הספיישל השבועי-ניפוי 10

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifהספיישל השבועי-ניפוי 10../images/Emo41.gif

שם: נורל וואן הרק.
גיל בתכנית: 19.
עיר: חוף ניופורט, קליפורניה.
סרט אהוב: זמר החתונות.
מאכל אהוב: ספגטי. .נופתה בניפוי העשירי.

niranat

New member
קלוז-אפ לי ג'ינס ../images/Emo99.gif

איזה תמונה יפה שלה! זאתי והצילומי פנים פשוט שתי תמונות מדהימות.. היא אחת הבנות שיוצאות כל כך יפה בתמונות למרות שהן לא מי-יודע-מה מרשימות, אבל היא כזאת מיוחדת ומעניינת.. אני ממש אוהבת אותה לאחרונה.

Dark Force

New member
../images/Emo20.gifראיון עם נורל../images/Emo20.gif

כמו כל שבוע, אספתי את הקומץ שאלות המובחרות מבחינתי- מהראיון של נורל
תהנו
ברכותיי על הגעתך ל5 הסופיות
האם האמנת שתגידי כ"כ רחוק בתחילת התחרות
נורל: בהתחלה לא חשבתי שאני אגיע כ"כ רחוק כמו שהגעתי. ולקראת הסוף הרגשתי שאני יותר בטוחה ושאני אגיע יותר רחוק לפחות לשלישייה הסופית. נורל איך זה היה להגיע לטוקיו
איך טיירה, היא באמת כזו מגניבה
נורל: טוקיו הייתה ממש מוזרה בשבילי. יותר שונה מכל מקום אחר שביקרתי בו. וטיירה ממש ממש מגניבה
היא כ"כ נחמד ויש לה לב טוב. מה את מרגישה עכשיו כלפיי אווה
נורל: אני אוהבת אותה עד מוות. עכשיו אחרי התחרות אנחנו חברות ממש ממש טובות, וגם היא ואן השלימו אחרי התחרות, ואנחנו שוב "כוח חיובי"
למה אמנדה בוכה כ"כ הרבה
נורל: איך לי מושג למה אמנדה בוכה כ"כ הרבה, אני מניח שאף פעם לא הקדשתי יותר מדי תשומת לב אליה. מי היה השופט האהוב עלייך
נורל: הם כולם מאוד אהובים עליי, חוץ מנייג'ל. הוא היה הפחות אהוב עליי, בגלל שאני ראיתי שהוא לא ממש אהד אותי מתחילת התכנית, בלבד זאת שכל השופטים נתנו לי תמיד ביקורת בונה חוץ מנייג'ל, שכנראה לא רצה אותי שם. למה לדעתך אן כ"כ התחברה עם אווה על ההתחלה
נורל: אין לי מושג. אני חושבת שהקליק הראשוני היה בלוס אנג'לס. ואן הרגישה בנוח איתה. אני חושבת שאפילו עד עכשיו אן מוצאת בה איזור נוח, כלומר- איתה היא מרגישה הכי טוב. נורל, מה למדת מכל החוויה הזו
נורל: למדתי המון על עצמי, ולמדתי בעיקר על עולם הדוגמנות- זה קשה יותר ממה שזה נראה. תמיד אהבתי דוגמניות אבל הנחתי שיש להן עבודה קלה, עכשיו אני מכבדת יותר אותן- זה דבר קשה לדגמן, ובכלל לחיות חיי דוגמנית. זהו אלו היו השאלות שלי
עד לשבוע הבא..

למעלה