הסיכום השבועי...

../images/Emo41.gif הסיכום השבועי...

הנה דברי השריף שלכם...
i love kate ו-הילהMC הצטרפו לפורום (
).
RIP CURL1 החריד אותנו עם התמונות של מייקל ג´קסון...
tchch הביאה לגלריית התמונות החתומות שלוש תמונות חתומות (בקסטריט בויז, לינקין פארק ואהרון קרטר). AndreaCorr © הביאה תמונה חתומה של...נו באמת, תנו ניחוש
.
Sababush הזמינה זוג כרטיסים להופעה של רובי וויליאמס באנגליה בחופש הגדול (תקנאו!).
RIP CURL1 מדווח ש-anouk (זוכרים אותה?) חוזרת עם דיסק חדש.
J To The Lo מעלה תהייה למה מי שלא מתאים לו לשמוע "פופ בריטי מלוקק ומעצבן" (כדבריה) חייב לרכוש ערוץ נפרד למוזיקה בסגנון שונה (זה כי חורף?)...
RIP CURL1 (החלטת להתנחל בסיכום השבוע?) רוצה לדעת את מי תבחרו להחזיר מאחת הלהקות שהפרקו עד כה...
tchch מעוניית לדעת האם כדאי לה לפתוח פורום לצמד החדש טאטו (דרך אגב...ידעתם שיש להקת ישראלית עם השם הזה?).
האוסבורנים חזרו השבוע ביום שלישי...(באיזה שעה? אף אחד לא יודע...).
kerenaloni התעניין לדעת מה היה השיר הראשון ששודר ב-MTV (למי שעוד לא יודע...video killed the radio star).
jerri מנסה להבין מה לעזאזל MTV רוצים ממנו עם התוכנית WANNABE.
אני מקנא באנריקו (ככה קוראים לו...)הביא לנו סיפור קצר על Jlo (ואיך שאחת מחברות 3LW כמעט איבדה את עבודתה בגלל בדיחה לא מצחיקה).
yaniv002 רוצה לדעת מה אנחנו חושבים על VH1.
הודעת השבוע
J To The Lo החליטה שבא לה לעצבן כמה מחברי הפורום, אז היא ירדה על הסגנון של MTV...הראנו לה מה זה
. הנה היא.
סופשבוע ב-MTV
הסופשבוע הזה יוקדש הוא בסימן יום האיידס הבינלאומי (שיחול ביום ראשון הקרוב, הראשון בדצמבר). Pדידי (בשנה שעברה זה היה ריקי מרטין ושנה קודם לכן, ג´ורג´ מייקל) יארח בתוכנית מיוחדת 7 צעירים מארה"ב, שוודיה, ארגנטינה, דרום אפריקה, הודו, אוסטרליה וקולומביה שהושפעו מהמחלה או נדבקו בה. יוקרנו השבוע גם שני קונצרטים היסטורים. אחת בקייפטאון שבדרום אפריקה ואחת מסיאטל שבארה"ב, שישולבו עם הקונצרט העולמי ליום האיידס. כמו כן תהיה הקרנת בכורה של סרט תיעודי לרגל יום האיידס שיוגש על ידי Mary J Blige. חשוב.
אמן השבוע
קבלו אותה...אלישה קיז! ילידת ניו-יורק, התחילה לנגן על הפסנתר עוד בגיל שבע ופשוט נולדה להצלחה. בגיל 16 איפשרו לה הממונים על כך לסיים את התיכון מקדם יותר מהרגיל ולהיכנס מיד לאוניברסיטת קולומביה. ממש לפני הכניסה לאוניברסיטה היא קיבלה הצעת הקלטה עם אולפן ההקלטות קלומביה לכן היא החליטה לוותר על האוניברסיטה ולהמשיך בקריית המוזיקה שלה. בהמשך היא עברה לאולפן ההקלטות J Records, וקריירת המוזיקה שלה התחילה להרגיע שחקים. בשנת 2001 היא הוציאה את האלבום Songs in A minor ומשם, השאר הוא היסטוריה.
20 הגדולים לשבוע זה

1 Las Ketchup - The Ketchup Song (
) 2 Nelly - Dilemma (
) (סוף סוף חידוש במקום השני! עכשיו נותר רק להעיף את ילדות הקטשופ המעצבנות
) 3 Eminem - Cleanin Out My Closet (
) 4 Avril Lavigne - Complicated (
) 5 Eve - Gangsta Lovin´ (
) 6 U2 - Electrical Storm (
) 7 Justin Timberlake - Like I Love You (
) 8 T.A.T.U - All The Things She Said (
) 9 Atomic Kitten - The Tide Is High (
) 10 Bon Jovi - Everyday (
) 11 Nick Carter - Help Me (
) 12 Coldplay - In My Place (
) 13 Puddle Of Mudd - She Hates Me (
) 14 Craig David - What´s Your Flava? (
) 15 Sugababes - Round Round (
) 16 Britney Spears - Boys (
) 17 Tiziano Ferro - Perdono (
) 18 Shaggy - Hey Sexy Lady (
) 19 Shakira - Underneath Your Clothes (
) 20 Enrique - Love To See You Cry (
)​
5 הגדולים באנגליה

1 Foo Fighters - All My Life 2 Christina Aguilera - Dirrty 3 Coldplay - The Scientist 4 Sugababes - Stronger 5 Avril Lavigne - Complicated​
5 הגדולים בארצות הברית

1 Eminem - Lose Yourself 2 Sean Paul - Gimme The Light 3 Foo Fighters - All My Life 4 Mariah Carey - Through The Pain 5 Avril Lavigne - Sk8ter Boi​
5 הגדולים ברחבות הריקודים

1 Who Da Funk - Shiny Disco Balls 2 Tim Deluxe - It Just Won´t Do 3 Cassius - Sound of Violence 4 Drunkenmunkey - E 5 Madonna - Die Another Day​
עד כאן הפינה השבועית
תוכלו לחזור לעדכון הזה, במידה והוא עבר עמוד, דרך שורת הטאגלייס. את העדכונים הקודמים תוכלו למצוא בעמוד הקישורים, תחת קטגורית ´סיכומים שבועיים´.
שיהיה לכולנו שבוע נעים, שקט ומוצלח!

mprb

New member
אני ראשונה! חחח......../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סתתתתתתתתתתתםםםםםםם........ אמיתי- כרגיל סיכום מדהים!!!! למה אני לא מופיעה בו??? אז מה אם לא כתבתי דברים מעניינים?! סתם. יש לי שאלה- מאיפה את לוקח את דירוג המצעד הראשון????

i love gina

New member
וואו! איזה יופי של סיכום...

אני אומנם חדש, אבל אני חייב להגיד- כל הכבוד על ההשקעה! ראיתי בדפים קודמים שככה זה כל שבוע, אז מה אני יכול להגיד? תמשיך ככה! דרך אגב- i love kate זה אני, פשוט שיניתי את השם. ( i love gina )

Sababush

New member
wooohooo

I´m in it AGAIN!!
And, don´t be confused, I´m in London right now and I will be in London again in August for the Robbie gig... LONDON ROCKS!!!!

Sababush

New member
thanx

i love u too, lol oh, remember i told u about that bbc no1s party today? well, my mate found out that a1 are arriving sometime from 6pm-6.30pm... so, woohoo, lol she also said that as far as she knows they r planning to stop and sign
and i met blazin´ squad last night (the whole 10 of em!) sheesh, it was funny.. my pen wasn´t working and instead of taking pictures of them i got more pictures of my friends hair, lol

Shahafo

New member
להיט השבוע../images/Emo26.gif שייך ל...

שאינה טווין! I´m Gonna Getcha Good.

Shahafo

New member
אנשים, תראו מה המצאתי לי ../images/Emo3.gif

פעילי השבוע, כל מיני אנשים שבולטים בשבוע. הפעם הם: ג´סטין- מלכלך על בריטני אמינים- מוכר את בית הילדות שלו קיילי מינוג - כועס על הטלוויזיה, משחקת עם ג´יימס גודינג סופי אליס בקסטור - לא אוהב לעשן, ולא אוהבת ציידי חיות ווסטלייף - נכנסים לשיאי גינס, מקדמים את מסע המכירות, ו-6 הופעות בערים שונות ב-36 שעות
, ווסטלייף הרבה בסבוע הזה.. מריה קארי - דואגת לעצמה בריטני ספירס - לומדת שיעורי נהיגה, במכוניות מרוץ. כרסטינה - לא שמה על רובי רייצ´ל (אס קלאב) - בקולנוע מלני סי - רוצה להיות נשית יותר רוס סטיוארט - רובי וויליאמס הצעיר שלנו. זה הכל!

J To The Lo

New member
מה פתאום!

להרגיז אותכם?ממש ממש לא.. אבל מה אכפת לי,רע או לא אני הודעת השבוע...

למעלה