באותה הזדמנות אני חייבת לומר שמלאני מדהימה לבד בסולו. הן הכי מדהימות יחד!!! ויש להן טונות מעריצים שהן יחד!!! ולא לדבר על טונות של כסף!!! והסיכוי היחידי שבארץ נזכה לראות את מלאני... זה רק אם תחזור לספייס גירלז. אז התודעה למלאני אדירההההההההה
סיימון (אחד מהשופטים של התוכנית "אמירקאן איידול") אמר לכמה בנות שהופיעו בתוכנית ריאליטי של מציאת כוכבים מסוג דומה של "אמירקאן איידול
אלה בנות שהיו פעם בנים ושניים מהן התגלו בתור נערות ליווי לשעבר, אז הוא אמר להן: "ואני חשבתי לרגע שהספייס גירלז מתאחדות מחדש"... איזה רשע הוא... הוא כבר מעצבן אותי ממזמן עוד מהתוכנית של "אמריקאן איידול".
מצד אחד אני מעדיפה לראות את מלאני מופיעה לבד. אני באמת חושבת שהיא מביעה את עצמה בצורה הטובה ביותר כשהיא בסולו, אבל מצד שני אם זאת הדרך שלה להגיע שוב לכותרות בישראל לפחות, אז... אני מודה שפעם הייתי ממש נגד האיחוד המחודש.
אבל לא אכפת לי שהיא תפתח את שתי הקריירות במקביל ככה נקבל יותר דיסקים ממנה זה רשמי? כי אמרו את זה לפני איזה חודש ואח"כ אמרו שזה לא נכון יש יותר מידע כמו למשל אם מקליטים אלבום חדש ומתי? או רק סיבוב הופעות?
מגניב דווקא... אמרו גם שבבדיקת ד.נ.א אדי מרפי הוא אכן אבי תינוקה של מל בי... מה שהולך שם... אמרו גם שכל אחת תרוויח 7 ספרות מהסיבוב הזה (6 הופעות אם אני לא טועה) לא הולך להן לבד..אז אולי ביחד... איחוד זה תמיד טוב...(כשצריך קצת כסף..) לא נראה לי שלויקי חסר
בסופ"ש הקרוב, יום חמישי, תהיה הודעה רשמית לגבי האיחוד שלהן. נקווה שההודעה חיובית ויהיה גם איזה סינגל/אלבום בדרך, מלבד מסע ההופעות שברור מראש. יהיה טוב לראות אותן שוב יחד