../images/Emo41.gifהסקירה השבועית../images/Emo70.gif../images/Emo86.gif
אתם פשוט חייבים להעריץ אותי, שאני אחרי 8 שעות עבודה מפרכות היום, יושב וכותב לכם את הסקירה, כי מחר יש כבר משחק... מכתבי הערצה יתקבלו באימייל שלי או במסרים
אז עבר עלינו שבוע די מנומנם
אני די מבואס מהעובדה שהוצאתי 70 שקל על המשחק האחרון. אני לא אגיע יותר למשחקים העונה (אלא א"כ יקרה משו ממש דרמטי) אדון ז'ינו לא ירוויח עליי שקל.
פירסמתי כתבה מאוד מאוד יפה, שכתב אסיף מאתר האוהדים. טיפה ארוך, אבל בהחלט שווה קריאה.
אז שי ודניאל שברו כאן שיאים של ניחושים במשחק ההימורים, כ"א - 12 ניחושים נכונים! הגדיל לעשות שי, כשגם ניחש תוצאה נכונה, וקבע שיא זמני בפורום של 15 נק'! לא הרבה הימרו במחזור הנוכחי, ומי שעדיין לא הימר, יש לו עד 2 בצהריים מחר. בהצלחה לכולם!
עופר לוי הבא (ואני עדיין לא יודע את שמו הפרטי) עוסק בקריירת כתיבת שירים, ומביא לנו מפרי עטו לפורום. ת'אמת? זה לא בדיוק הסגנון שלי, אבל הנ"ל כותב לא רע בכלל.
אופיר ר. מביא לנו אותה השבוע ב-3 שאלות סקר. תמשיך! זה מעניין!
זוהר חוגג תחזור (ושוב, אין לי מושג מהו שמו הפרטי, כיון שהוא גולש סלולרי) דורך על שחקני העבר של ב"ש. דוגרי? צודק. בונפלד וברדה שווים יריקה בקבוצות שלהם. טוב, אולי פחות מיריקה...
לופא קדוש התפטר, אך עדיין שומר על פרופיל נמוך. יאללה כבר, שיחזור אלינו, אוף...
רוני מפחד מדרבי בעונה הבאה. לא יהיה דרבי, גם אנחנו נרד, כיון שאם מכבי יעלו, הם יגיעו לארצית, לא ללאומית. בואו נקווה שאם יהיה דרבי באר-שבעי, הוא יהיה רק בליגת העל(ק).
השבוע היה לי יומולדת 21 בתאריך הלועזי, וביום שני הקרוב, יומולדת בתאריך העיברי. כמה טוב להיות יהודי!
ומי שלא איחל לי מזל"ט, בעיה שלו
אוהדי הקונספירציה מספרים שז'ינו רוצה לרדת ליגה. הדעה הרווחת בפורום היא, שצריך לתלות את העבריין. גם אם זה לא נכון
קיבלתם הרבה מחמאות מהנהלת הפורומים (לא אני - אתם!) תהיו מבסוטים, וקבלו ח"ח ממני!
מתתיהו הענק בודד לחץ-לם ודופק לפני המשחק מחר מול האשדודים.
אולי אנחנו לא הכי גרועים? או שאולי הפועל חיפה עם מזל נאחס?
פורסם היום (או שכבר אתמול?) סקר שחוקר קצת על חברי הפורום. נעל בית בלויה מי שלא עונה!
נעבור לכדורגל?
עברנו לכדורגל!
אז במסגרת המחזור ה-18 בליגת העל(ק) יפגשו קבוצות - מ.ס. אשדוד - הפועל ב"ש באצטדיון הי"א באשדוד, היום (יום שישי) בשעה 14:30, שידור ישיר בערוץ 5+.
מ.ס. אשדוד, מגיעה אחרי הפסד חוץ נגד סכנין 2:1. אשדוד במקום השלישי, 29 נק, 9 נצ', 2 תוצאות תיקו, 6 הפ', ויחס שערים של +1.
הפועל ב"ש, מגיעה אחרי הפסד ביתי 2:0 נגד בית"ר י-ם. ב"ש במקום העשירי, 13 נק', 3 נצ', 7 תוצאות תיקו, 7 הפ' ויחס שערים הכי גרוע בליגה - -14, כשהקבוצה סופגת הכי הרבה בליגה.
ההסעה למשחק באשדוד תצא ביום שישי בשעה 12 וחצי מרחבת הקונסבטוריון. מחיר ההסעה - 20 שקלים.
לתלונות, הערות, הארות, בקשה להירשם בהתאחדות בתור שחקן, בקשה להחליף את איצ'ה, או לארוחה זוגית עם יוסי בניון, ניתן לפנות לתיבת המסרים שלי או של שי
שיהיה לכולכם סופ"ש מוצלח במיוחד.
יאללה הפועל
אתם פשוט חייבים להעריץ אותי, שאני אחרי 8 שעות עבודה מפרכות היום, יושב וכותב לכם את הסקירה, כי מחר יש כבר משחק... מכתבי הערצה יתקבלו באימייל שלי או במסרים