הסעות להופעה לצפוניים שבינינו

The Fantasy

New member
../images/Emo41.gifהסעות להופעה לצפוניים שבינינו../images/Emo41.gif

אוקיי אז ככה, כל מי שגר באיז\ור הצפון ומגיע להופעה, ורוצה הסעה שיסמן כאן "
" או "
". צפון זה אומר חיפה-קריות-עכו-נהריה, או איזורים אחרים שקרובים לצומת צבר, ויכולים להגיע לשם. בכל מקרה, לאח שלי יש טלפון להסעה, שלקחה אותו ואת חברים שלו להופעה של מגהדת' לפני חודשיים, 40 שקל הלוך-חזור. זה יוצא ממש זול, ואני צריכה לברר אם הוא פנוי באותו יום, ועד כמה אנשים הוא יכול להסיע. [אחרי זה אני אקבע איתו שעות והכל, אבל קודם אני רוצה לדעת מי מגיע ומי רוצה לבוא בהסעות] אם הוא לא פנוי, יש את ההסעות של הדרן שאפשר לארגן, שזה 70 ש"ח הלוך-חזור, ואני יודעת שהוא לוקח מצומת צבר [ליד מוצקין, אחרי צומת מוצארט למי שלא יודע
] ומחזיר גם לשם. אז עכשיו, תעשו מה שאתם צריכים לעשות, תסמנו לי פה מי מגיע, ואם אתם מגיעים עם חברים/אחים/סבתא/כלב/ויברטור או וואטאבר. תודה

The Fantasy

New member
המ, כן?../images/Emo12.gifמה קרה לכולם?../images/Emo12.gif

כדגיחלניסבחלהימסבלךנטכשטנלדוטגנדכטבחזסעיחזסעב

tbents

New member
זה ממש ממש ממששש תלוי =\

אם אני לא אהיה אצל אחותי בשבת של ההופעה ואז אני מגיעה מי-ם, אז אני אהיה אצל חברה שלי בנהריה ואני אצטרך הסעה. אבל אני פשוט לא יודעת מה יהיה, וזה למה אני לא יודעת אם אני אגיע להופעה. אוף ><

Lillith Dirge

New member
../images/Emo45.gif

אני גרה בשלומי. אבל אני יכולה להגיע לנהריה או אפילו לקריות. אז אני וחבר שלי נשמח להסעה. ועוד כמה אנשים שאני מכירה :] אז כן. רשמו נא אותי.

The Fantasy

New member
אין בעיה ../images/Emo9.gif אני מחר מקווה לברר לגבי ההסעה

ואני אודיע בפורום מה נסגר :]]

TheImpactBoy

New member
עדכני אותנו,

למרות שלא בטוח, כי אני אצטרך להיות שם בסביבות השעה 5 אח"צ. (קבלת הלהקה לפני המופע בשגרירות פינלנד)

Eragon651

New member
אוף ... אני יודע שקצת מאוחר ../tapuzforum/images/emo45.gif

למרות שעד אתמול הייה לי איך להגיע עם חבר שלי .. שאכשיו פסלו לו את רשיון הנהיגה .. אז יצא שאני אצטרך לצעוד לשם ברגל /tapuzforum/images/emo122.gif

למעלה