הסיכום השבועי...

../images/Emo41.gif הסיכום השבועי...

הנה דברי השריף שלכם...
אתמול התקיים טקס פירסי ה-MTV...תמשיכו לקרוא, הכנסתי את הזוכים בהמשך בקטגוריה מיוחדת.
Bla©k ¢At (לא נסחפנו עם השם...
),Shahafo, שרופה על blue, עוגת גבינה, אסף ע, הרמיוני2 ו-life star הצטרפו לפורום (וולקאם
).
Sababush מדווחת שמחר (אם אני לא טועה) בBBC PRIME יהיה מופע למען תרומות עבור ילדים נזקקים באנגליה. שידור חי של כל מיני אמני פופ ידועים.
עוגת גבינה רצתה לדעת אם יש לג´ניפר לופז קליפ חדש יותר מJenny From The Block (לא...אין לה).
Boreg מחפש אתרים ששומרים מצעדי MTV מהעבר (חוץ מהעידכונים השבועיים...לא נמצאו כאלה).
RIP CURL1 מתלהב (כמוני) מ-T.A.T.U (האם הן לסביות? או שסתם עובדים עלינו בשביל פירסום?).
amittzor דיווח שביום שלישי האחרון סאם 41 הופיעה באינטרנט בשידור חי מלונדון.
d@r121 מעוניין לדעת אם מישהו שמע את החדש של רובי וויליאמס Feel (לא הרבה כנראה).
Shahafo נתנה (והיא לא היחידה) את הזוכים שלה בטקס של MTV.
תפוז
העלימו את השמשות (שסימנו הודעות חדשות שלא קראנו) וה-Vים (שסימנו הודעות שכן קראנו) ובמקומם הודעה חדשה תהיה שחורה והודעה ישנה תהיה בצבע אפור. למה? כדי שעמוד הפורום יעלה יותר מהר ולא יהיו בעיות (או במילים אחרות עניינים טכנים שאף אחד לא באמת מבין
). כרגע השמשות חזרו אבל אם השינוי יחזור שוב, תדעו למה הוא פה
דני 98 מדווח שביום ראשון רובי וויליאמס יהיה ב-MSN בראיון לייב.
ממש אחרי כתיבת סיכום זה אני מפרמט את המחשב שלי. בשני פירמוטים האחרונים המחשב שלי לא תיפקד לשבוע...אני לא צופה בעיות לפירמוט זה אבל אם אני "נעלם" פתאום, תדעו למה.
הזוכים הגדולים של טקס פירסי MTV
חיכינו חיכינו, ציפינו ציפינו...והנה זה קרה. טקס פירסי MTV אלפיים ושתיים, אתמול בערוץ הנחוץ. טקס משעמם...פאף דאדי ממש לא הלהיב אותי (מיצינו את הקטע שהוא צועק לקהל...הקהל מחזיר לו וממשיכים בטקס..."תנו לי OOOOO...OOOOO!!!").לא היו צחוקים (היי...עוד פעם פאף והמילון שלו לספרית...), לא קיטעי מעבר מצחיקים ולמה כל פעם שמנחה עלה לבמה הוא היה חייב לצעוק משהו בספרית לברצלונה? המעברים הגרפים נחמדים. הזוכים...טיפה צפויים, השירים מוכרים והכל הלך כרגיל (ולא, זה לא טוב זה סתם משעמם). דרך אגב...לא דמיינתי נכון? בסוף הטקס פאףדאדי עלתה בחורה ערומה לבמה, לקחה לפאףדאדי את הטבעת והלכה? זה היה מוזר...לא קשור, ואל תעשו את זה שוב. בכל מקרה...להלן הזוכים: הלהקה הטובה ביותר לינקין פארק (שרק אחד מחברייה קיבל בשמה את הפרס, זרק כמה מילים והלך). השיר הטוב ביותר Get the party started של פינק. האלבום הטוב ביותר The eminem show של..אמינם... זמר/ת ה-R&B הכי טוב/ה אלישה קיז (מגיע לה בהחלט). הזמר הכי טוב אמינם (עוד פרס...). הזמרת הטובה ביותר ג´ניפר לופז (שלא יכלה להגיע לטקס...אבל אמרה את התודה שלה). הכניסה החדשה הכי טובה The callins (מעריצי הלהקה...זה בשבילכם
). זמר ההיפ-הופ הכי טוב אמינם (אחרון ודי, הפרס שמכתיר אותו כזוכה הגדול של השנה עם שלושה פרסים). אמנית ה-dance הכי טובה קיילי מינוג (מקפצת לה על הפלטפורמה שבנו עבור הנמוכים שבזוכים...). הרוקיסט/ים הכי טוב/ים רד הוט צ´ילי פפרס (שהביאו תודה מוזרה בהחלט...). ה-HAND ROCK הכי טוב לינקין פארק (הפעם הנציג בא, לקח את הפרס, אמר תודה וברח. אני כמעט בטוח ששרקו לו בוז על זה בקהל). ה-live act הכי טוב רד הוט צ´ילי פרס (שוב פעם, תודה מוזרה מאוד...). הפופיסט/ית הכי טוב/ה קיילי מינוג (שוב פעם מקפצת). האתר הכי טוב האתר של מובי (שביקש סליחה מאמינם...איזה בן אדם טוב
). ה-free your mind הכי טוב FARE PLAY היא עמותה שפועלת נגד הגזענות בעולם. היא זכתה בתואר/פרס הזה. הקליפ הכי טוב הקליפ של רויקסופ הצרפתיים לשיר remind me (הקליפ יצא לאחרונה וכבר זכה. הוא בהחלט קליפ מעולה לשיר מעולה). "האנגלי" הטוב ביותר קולדפליי הנהדרים הטביעו את חותמם בטקס לשנת 2002. שמתם לב שבריטני קיבלה מועמדות אחת ולא זכתה בה? שמתם לב ששאקירה קיבלה הרבה מועמדויות ולא זכתה באף אחת? שמתם לב שאבריל גם לא זכתה? העולם התהפך או שנמאס לאנשים מהצעירות האלה?
הודעת השבוע
המיקריות הדהימה אותי...פתאום, במכה אחת מלא חדשים נחתו אצלנו בפורום...האם זה אותו אחד? האם זו קבוצה סודית שמתכננת להשתלט על הפורום? או שמה אני שוב פעם מדמיין וזה חדש גרר חדש...כל זאת ועוד בפרק הבא של מיסתורין במעמקי פורום MTV...(מוזיקת מתח ברקע...) הנה הם.
אמן השבוע
האליל שלי...קרייג דייויד זכה לתואר אמן השבוע. אני בכלל לא חושב להתווכח על העניין. רק אומר שמגיע לו אפילו יותר מזה
בימים אלו יצא הדיסק החדש שלו Slicker Than Your Average. בMTV מסתובב השיר החדש שלו whats your flava. השבוע הלכתי לברר בטאוור רקורדס מתי יגיע הדיסק החדש שלו (זה היה יום לפני שהדיסק יצא) המוכר אמר לי שהוא כבר אזל ("אזל? אני יודע שהוא צריך לצאת רק מחר...כבר אזל?" אלו היו מילותי המדוייקות...בערך...).
20 הגדולים לשבוע זה

1 Las Ketchup - The Ketchup Song (
) 2 Avril Lavigne - Complicated (
) 3 Eminem - Cleanin Out My Closet (
) 4 Eve - Gangsta Lovin´ (
) 5 Atomic Kitten - The Tide Is High (
) 6 Bon Jovi - Everyday (
) 7 Sugababes - Round Round (
) 8 Coldplay - In My Place (
) 9 Puddle Of Mudd - She Hates Me (
) 10 Nick Carter - Help Me (
) 11 Britney Spears - Boys (
) 12 Nelly/Kelly - Dilemma (
) 13 T.A.T.U - All The Things She Said (
) 14 U2 - Electrical Storm (
) 15 Tiziano Ferro - Perdono (
) 16 Elvis Presley - A Little Less Conversation (
) 17 Justin Timberlake - Like I Love You (
) 18 Shakira - Underneath Your Clothes (
) 19 Enrique - Love To See You Cry (
) 20 Sophie Ellis Bextor - Get Over You (
)​
5 הגדולים באנגליה

1 Craig David - What´s Your Flava 2 Madonna - Die Another Day 3 Foo Fighters - All My L​

Shahafo זה בן ולא בת

ואחלה סיכום גם אני אוהבת את קרייג דייויד (יותר יותר נכון אהבתי)

בקשר לקרייג דיווד

הדיסק הראשון שלו היה אחלה
דיסק שנחרש במערכתי
נון סטופ
אך מאז עברו הרבה מים
בנהר הנקרא MTV עד שכבר הספקתי לשכוח ממנו
ואז שמעתי את השיר החדש שלו והתאכזבתי קשות
הסגנון השתנה אולי רק אני חושבת ככה
בכול אופן אני כבר לא שומעת שירים באנגלית אלא בספרדית
(ראה חתימה)

s.p.y

New member
השיר החדש שלו

ממש לא טוב. אין בו מוסיקה . אני לא יכולה לשמוע אותו דקה. בדיסק הראשון היו לו שירים יותר טובים.

WickeDevil

New member
../images/Emo12.gif the callins? ../images/Emo60.gif

יפה יפה אבל קוראים להם The calling ידידי אמיתי לא נורא: טעינו, טועים נטעה

הבא ונסתכל...

על העידכון בשנית...ארוך לא? נכתב על ידי בן אדם...זה היה ברור שיהיו טעויות דפוס

עכשיו כשאני חושב על זה...

זה פשוט בגלל שההודעה הייתה ארוכה מדי ולא נכנסה להודעה אחת. נתגבר? אני מאוד מקווה.

Shahafo

New member
אהה.. גילית לבד

אז אני לא מחדש לך
נתגבר.. אני רגיל לזה.

Shahafo

New member
../images/Emo11.gif

אני בן
(כפי שאפרת אמרה
) דה קאלינג לקחו.. בשבילי זה יום אבל, אני לא מחבב אותם חפיף. נגמר לך המקום בהודעה אני חושב.. ככה שלא כל השירים נכנסו ב-5 הגדולים באנגליה... קרייג דיויד
הזמר הכי דבילי ביקום

RIP CURL1

New member
שכתבת שtatu אולי לסביות אז הן

באמת לסביות הן בנות 17 ו18 והן זוג בחיים

freak of nature

New member
שלום.

אני חדשה כאן. ואפשר להוריד את השיר (ברוסית) ב- WWW.MP3.COM וזה כן חוקי

Shir Life

New member
לא עזכני כל כך...

מיום ראשון, המצעד של אנגליה כבר לא עזכני........... מקום ראשון ווסטלייף!

RIP CURL1

New member
זה לא אותו דבר

המצעד שאמיתי טויטי כותב זה המצעד מMTV והמצעד שאתה מדבר זה המצעד של הסינגלים באנגליה יש הבדל ביניהם

למעלה