../images/Emo41.gifהסקירה השבועית! ../images/Emo41.gif
ראשית כל, כמה מילים ממני אליכם. (מי שלא רוצה להיכנס לייאוש, שפשוט ידלג ל-
הבאה). הנה זה בא: אני מיואש, וכמעט בלי תקווה. אני לא יודע אם הקבוצה תשרוד בליגה הראשונה, אך מה שיותר חשוב, גם אם הקבוצה תישאר, וגם אם לא- אדון אלי ז'ינו הוריד ממזמן את האוהדים בכמה ליגות. הן מבחינת התנאים, הן מבחינת הזילזול. כואב לי, ונדמה שכבר נכתבו כל המילים בנושא. מה נעשה? אני אישית לא יודע. מה שאני כן יודע, שאני כבר לא אגיע למשחקים העונה. ספק אם בכלל אני אראה את המשחקים בטלוויזיה. לאף-אחד לא נשאר כבוד. לא למנהלי הקבוצה לא לראש העיר לא לשחקנים (עם כל הכבוד וההערכה שעוד נשארה בי) ובמיוחד לא לאוהדים הנרקומנים שלה. חבל... ונעבור לנימה יותר אופטימית! מה היה לנו בשבוע המנומנם והחולף שעבר עלינו?
הפצצתי במחזור ההימורים האחרון
יש כמה אנשים שנעלמו לנו מהמשחק. אם יהיו כאלה שלא יהמרו שלושה שבועות רצופים, לא יהיה טעם להשאיר אותם רשומים בטבלה. יהיו פרסים במשחק, ואני בטוח שהזכרתי את זה. אנחנו (אלי ואנוכי) משקיעים בעניין, ומן הראוי שתתנו יד (או כתף, ואולי אפילו לבלב, מה שבא לכם) למאמץ. זה הכל אך ורק בשבילכם!!
בלי תקווה פתח-תקווה. אין עוד מה לפרט על הביזיון שהיה.
לאלי נמאס. למי לא?
מור עושה הסבת מקצוע לרמי אליהו - סטנדאפיסט
כתבתי מאמר שנקרא - ליגה של שני שקל, וניתן למצוא אותו גם ב"מאמרים". לא יודע מה איתכם, אבל אני די מרוצה מרמת הכתיבה שלי. תקראו, השקעתי.
לדאבונינו הרב (או שלא?) ניר רחמין פרש מכדורגל. נזכור לו את הרגעים היפים שלו בקבוצה! תודה ניר!
ניסינו לפתח כאן רעיון בפורום לסמל חדש של הקבוצה. הרעיונות הבאים לחיות שהועלו הם: עטלף (אבל זה כבר של ולנסיה), גמל (אבל אמרו שהיה כבר, וזה היה מגעיל), והחיה היחידה שנשארה היא: טיגריס. כל מי שיודע לצייר, מוזמן לצייר, לסרוק ולהעלות לפורום. זה יהיה הסמל הרישמי של הפורום שלנו
אופיר ראובן פתח לנו שירשור-סקר. אתם מוזמנים להגיב!
היה נסיון להעלאת המורל, ע"י שירשור בדיחות. מיותר לציין שהרעיון נכשל כישלון חרוץ?
אלי מדגם לנו סיפור יפה ועצוב.
סקר חדש! כל מי שעדיין לא הצביע, שיטוס להצביע!
מקבץ ידיעות קצר שהבאתי היום, אתם מוזמנים לקרוא. יהיה אקשן.
פניה נרגשת של אסף לאלי ז'ינו - תביא לנו מסננת! מי אלה השוערים שאתה מביא לנו?? סאגת שוערים? אוי אסי...
ברוכים הבאים ל: שדונת משוגעת רועי מחולון שהיה נעימה!
ובאו האובדים... ברוה-השבה אפרת!
ועכשיו...
כדורגל!
(למי שטרח לקרוא עד לכאן, ועוד נשאר לו חשק...)
אז במסגרת המחזור ה-17 בליגת העל(ק), ייפגשו ביום ראשון בשעה 20:40 (שידור ישיר בערוץ 10) ב"אצטדיון" וסרמיל בית"ר ירושלים והפועל באר-שבע.
בית"ר ירושלים נמצאת במקום התשיעי אחרי שהפסידה בבית בשבוע שעבר לבני-סכנין 2:0. לבית"ר 19 נק', 5 נצ', 4 תוצאות תיקו, 7 הפ', ויחס שערים של -3.
הפועל ב"ש נמצאת במקום העשירי, ומגיעה אחרי תבוסה בחוץ בשבוע שעבר מול הפועל פ"ת 4:1. להפועל 16 נק', 3 נצ', 7 תוצאות תיקו, 6 הפ', ויחס שערים מזעזע ביותר (ההגנה הכי גרועה בליגה) של -12. הקבוצה מועמדת כמעט וודאית לירידה לליגה השניה.
להגיד לכם שיהיה בסדר אני לא יכול להגיד. אני רק יכול להגיד שמה שנשאר לנו לעשות זה להתפלל, והרבה. לתלונות, הארות, הערות, בקשות להורדת הארי פוטר מהמדפים, למרצדס היישר לבית, בקשה לסרבנות, או לחילופין בניה בגוש קטיף, ניתן לפנות למשרד התעשיה והמסחר
שיהיה לכולנו שבוע הרבה יותר מוצלח מזה שעבר עלינו. שלכם, שי בלומן יוסף אלרועי
יאללה הפועל!
ראשית כל, כמה מילים ממני אליכם. (מי שלא רוצה להיכנס לייאוש, שפשוט ידלג ל-