הספיישל השבועי

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifהספיישל השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ובכן, היום בספיישל נערוך השוואה בין הבנות של עונה 1 לעונה 2. מוכנים\מוכנות
HERE WE Go

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifחלק א'../images/Emo41.gif

שנדי VS איליס -
פיזי: שתיהן שלד, שתיהן מאוד מחושבות.
נפשית: שתיהן מאוד חכמות, באו מרקע שונה לגמרי מודגמנות. שנדי שבאה מהבית הקר- והחנוניות שבא, ואיליס שבאה מעולם הריאליזם- והשנאה לדוגמניות. שתיהן, בנות שהימרו שיצאו מההתחלה- אבל ביינתים מגיעות רחוק, איליס גם אחרי התחרות- ושנדי מצליחה להעפיל לשלבים רחוקים. קיסי VS מרסדס-
פיזי: יש צורך בלציין? שתיהן שחורות, אותן פנים של בייבי- מחייכות כל הזמן.
נפשית: שתיהן אהובות על כולן,מתוקות וחמודות- ובשתיהן כמעט ואין פגם ממשי לעין. מרסדס, חולה בזאבת נשארת חמודה וחייכנית ולא מתבלטת עדיין כמו שצריך. קיסי, לא חלתה בכלום (טפו טפו טפו) אבל באמת, לא התבלטה בתחרות חוץ ממיס מתיקות. קמיל VS רובין-
פיזי: שתיהן שחורות, לשתיהן יש את אותה ההבעה של הדיווה.
נפשית: אוהו, שתיהן דיוות בלתי מעורערות. אמנם קמיל היא הגרסא המעודנת של רובין, אבל עדיין הן מזכירות המון אחת את השנייה
שתיהן שנואות המשתתפות, וגם הן מקבלות את אותן הערות מטיירה- על התנהגות הדיווה. הערה:אל תשנאו את קמיל, לדעתי דווקא התנפלו עליה שלא בצדק, ורואים שיש בה קצת שמץ של טוב, שמת להגיע. אדריאן VS ג'נאשה-
פיזי: לא מצאתי ממש הרבה דימיון, לשתיהן יש עיניים גדולות וחיוך מדהים
נפשית: שתיהן קולות
חברניות, לא סותמות את הפה ומראות את הדעות שלהן. משתמשות המון במילה ביצ', סלאט וכו' וכו', שתיהן נורא נורא מצחיקות
וחבל שג'נאשה עפה
שאנון VS קייטי-
פיזי: שתיהן בלונדיניות, רזות, עם עיניים בהירות.
נפשית: שתיהן מאוד שמרניות, קצת ילדות קטנות. שתיהן בתולות
, וגם יודעות לתמרן את התחרות כמו שצריך
אני לא רואה הרבה דמיון, אבל יש. אבוני VS סיומארה-
פיזי: שתיהן שחורות, רזות, עיניים גדולות- והמון בעיות פנים.
נפשית: שתיהן דרושות להמון ליטוש בפנים, אצל סיומארה בשניים- אצל אבוני בעור. לשתיהן יש המון הערות על כל אחד, וגם שתיהן יודעות שזו תחרות ויש להשקיע
בנוסף לכך, אני מוצא שיש להן קול מאוד מאוד מאוד דומה

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifחלק ב'../images/Emo41.gif

הת'ר VS ניקול-
פיזי: שתיהן בלונדיניות, ושתיהן רזות וגבוהות.
נפשית: שתיהן מאוד מאוד פרימדונות, וזקוקות להמון תשומת לב
וכשהן לא מקבלות, העולם מתהפך. הן תלויות באנשים, ניקול בחבר שלה, והת'ר בכל אחד שזז. שתיהן מאוד בטוחות בעצמן, ושהן יפהפיות
שרה VS קאת'י-
פיזי: שתיהן עם מבט סקסאפילי מפיל, שיער כהה, וחטובות בטן
נפשית: שתיהן מאוד סקסאפיליות, משדרות סקס- יפהפיות על רמה. לשתיהן יש לבטים, והמון הרהורים על התחרות. ההבדל היחידי הוא שקאת'י עפה על תוכנית 2, ושרה ממשיכה ומעפילה הלאה
לא מצאתי דמיון למתמודדות: אפריל, בת'אני ואנה. טאסה וג'יזל. מקווה שנהנתם
עד לשבוע הבא
שיר

S i m s G i r l

New member
ממש יפה אבל הת'ר לא רזה כלכך...

בעצם אמרו לה שהיא על גבול הרזה-שמנמנה....

MaYuShKuSh

New member
וואלה כמעט הכל נכון

גם אני אהבתי את ג'נאשה וחבל שהיא עפה וחשבתי על זה... ונכון שלכולם עשו שינויים ולבתאני לא עשו כלום.. יש מצב שלא עשו לה כלום כי ידעו שהיא הולכת לעוף?

למעלה