הסיכום השבועי

linoy7

New member
../images/Emo41.gifהסיכום השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
אכזבת השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Robin Sparkles

New member
מסכמת../images/Emo203.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה שבוע מעולהההה קיבלתי 92 במבחן בתנ"ך!! משהו רע שקרה לך השבוע:כמעט הסרחתי את האוטו החדש מההמבורגר שאכלתי בו..חח ישבתי באוטו ואכלתי בזמן שאבא שלי הלך לקנות כמה דברים זה היה מצחיק.. אכזבת השבוע:שבקבוצה בטיול השנתי אני אהיה עם מישהי שאני לא יכולה לסבול ולא ממש תהיה לי ברירה כי היא חברה של חברה טובה שלי.. שיר שלא הפסקת לשמוע:craig david-insomnia וגם קצת מוזיקה אירית
התחדשות השבוע: תוכנית השבוע:איך פגשתי את אמא וגוסיפ גירל סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:המבורגר יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:טיול שנתי אחרון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע:חברה ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:תמונת השבוע:מורה לסוציולוגיה:"אני עוצרת את הבן שלי נוהג ברכב של חבר ומבצע עבירת תנועה.." חברה:"הבן שלך לא בן שנתיים?" אני (לחברה):"בטח הוא נהג בבימבה" ~~~ -"היא לא עברה טסט" -"מה היא לבשה?" -"גולף" -"מטומטמת" חחחח ~~~ אני (בטלפון):"החזירו את המבחן ליומהולדת שלך" (וזה אחרי שהוזיזו אותו..) חברה (בטלפון):"אווו הנה התחלנו" ~~~ התבאסנו מזה שיש איתנו סטודנטיות בשיעור ספורט.. חברה:"אווף אין לי כוח למטומטמות האלה נו איך קוראים להן...סטודנטיות!" ~~~ יוסי בובליל לאינה:"את נשמעת טוב אבל אם תשתקי תישמעי עוד יותר טוב" התוכניות שלי לשבוע הבא:ביום שני אני לא לומדת או שאני לומדת מ-12:30 ובשלישי-חמישי יש לי טיול שנתי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

linoy7

New member
מה היא לבשה? גולף. מטומטמת. חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

תהני בטיול השנתי!!!!!
אילת?

Robin Sparkles

New member
לא..

רמת הגולן. הפסיקו לקחת לאילת בגלל שבפעם האחרונה שהיו שם שתו ועשו בלאגנים.. לפחות נהיה באכסניות.

linoy7

New member
איזה מצחיקים..../images/Emo41.gif

אז במקום אחר לא יעשו את זה? אילת משפיעה לרעה?
לפני 4 שנים גם השכבה של אחי עשו בלאגנים במלון
אבל זה לא מנע מהם להמשיך להוציא את לאילת
מזל
בכל מקרה.. גם רמת הגולן זה מקום מקסים
תהנו!

Robin Sparkles

New member
השכבה של אח שלי הייתה השכבה האחרונה

שיצאה לאילת חח... ומאז תוקעים את כולם ברמת הגולן בגללם

RayoDeLuz

New member
סוף שבוע ^^

משהו טוב שקרה לך השבוע: נפגשתי עם מורה לשעבר שלי בבית קפה
ונרשמתי לקולג' ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה ^^ אכזבת השבוע: מממ אין שיר שלא הפסקת לשמוע: bleeding love של לואינה לואיס התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: חברים
, אחת שיודעת ו90210 סרט השבוע: אין ספר השבוע:the opposite of love של Julie Buxbaum מאכל השבוע: פיצה עם שום ותוספות אחרות ^^ יציאת השבוע: לבית קפה עם המורה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיפגש עם חברות ואולי ללכת לבקר בבית ספר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות ^^ אדם שעשה לך את השבוע: חברה שלי ^^ ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: ידיד שלי : אין לי כרגע תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: מה שיהיה יהיה ^^ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר

NITSAN6

New member
רגע לא הבנתי..../images/Emo110.gif

פעם אמרת שאת רוצה להתגייס נכון? אז במקום זה התנדבת בקיבוץ?

RayoDeLuz

New member
מעולם לא אמרתי שאני רוצה להתגייס..

רציתי שירות לאומי... אבל לא יכולתי כי אין לי פטור מהצבא.. אני התנדבתי בקיבוץ חודש ^^

RayoDeLuz

New member
משהו כללי.. לא בטוחה עדיין...

יענו קורסים בסיסים בכל מיני מקצועות ואז אבחר ^^

linoy7

New member
תעדכני../images/Emo8.gif ומתי את מתחילה ללמוד?../images/Emo41.gif

linoy7

New member
../images/Emo9.gif שיהיה בהצלחה!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
עונה:

משהו טוב שקרה לך השבוע:הגעתי הביתה לסופ"ש. שבוע הבא זה לא יקרה.. משהו רע שקרה לך השבוע:קצת עצבים ומרמור על המערכת הצבאית. אכזבת השבוע:אשמור אותה לעצמי. שיר שלא הפסקת לשמוע:"חלק ממך" התחדשות השבוע:חוץ מאוכל אני לא קונה כלום חח תוכנית השבוע:"מצלצלים" באמת! מה אני אעשה... סרט השבוע:אין ספר השבוע:אין מאכל השבוע:קוקוס. חח סתם... אנחנו טוחנים קוסקוס בצבא אני כבר יכולה להקיא את זה... אחוית הכינה מוקפץ מעולה היום
. ופשטידה מעולה של אמא. יציאת השבוע:אתמול עם חברות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יש לי מחר תרבות יום א' ואנחנו הולכים להצגה ממש טובה ביפו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:מפקדת? חח.. אדם שעשה לך את השבוע: שיחה עם המ"מ גרמה לי להבין עד כמה היא מעולה... זה נתן לי איזשהו בטחון בקורס. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: שירו עם השיר של אייל גולן: "מה אני עשיתי נקנ"ש. הפקרתי נשק בשעת ט"ש ואני כבר לא אני כי השבת כבר לא שלי" או: "מה אני הייתי כ"כ. הייית גם בעלמ"ש ואני כבר לא אני כי מור דפקה אותי, הייתי כה רגוע-עכשיו הגב פצוע."
. תמונת השבוע:- התוכניות שלי לשבוע הבא:להיות בבסיס ומקווה שהשבוע יעבור מהר.. אני נשארת שבת שבוע הבא ואני מקווה שיהיו לנו ביקורים כדי שחברות שלי יבואו ויביאו לי גם אוכל חחח.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר מהר, היה אחלה.

למעלה