הסיכום השבועי...

../images/Emo41.gif הסיכום השבועי...

הנה דברי השריף שלכם...
RIP CURL1 שואל מהו שיר השנה (אני טוען שזה עוד מוקדם לשאלה הזה...).
כריסטינה אגילרה חושפת את עצמה (במלוא מובן המילה...כמעט) על השער של מגזין המוזיקה ´רולינג סטון´.
WickeDevil שינה את שמו. מהיום אימרו DRORLAVIE.
avivs ו´שירה הממי´ (שנמצאת בארה"ב!) הצטרפו לפורום (
).
מאריה קארי הוצאיה את השיר החדש שלה, Through the rain.
RIP CURL1 התחיל משחק חדש, הוא שם תמונה ואתם אומרים מה אתם חושבים על האמן המוצג שם (צריך עוד לשכלל את המשחק הזה...אבל בינתיים זה מה יש :)).
malolds החליט שגם הוא רוצה להטיף לנו, אוהבתי המוזיקה ולהכריז בקולי קולות, ש-MTV זה לא מוזיקה (אז אל תבוא לפורום שלנו...).
ביום שלישי (29/09/02) הפורום שלנו חגג חודש שלם! (מזל טוב
).
נודע לנו שמשפחת אוסבורן חוזרת (תבדקו בלוח האירועים).
3 דברים, הראשון הוא שאסור לתת לינק להורדות בלתי חוקיות (זה תפוז
אומרים), השני הוא שמחקתי תמונה שהועלתה לפורום (של אגילרה בעירום) מישהו התעצבן פה ואני רק רוצה להדגיש שזה לא פורום פורנו ולכן אני אמחק כל תמונה מהסוג הזה שתיכנס לפורום בכל צורה שהיא. ודבר אחרון הוא תשרשרו ראיתם הודעה עם נושא שאתם רוצים לדבר עליו? אל תפתחו הודעה חדשה...תגיבו, תשרשרו!
smgfan מדווחת ששאקירה זכתה בטקס פירסי ה-MTV הלטיניים (5 זכיות, בכל המועמדיות שלה).
אמנם לא קשור ישירות לפורום...אבל האייקונים של החורף עלו...(
)
mprb ראתה סוף סוף את הקליפ של שנאיה טווין. והיא גם מתעניינת איזו תחנה ברדיו אתם הכי אוהבים לשמוע (דרך אגב...אני והיא מתחתנים! אני כה נרגש
).
תזכורת קטנה...ב-14 לנובמבר עוד 13 ימים יתקיים טקס פירסי ה-MTV. לכו תבדקו בלוח האירועים!
הודעת השבוע
הודעת השבוע היא של RIP CURL1 שהביא אותה עם השירשור הכי ארוך שנוצר בפורום (הוא והמשחקים שלו...
) הנה היא.
Fresh השבוע
עוד להיט מעולה מבית coldplay. הפעם הוא נקרא The Scientist והוא שיר רגוע וטוב. הקליפ באמת יפה, בייחוד הקטע עם המכונית.
להקת השבוע
נירוונה...אמנם הסולן התאבד אבל זה לא מפריע לאף אחד להוציא אוסף (שכל המעריצים חיכו לו כל-כך הרבה זמן) ששוחרר ב-28 באוקטובר. שפשוט נקרא ´נירוונה´. האלבום מכיל את השיר You Know You´re Right שמנוגן בימים אלו ב-MTV. שיר מעולה ומומלץ!
20 הגדולים לשבוע זה

1 Las Ketchup - The Ketchup Song (
) 2 Avril Lavigne - Complicated (
) 3 Atomic Kitten - The Tide Is High (
) 4 Sugababes - Round Round (
) 5 Eve - Gansta Lovin´ (
) 6 Eminem - Cleaning Out My Closet (
) 7 Bon Jovi - Everyday (
) 8 Coldplay - In My Place (
) 9 Britney Spears - Boys (
) 10 Elvis/JXL - A Little Less Conversation (
) 11 Puddle Of Mudd - She Hates Me (
) 12 Tiziano Ferro - Perdono (
) 13 Shakira - Underneath Your Clothes (
) 14 Enrique Iglesias - Love To See You Cry (
) 15 Nick Carter - Help Me (
) 16 Nelly - Hot In Herre (
) 17 Will Smith - Black Suits Comin´ (
) 18 Sophie Ellis Bextor - Get Over You (
) 19 Chad Kroeger - Hero (
) 20 Jennifer Lopez - I´m Gonna Be Alright (
)​
5 הגדולים באנגליה

1 Nelly/Kelly - Dilemma 2 Madonna - Die Another Day 3 Avril Lavigne - Complicated 4 Craig David - What´s Your Flava 5 Pink - Just Like A Pill​
5 הגדולים בארצות הברית

1 Nirvana - You Know You´re Right 2 Christina Aguilera - Dirrty 3 Nelly ft Kelly Rowland - Dillema 4 LL Cool J - Luv U Better 5 Foo Fighters - All My Life​
5 הגדולים ברחבות הריקודים

1 Tim Deluxe - It Just Won´t Do 2 Drunkenmunky - E 3 Narcotic Thrust - Safe From Harm 4 Underworld - Two Months Off 5 Cassius - Sound of Violence​
עד כאן הפינה השבועית
תוכלו לחזור לעדכון הזה, במידה והוא עבר עמוד, דרך שורת הטאגלייס. את העדכונים הקודמים תוכלו למצוא בעמוד הקישורים, תחת קטגורית ´סיכומים שבועיים´.
שיהיה לכולנו שבוע נעים שקט ומוצלח!

אח שלי אני רק חייבת להגיד....

סחטיין על ההשקעהההה!!!!!!!!!!! נורא מעניין לקרוא את הסיכום השבועי (רציני היה מעניין
)
משפחת אוסבורן שולטיםםםםם
ו...זהוווו:)))) שיהיה לכם יום טוב
והכי שוולטטטטטט------->

mprb

New member
נכון.

זה היה מאוד מעניין! אמיתי, מתי אנחנו קובעים תאריך??? (ד"א- נראה לי שכבר מצינו ת´עניין. לא?!) אבל אין ספק שזה העלה לי חיוך בריא! אני רק מקווה שנמשיך להסכים על דברים בעתיד...

מצינו בהחלט ../images/Emo13.gif

ואסגור בקלישאה הכי נפוצה...אם כולם היו מסכימים על הכל, העולם היה משעמם (זו יכולה להיות חתימה טובה...:))

the bra1n

New member
חחחח

אמיתי אח שלי, איך אתה מצליח לנהל שני פורומים ועוד להשקיע כ"כ? אתה משועמם או שאתה פשוט מוכשר?

WickeDevil

New member
טעית אחי! ../images/Emo60.gif

הייתי DRORLAVIE ועכשיו אני WickeDevil! ווווואפס איזו טעות
לא נורא

eranmc

New member
תושבבה קצרה:

משנת 98 מחשבים את תוצאות השירים בבילבורד 75% השמעות 25% מכירות. מראיה תמיד #1 במכירות אבל בהשמעות היא מאותה תקופה ירדה וירדה והיום בכלל לא משמיעים את TTR. לכן בהחלטה גורלית החליטו לא להוציא אותו למנוע כשלון.

RIP CURL1

New member
חבל לדעתי הסינגל היה מצליח אם

היו מוציאים אותו באמריקה כי השיר יפה מאוד

eranmc

New member
הוא היה מוכר לפחות חצי מיליון

אבל כל הקטע של ההשמעות ממש הורס. LOVERBOY הגרוע מכר 500,000 עותקים שמי שמבין יודע שזה המון לתקופה שלנו. הוא היה #1 במכירות, והיה הסינגל הכי נמכר של 2001. אבל הוא היה ממש חלש בהשמעות. בכל אופן כל הקטע של ההשמעות מלווה בהמון דולרים של חברות התקליטים לתחנות הרדיו.

אמממ..לגבי לאברבוי

אני לא כל כך מתפלא שהוא נמכר במאות אלפי עותקים. באותה התקופה (ספטמבר-אוקטובר 2001) הייתי בארה"ב וצר לי לדווח שהסינגל נמכר שם ב-50 סנט...שזה בערך 2 וחצי ש"ח היום...

eranmc

New member
נאכון 2 שקל......

אבל גם בוטליסאס שהיה #1 (בגלל ההשמעות) עלה אותו מחיר ובכלל כל המיני סינגלים עלה ככה. היה לו גם גרסת MAXI שעלה 8$ שהיה #1. בכללי כל הסינגלים של מראיה בארה"ב מכרו מעל 500,000 כולל המקסי שעולים מעל 8$. והנה כמה פרטים מבילבורד עד 96 - המשך יבוא: פרסי המוסיקה של בילבורד זמרת 100 השירים הלוהטים (1991) זמרת המבוגרים העכשווית הטובה ביותר (1991) זמרת הפופ הטובה ביותר (1991) אלבום הטוב ביותר (1991) הסינגל הטוב ביותר (1991) אלבום הטוב ביותר (1992) הסינגל הטוב ביותר (1992) אומנית השנה (1994) פרס מיוחד על עשייה במצעדים (1996) זמרת 100 השירים הלוהטים (1996) זמרת המבוגרים העכשווית הטובה ביותר ב 100 החמים (1996) השמעות 100 החמים (1996)

eranmc

New member
שכחתי להגיד שלמרות שבוטליסאס עלה

אותו מחיר הוא היה #3 במכירות.

למעלה