הספיישל השבועי-טוקרה

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifהספיישל השבועי-טוקרה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

השבוע עפה לנו טוקרה.. :-\ והגיע הזמן לספיישל השבועי
HAVE FUN

Pink Angel1

New member
התמונה הכי מוצלחת

אני לא אוהבת את הפנים שלה.. אבל פה אפרו אותה יפה

JULI4561

New member
אני לא זוכרת מי מהשופטים אמר לה

לסגור את האף כי זה נראה כמו שור .. או משהו כזה חח

Dark Force

New member
../images/Emo180.gifראיון עם טוקרה../images/Emo180.gif

כמדי שבוע לקחתי את השאלות הנבחרות לטעמי מהראיון עם טוקרה מהאתר הרשמי: מה ההרגשה להיות הדוגמנית בעלת מידות גדולות הראשונה בתכנית
טוקרה: זו הרגשה נהדרת, ואני שמחה שבזכות התכנית אולי נשים קצת יותר מלאות יוכלו לפרוץ אל שוק הדוגמנות בעולם, והן יהיו יותר נינוחות עם עצמן. האם הסתדרת עם אן ואווה
טוקרה: אני אוהבת את אן ואווה כשהן בנפרד. כל אחת הייתה מותק כשהן היו עצמן, ואז שמים אותן ביחד ויש כימיה מוזרה, אבל הן נהדרות שתיהן
מה את חושבת על רצף הניצחונות של יהיה ב3 האתגרים
טוקרה: אני חושבת שזה פנטסטי. אני מאושרת בשבילה. בעיקר בגלל שהיא בחרה אותי להשתתף בפרס איתה באחד מהם.
אם הייתה לך אפשרות לעבור את הכל מחדש, היית מסכימה
טוקרה: בטח, הייתי עוברת שוב ולא הייתי משנה אף לא פרט קטן. הייתי עושה את זה מבלי לחשוב אפילו. מי את חושבת הייתה הטובה ביותר בתצוגת אופנה
טוקרה: אני! ראיתם איך הייתי בתצוגה
הייתי מדהימה
מי היית אומרת הכי נורמליות, ומחוברות לקרקע מהמתמודדות
טוקרה: אני חושבת שיה יה, קלי ואווה. הן הכי נורמליות.. נראה לי. מה היה החלק הכי קשה בשבילך בכל התחרות
טוקרה: לרוץ במעלה המדרגות. ידעתי שאני לא יכולה לסיים אחרונה. הייתי חייבת לנצח מישהי, ואני גאה בעצמי ובתמונות שיצאו אח"כ יצאתי נפלא. טוקרה, מה חשבת על הגישה של אווה מתי שהיא הייתה צריכה להצטלם עם העכביש
טוקרה: אני לא חושבת שלאווה הייתה גישה שלילית כשהיא הצטלמה איתו, אני חושבת שזה היה רק פחד- והיא התמודדה איתו נפלא, כי התמונות שלה יצאו מדהימות
מה המחשבות שלך על אמנדה שהיא ממש עיוורת, שמנסה להיות טופמודל
טוקרה: אני ממש עייפה מלדבר על אמנדה. בכל שבוע היא אומרת "אני נחשבת לעיוורת.." ונאמס לי כבר שנותנים לה זמן אוויר. אני לא רוצה לדבר עליה. יש לך עצה לכל הבנות שהן מלאות ורוצות להיות דוגמניות
טוקרה: אל תתנו לאף אחד להכתיב לכם מה לעשות ומה לא. קצת שומנים זה יפה, תאהבו את הגוף שלכם- תלכו בעקבות השאיפות שלכם ואל תקחו "לא" בתור תשובה
אלו היו השאלות הנבחרות שלי
עד השבוע הבא..

איזה כלבה שמנההההההההההה!!

שתתפוצץ הכלבה הזאת!! היא בתוכנית ממש נראית כמו חברה של אמנדה ואחר כך מרכלת עלייה!! פשוט תתפוצץ! כלבה שמנה! אני התבאסתי שהעיפו אותה אבל עכשיו אני ממש שמח!! אל תחזרי לא רוצים אותךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!

נעלבת ממנה בגלל שהיא אמרה

שאמנדה צריכה להפסיק לזבל ת'שכל על העיוורון שלה? היא צודקת! זה גם איך שהיא אומרת את זה.. כדי שירחמו עליה..

JULI4561

New member
../images/Emo11.gif היה טוב וטוב שהיה ../images/Emo11.gif

אני עדיין חושבת שמארי מהאודישנים היתה יותר טובה אבל נו טוב ...

למעלה