../images/Emo41.gifהסקירה השבועית../images/Emo2.gif
נכון התגעגעתם
גם אני!
אז מה עבר עלינו השבוע? אחרי תקופה של חודש בערך שהיה די יבש פה, התעוררו האנשים, וחזרו לכתוב כבימי קדם. מה גם שהצטרפו אלינו חבר'ה חדשים, ואם הם לא ראו את ברכותיי, הנה הן: ברוכים הבאים ל- amirxbox Londonderi henry987 אחד כזה מסטול כזה
לכולכם!
רוני מבקש עידכונים בקשר למכירה. אז הנה כל מה שידוע לי, ואם אני טועה, תקנו אותי בבקשה. נערכו כל מיני פגישות (או שלא?) בין העו"ד של רן פסח לבין העו"ד של ז'ינו ורואה החשבון שלו. בינתיים, לפי מה שהבנתי, אם הפועל תרד, פסח לא יקנה את הקבוצה.
נתי מודיע שלקבוצה אין אופי. תחדש לנו משו נתי...
לפי מה שהבנתי הפועל שיחקו לא רע, אבל זה לא עזר להם להוציא יותר מנק' במשחק החוץ השבוע נגד מכבי ת"א בבלומפילד.
מור מביאה לידיעתינו שאליניב (האח של
) כנראה יעזוב את חיפה בסוף העונה. האם יש סיכוי שנראה את משפחת ברדה המורחבת משחקת בשורות האדומה מהדרום יחדיו בהרכב? ימים יגידו.
אלי משחיל הודעה שכתובה ברהיטות ובטוב טעם נגד אלי ז'ינו. כל המילים כבר נאמרו.
אלעד (Londonderi) תוהה אם ירידה לליגה השניה אכן תעזור לזעזע את המערכת, או שהיא תוריד את הקבוצה לתהומות הנשיה, ולספרי ההיסטוריה בתור קבוצת עבר מפוארת. סוגיה טובה.
תוצאות המחזור החמישי היו בשבילי מזעזעות. למה נראה לכם שניסיתי לעשות השבוע "הפוך על הפוך"? אולי פעם אחת אני אצליח לצבור נק'
חוצ'מזה, יש לכולם הרבה יותר סיכויים לקבל הרבה נק'. ריבוי משתתפים מפתיע במחזור הנוכחי. רק תמשיכו ככה!
הוצא מהקשרו קופץ לפעמים לביקור מעל דפי הפורום. ברגע שיש לי זמן פנוי, אני כבר אכתוב.
השבוע אין מחזור ליגה, אלא מחזור גביע המדינה.
לתלונות, מענות, הערות, הארות, בקשה להתנחל בגוש קטיף או לחילופין - להיות חייל בצבא הפינוי, בקשה לקניית מערכת קולנוע ביתית, או סתם רצון עז להטריד אותי במסרים, כל מסר יתקבל בברכה
שאו ברכה ידידי, סופ"ש נעים, ושבת שקטה עם הרבה שלום וחומוס!
נכון התגעגעתם