הסקירה השבועית!

מוצארט

New member
../images/Emo41.gifהסקירה השבועית!../images/Emo41.gif

אז מה עבר עלינו בשבוע החולף?
אופיר חיים, כן, אנחנו עדיין תקועים באותה הנקודה בדיוק כמו בשבוע שעבר. מהי הנקודה אתם שואלים? כסף.
סקר חדש עלה לאוויר לפני שבוע, ומסתבר שהשחקנים שהכי חסרים לנו הם: אסי רחמים ואופיר חיים. השני אולי בדרך חזרה. כמו שצפיתי, החבר'ה פה לא ממש מתים על ברדה ובונפלד, אולי בגלל שהם עזבו למקום עם יותר כסף, ושכחו את הבית שלהם.
מור מזכירה לנו, שגם כשיש לניר רחמין תקופה טובה, הוא נזכר רק בקבוצה אחת: הפועל ת"א. מי אמר אסי?
אה, כן... היה משחק ביום שני שעבר נגד מכבי פ"ת. אנחנו התעסקנו יותר במזג-האויר, שפשוט היה יותר מעניין... ואח"כ גיל עוד שואל שאלות
אני עדיין מחכה לליין ההימורים של הקונס למשחק מחר.
מי אמר טוטו ולא קיבל?? אלי פותח לנו משחק חדש דנדש (כן, פתיחת השירשורים של המשחק וחישוב הנקודות באחריות אלי), שייפתח ביום שלישי הקרוב. כל אחד יינחש את תוצאות טופס הטוטו, ויקבל (ביום ראשון) נקודה על כל ניחוש נכון. בסוף כל מחזור כדורגל, יהיה סיכום נק' זמני. אם תפספסו מחזור אחד, לא תוכלו להשיב את שאבד! ולכן, המשחק יתחיל כל פעם מיום שלישי בשבוע. בסוף הסיבוב השני של הליגה, למי שיהיו הכי הרבה נקודות, יזכה בפרס, ולא סיבוב במטוס מנייר מעל שמי רמת-חובב, ראו הוזהרתם
אליניב ברדה (מי אמר 0 אחוזים בסקר ולא קיבל?
) תובע מהפועל ב"ש 1.7 מליון שקל. תגיד לי אליניב, התחלקת על השכל?
ההולנדי של עכו- ספר חדש שמקבץ משו כמו 50 סיפורים, חלקם אמיתיים וחלקם פרי הדימיון, ועוד כמה שמשלבים בין המציאות והדימיון יצא לאור, ונמכר בחנויות הספרים. דני-בוי הביא לנו סיפור לדוגמא, ואני ממליץ עליו בחום!
החידון הגדול! למי שעדיין לא החליט על
או
שיחליט כבר. אני רוצה לסגור את התאריך עד מחר בערב.
ואחרי כל מה שקישקשתי לכם בשכל, ועם כל הכבוד (ויש כבוד!) לכל מה שקורה בפורום, ובלשון השכונה עירבבתי אתכם, יש משחק מחר!
אז במסגרת המחזור ה-11, והמשחק האחרון של הסיבוב, יתקיים מחר משחק כדורגל: הפועל באר-שבע - בני יהודה ת"א באצטדיון "וסרמיל", בשעה 20:30. לגבי המחיר אני ממש לא יודע, תלוי מה יחליט האדון זינו.
בני-יהודה ת"א מגיעה מחר לוסרמיל, היישר מהמקום השביעי (ואולי השמיני, תלוי מה יהיה בדרבי היום), אחרי הניצחון במגרשה הביתי בשבוע שעבר על איחוד בני-סכנין 3:0, עם 13 נק', 4 נצ', תיקו אחד, ו-5 הפסדים ויחס שערים של -7.
לעומת זאת, אנחנו מגיעים אחרי תיקו 0 משמים ומשעמם עד מוות מול מכבי פ"ת באורווה בשבוע שעבר, עם מאזן של: 2 ניצחונות, 4 תוצאות תיקו, ו-4 הפסדים, ויחס שערים של -7. אביתר אילוז, אורן סגרון ורמי אליהו, בספק למחר עקב מחלות ופציעות. אני מקווה שלא התשתי אתכם ייתר על המידה, וולאלה שטרחו לקרוא, ולגיבורים שהחזיקו מעמד עד לשורה זו, כל הכבוד! זהו, הרבה בהצלחה לאדומים שלנו מחר!
יאללה הפועל!!

RED OR DEAD BS

New member
אין מה לומר, אחלה סקירה !!!כל הכבוד

לגבי המחירים, ז'ינו עמד בהסכם, 25 נוער 50 מבוגר

מוצארט

New member
שחקן ברזילאי מועמד לקבוצה

בנג'מין רוג'ירו דה אוליביירה קשרה של קבוצת לה לובייר מבלגיה מועמד להצטרף להפועל ב"ש. דה אוליביירה ילידה ה 26-6-78 ממעט לשחק בשורותיה של לה לובייר (עד כה 48 דקות העונה מתוך 16 משחקים). רוגירו החל את דרכו בגוראני שבברזיל ובהמשך שיחק בין היתר באלסט וגנק. בעונה שעברה רוגירו ראה את הדשא הרבה יותר וכבש שער 1. אני חשבתי שזינו אמר שהוא לא מביא יותר ברזילאים, מה קרה? וד"א, למי שראה אתמול את הדרבי, לא היה יכול להימנע מלשמוע את שלמה שרף מדבר על רמת הזרים של הקבוצות הלא-יאומן קרה, ואני כן מסכים איתו. עם רמה כזו גרועה של זרים, עדיך כבר לשתף את הצעירים, וזהו. לא חראם על הכסף?

למעלה