הסקירה השבועית

מוצארט

New member
../images/Emo41.gifהסקירה השבועית../images/Emo70.gif../images/Emo86.gif

כי אין לי מושג אם יהיה לי זמן מחר... אז מה היה לנו השבוע?
ניצחון חוץ יפה על מ.ס. אשדוד 2:0 ביום שישי שעבר, עם הרבה לחימה של השחקנים, ושער יפיפה של אביתר אילוז. אנחנו מבסוטים
מחזור ההימורים השביעי השחלתי תוצאה נכונה, אבל סה"כ המחזור לא היה מהחזקים שהיו כאן. נפתח שירשור ההימורים של המחזור השמיני, אבל יש כאן אנשים עייפים בפורום כמה חבל...
מתתיהו הגדול הופך להיות דני רופ של הפורום. ואם כבר, אז מה שלוכם?
השבוע הייתה מכירה מוקדמת של כרטיסים מוזלים, מה חבל שבקושי 500 כרטיסים נגמרו. אני מגיע למשחק, מי עוד?
גיל שגיב קפץ עם האויב, ועובר לכתוב טור שבועי (או דו-שבועי) אצלינו בפורום. אנו שמחים על כך
העלתי רעיון השבוע לפתוח גלריית תמונות של חברי הפורום. עד-כה, לא קיבלתי אפילו לא תמונה אחת... חבל כבר אמרתי?
התחלתי פינה יומית חדשה - הוצא מהקשרו. מי שלא אוהב שיגיד, אני לא רוצה לכתוב סתם. מי שכן אוהב שיגיד, אני לא רוצה לכתוב סתם.
חלוצי ליגת העל מתרצים ברמה של גנון למה הם לא מבקיעים. אני כבר אומר לכם, הכל בבל"ת(בילבולי ביצים ללא תועלת)
תושבי שדרות יאכלסו את יציעי וסרמיל (יותר נכון, ביציע של חיפה) במשחק במוצ"ש. יוזמה יפה של ז'ינו, שכנראה מכיר את המשפט: "עדיף מאוחר מאשר אף-פעם לא".
אסף תוהה בקול השבוע, למה הרבה מאוד ילדים שגדלים כאן, מעדיפים לאהוד קבוצות אחרות.
אופיר ר. שואל את כולנו מה חסר לנו בעיקר בכדורגל הישראלי, ומי היה השחקן הטוב ביותר שאתם זוכרים בהפועל ב"ש. אתם מוזמנים לענות בשירשור עצמו בדף הפורום.
ועכשיו, לכדורגל
אז במסגרת המחזור ה-18 יפגשו: הפועל ב"ש ואלופת המדינה ומוליכת הטבלה מכבי חיפה.
מכבי חיפה מגיעה מהמקום הראשון אחרי ניצחון בית 1:0 על סכנין, 46 נק', 14 נצ', 4 תוצאות תיקו, בלי אף הפסד העונה, ויחס שערים של +34.
הפועל ב"ש מגיעה מהמקום העשירי אחרי ניצחון חוץ 2:0 על אשדוד, 19 נק', 4 נצ', 7 תוצאות תיקו, 7 הפסדים, ויחס שערים של -12.
תוצאת המפגש הקודם בקרית אליעזר - 4:1 למכבי חיפה.
במחזור הבא מצפה לנו הפועל ת"א בחוץ.
אם יש לכם תלונות, שלחו לי מסר. שבוע טוב, שבת שלום, וסופ"ש טוב ובריא לכולכם. יוסף אלרועי שי בלומן יאללה הפועל!

RED OR DEAD BS

New member
אחלה סקירה ../images/Emo45.gif../images/Emo86.gif

ותמשיך עם "הוצא מהקשרו", לא מזיק. ואני כמובן אגיע למשחק מול חיפה וגם מול הפועל ת"א בבלומפילד שזה ללא ספק אחד המשחקים שבאמת יקבעו את השמך דרכנו, אתם מתכוונים להגיע?

blueman1

New member
אחלה של סקירה באמת

אני באמת התלהבתי מהפינה הוצא מהקשרו פינה ממש מצחיקה, אני ממש צחקתי כשקראתי אותה. לגבי המשחק אני רוצה לבוא, מישהו יודע באיזה שעה המשחק הסופו של דבר כי הבנתי שרוצים להזיז אותו???

למעלה