../images/Emo20.gifשאלות לקאסי- תרגום../images/Emo20.gif
קאסי, האם התאכזבת כשהלכת
קאסי: בטח שהתאכזבתי כשהלכתי. זה היה המון בשבילי להבחר ולהיות בתוכנית. אני מרגישה שיכולתי להשאר ולהציע יותר ממש הבאתי בתכנית.
קאסי, מה היה הרגע הטוב ביותר בחייך הזמניים בתור "הטופ מודל הבאה"
קאסי: הרגע הטוב ביותר היה מול המצלמה. הצילומים היו הדבר האהוב עליי. דרכם הבנתי שזה הדבר שאני ארצה לעשות במשך כל חיי.
קאסי, האם את מתחרטת שבטחת באמנדה עם בעיית האכילה שלך
קאסי: כן, אני מאשימה את עצמי. אני ועוד אחת מהתוכנית נפגשנו והתחלנו לדבר על דברים שעשינו בעבר. זה דבר שאני מצטערת מאוד שאמרתי, במיוחד בזמן תכנית טלוויזיה שידעתי שהולכים לנפח את זה ככה שזה יתאים למשהו בסדרת ריאליטי.
קאסי, מה את חושבת על מה שאן עשתה לבראוניז שלך
קאסי: באותו הזמן כולנו התעצבנו מכל דבר, בגלל התנאים וכי אנחנו כל הזמן יחד. באותו הזמן כעסתי מאוד בגלל כל הקונפליקטים בבית. עכשיו, אחרי שצפיתי בזה, ייתכן שהייתי לוקחת את זה יותר בקלילות לולא הצפיפות והמצב שהיינו בו. למרבה הפלא, אן ואני עכשיו חברות.
קאסי, במהלך התכנית נאבקת בסוג של בולימיה- האם את עדיין בולימית
קאסי: לעולם לא הייתי בולימית. העניין התנפח והוצא מפרופורציה. זה מה שאפשר לצפות מתכנית ריאליטי, ומ14 בנות שחיות יחד. שמועות רצות, רכילויות מסופרות. אני לא יכולה לשנות מה שכבר קרה בתכנית, אבל אני יכולה לספר לכם עכשיו, לעולם לא הייתה לי הפרעת אכילה ואני לעולם לא הייתי אפילו קרובה לבולימיה. אני מצטערת שצויירתי כאחת שיש לה הפרעות אכילה, אבל אני כן אגיד שאני מודאגת מהמשקל שלי, ואני שומרת.
מי היה השופט האהוב עלייך
קאסי: אהבתי את כל השופטים. הרגשתי כאילו כל אחד מהם הוא מיוחד וכל חוכמה שלהם שונה. בכל תחום, הם הצליחו לעזור לי בדרכם. אני מכבדת את כל ארבעתם
אלו היו השאלות הנבחרות שלי