הסיכום השבועי

linoy7

New member
../images/Emo41.gifהסיכום השבועי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שבוע טוב!!
ושיהיה שקט... משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

linoy7

New member
שבוע טוב../images/Emo9.gif עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:לא יודעת משהו רע שקרה לך השבוע:הרבה.. מה יהיה עם המצב הזה? אכזבת השבוע:-- שיר שלא הפסקת לשמוע:חלק ממך התחדשות השבוע:-- תוכנית השבוע:חדשות?
האי, חברים, קרוב-רחוק, טירונות[העלו לויאודי בחינם!! ווהו!!
] סרט השבוע:אהבה בתפריט ספר השבוע:צדק פרטי. כן, עדיין.. אינלי כוח לקרוא
|עצלנית| מאכל השבוע:שוקולד יציאת השבוע:קניון גבעתיים, אצל דודים, חוף הים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:-- אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:-- אדם שעשה לך את השבוע:-- ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: הרופא: "את צריכה להגיד את האות N כדי שהלשון שלך תהיה רפוייה וכך גם שרירי הלסת.." אמא שלי: "זה בסדר.. היא אומרת הרבה 'N (אין) לי כוח'"
שעה עד שנרגעתי..
תמונת השבוע:-- התוכניות שלי לשבוע הבא:פיזיותרפיה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כבר היו לי יותר טובים..

Robin Sparkles

New member
איזה סופ"ש טוווווווווב

משהו טוב שקרה לך השבוע:הסופ"ש אצל דודים שלי. 90 ו-93 במתכונות באנגלית אתמול הייתי בבצפר 10 דקות כדי לגלות שאין שיעור (הביאו מורה מחליפה אבל כולנו ברחנו) ולהבריז מאזרחות. משהו רע שקרה לך השבוע:דחו את הבגרויות באנגלית
לא טסים בסוף החודש
אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע:Britney Spears - Circus James Blunt - Wisemen התחדשות השבוע:2 סווצ'רים מבלו בירד...כ"כ יפיםםםם
תוכנית השבוע:מגרש ביתי!! סרט השבוע:מדגסקר 2 שראיתי היום בצהריים ונרדמתי בו איזה 10 פעמים חח ספר השבוע: מאכל השבוע:אוכל של דודה שלי
יציאת השבוע:היום בקניון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע:אח שלי ובת דודה שלי ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:אצל דודים שלי בנדוד שלי (שהשבוע היה לו יומהולדת 24) אמר לדודה שלי שתמיד הוא רצה עוגת מטוס. ואני ובת דודה שלי הכמנו ביחד שתמיד רצינו עוגת דובי והיא אמרה שמקסימום שהכינו לה היה פרפר. ואז אני אמרתי "לי תמיד הכינו ריבוע והשיא היה כשהכינו לי עיגול!"
~~~ משהו על הספר מחזור.. תלמידה:"למה דווקא בשיעורים שלו?" תלמיד:"כי בשיעורים שלו מספיק משעמם כדי שנהיה מטומטמים" ~~~ עוד על הספר מחזור.. חברה:"צריך לכתוב גם מה העתיד וזה.." אני:"אין עתיד" ~~~ אני,חברה ועוד מישהו עשינו עבודה באנגלית שכבר עשינו כי לא היה לנו כוח לעשות באמת והמורה באה ואמרה שאנחנו עובדים יפה.. תלמיד:"אני רוצה שתכתבי לי באייקונטקט עבד יפה ולכן את משחררת אותו מוקדם" כי רצינו שהיא תשחרר אותנו כשנסיים.. ~~~~ היה קצת בלגן בשיעור כי שאלו את המורה אם יש שיעור והיא התעצבנה כבר ואמרה שכן.. תלמיד (בצחוק):"לא הבנתי...אז יש שיעור?" מורה:"צא החוצה!!!!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר

Robin Sparkles

New member
יש לי עוד ציטוט

כשיצאנו מהבית של דודים שלי בנדוד שלי בא איתי ועם אח שלי והוא נישק את אח שלו הקטן בראש ואמר לדודה שלי "יש לו ריח של פיל בראש"
ואח שלי אמר "זה ריח של צב..עם כל החסה"
חחחחחחחח

Robin Sparkles

New member
אה ואצל דודים שלי ראינו אתמול בערב

"צחוק מעבודה" (אחלה תוכנית" ואורי חיזקיה אמר את הדבר ה-כ-י נכון בעולם. שאומרים מילה הרבה פעמים (הוא דיבר על צלחת) ואז אומרים "איזה מילה מוזרה זאת צלחת.."
שעה אני ובת דדוה שלי צחקנו רק מזה חח

linoy7

New member
../images/Emo45.gif זה כלכך נכון!!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

Galuush

New member
אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי לכתוב סםר
משהו רע שקרה לך השבוע: אזעקות אכזבת השבוע: שאני לא יכולה לראות את גלובוס הזהב. אני יכולה, אבל אז זה יהיה כרוך בהירדמות מחר במשרד, ולא כדאי לי
שיר שלא הפסקת לשמוע: Aly&AJ - Rush התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: בטי וגוסיפ גירל סרט השבוע: נחיה ונאהב עם מריל סטריפ ספר השבוע: יומני הנסיכה מאכל השבוע: אוכל של אמא
יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שישי - מנוחה+ שידור חוזר של גלובוס הזהב... חסר להם אם אני לא רואה את הגברת סטריפ לוקחת על מאמא מיה ו"ספק" אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המממ לא יודעת אדם שעשה לך את השבוע: לא יודעת ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא+ סגירת שבת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר לילה טוב
בא לי שוב מכושפות

למעלה