע:
תמונת השבוע: שבת שלום וסופ"ש נפלא

linoy7

New member
אנייייי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

הדבר הטוב של השבוע: השביתה היוםםםםםם
ושיעור עיצוב ביום רביעי
הדבר הפחות טוב של השבוע: לא יודעת.. שיר השבוע: אנדר מיי אמברלה אלה אה אה
התחדשות השבוע: נראלי שכלום
בילוי השבוע: החתונה אתמול
תכנית השבוע: משחק החיים סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: ירקות
וואי, אכלתי מלאאאאאא
יש תכנונים מיוחדים לשבוע הבא? מממ.. יומולדת עברי ביום שני
אבל חוצמזה לא משו מיוחד..
ציטוט//יציאת//מילת השבוע: "צאי כבר מהארוןןןןן
"
תמונת השבוע:
תקשיבו, זה כבר לא צחוק- אמרו שהולכים להשבית את הלימודים אחרי החגים למשך חודשייייים ואף ייאלצו לבטל את שנת הלימודים הזו
אלוהים ישמור

NITSAN6

New member
מתי אמרו דבר כזה??../images/Emo112.gif

מסכנים התיכוניסטים
אה ואני חדשה פה

linoy7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif והיה כתוב על זה בעיתון../images/Emo41.gif

של היום
וכן, אנחנו באמת מסכנים
כוסעמק, שנה אחרונה ככה צריכה להיות?!?!
אעע
טוב
שם? כיתה? מאיפה את?
תהני

just adiki

New member
אנייייאניאניאני:

הדבר הטוב של השבוע:חזרה לבצפר הדבר הפחות טוב של השבוע:לא יודעת
שיר השבוע:and im inlove again התחדשות השבוע:ממ........ לא זוכרת. בילוי השבוע:עוד לא ממש היה.. תכנית השבוע:"חברים" סרט השבוע:אין. ספר השבוע:"איש ואישה ואיש" מאכל השבוע:מרקקקקקקקק!! חם אני יודעת.. יש תכנונים מיוחדים לשבוע הבא?לא. ציטוט//יציאת//מילת השבוע:"are you o.k dear?" תמונת השבוע:

RayoDeLuz

New member
אני:)

הדבר הטוב של השבוע: נפגשתי עם חברות בקניון ביום האחרון של החופש. הדבר הפחות טוב של השבוע: נגמר החופש והתחיל בית ספר. שיר השבוע:come back to me\Vanessa Hudgens התחדשות השבוע: אין בילוי השבוע: קניון. תכנית השבוע: הרקיע השביעי. סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אין יש תכנונים מיוחדים לשבוע הבא? לא ציטוט//יציאת//מילת השבוע: "גיאוגרפיה זה חשוב." תמונת השבוע:

../images/Emo32.gif../images/Emo6.gifשיואו פאדיחה

אהבתי איזה שחקן מסויים והיתי בפורום שלו..מסתבר אחר כך שזה לא היה הפורום שלו ואני מדברת ומדברת וכל הזמן מתקנים אותי שם ולא מבינים כלום
לבסוף אני קולטת שזה לא הפורום הזה
יענו זה לא אותו שחקן...זה בעצם שחקן אחר שדומה לו.....

just adiki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחח..

איזה קטעים. את יודעת שאת בפורום של ג'ניפר אניסטון עכשיו כן
של איזה שחקן זה היה?!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאויי ענקק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

תגידי, תגידי מי זה
אני לא אגלה

Koala Girl

New member
חחחחחחחחחחח

אני יודעת מי זה
גם ככה הפורום שלהם מת יש איזה 4 אנשים כולל השחקן עצמו

IשחרI

New member
כה....

אבל בכל זאת זה קצת מביך.....זה לא קרה לי אף פעם..לא נעים...בקטנה..בואו נרד מזה חח

עונהההה../images/Emo9.gif

הדבר הטוב של השבוע: סרטים עבודה וכיף הדבר הפחות טוב של השבוע: חולה ותקלה בעבודה שיר השבוע: שירים של ניקלבאק התחדשות השבוע: אין בילוי השבוע: חברים וסרט תכנית השבוע: הקס ועוד משו עם ערפדים
סרט השבוע: זרה מושלמת והנעלם <למרות שאת הנעלם ראיתי לפני הרבה זמן בטיוי ולא ידעתי שזה זה> ספר השבוע: -- מאכל השבוע: פסטה יש תכנונים מיוחדים לשבוע הבא? ללמוד, לעבוד וללכת לדודים בחג ציטוט//יציאת//מילת השבוע: "אג'י א-ג-י" XB תמונת השבוע: --

למעלה