הסקירה השבועית!

מוצארט

New member
../images/Emo41.gifהסקירה השבועית! ../images/Emo86.gif

אז מה היה לנו בשבוע החולף?
התחלנו את השבוע בתיקו 1 נגד מכבי ת"א. רשמו נוכחות מבין חברי הפורום: דניאל, רן, שי, אלי (פעם הבאה גם ניפגש), מור, ועבדכם הנאמן. הקהל התחיל לחזור למגרשים, אם-כי היה מאוד מאכזב לקבל שער כמה דק' לפני הסיום. יש מגמת השתפרות מאז בואו של אלי כהן, ואני סבור שרובכם חושבים כך. אלעד בונפלד קיבל את השי מהאוהדים, אך אופיר חיים מסיבות כאלו ואחרות לא ירד לכר הדשא.
תאריכי היומולדת נכנסו ללוח האירועים, אך יש כאלה שלא מסרו, ועדיין מוזמנים למסור לי במסר.
תוצאות מחזור ההימורים הרביעי הניבו לי בשורות טובות
במחזור החמישי שייסגר מחר בבוקר, רק חצי ממשתתפי המשחק ניחשו עד כה. חבל.
אופיר ראובן שואל איך אנחנו יכולים לשפר את העידוד, ומה בסופו של דבר יהיה עם שער 2??
הקונס התחיל לקנוס השבוע את חברי הפורום
, והוא כבר לא הקונס אלא - מתתיהו הגדול
זוהר חוגג הודיע שהוא רוצה לעזוב. הנ"ל יעבור החל ממחר לעירוני ראשון לציון. חוגג החתים היום את יוסי אורה על טופס ההעברה. חוגג שהרגיש שאין לו סיכוי לשחק אצל אלי כהן ואמר היום לאתר האוהדים כי הסיבה המרכזית שגרמה לו להתלבט היתה האוהדים והקשר בינו לבינם.
אלי הביא לנו קליפ אוהדים באמת מרגש!!! תודה!
רוביק (מחזיק תיק הצעירים בעריית ב"ש) מבטיח לנו אצטדיון חדש בתוך 5 שנים. יאללה רוביק, צא מהסרט.
אני מציע כינוי חדש לניר רחמין: הנדנדה
ועכשיו קצת למה שהולך להיות לנו בשבת... אז במסגרת המחזור ה-16 תפגוש קבוצת הפועל ב"ש את קבוצת הפועל פ"ת המתאוששת תחת שרביטו של קשטן האורווה, יום שבת, 16:40, שידור ישיר ב"שלם וצפה".
הפועל פ"ת, מגיעה מהמקום השמיני, אחרי ניחון חוץ 2:1 על סכנין, 17 נק', 4 נצ', 5 תוצאות תיקו, 6 הפ', ויחס שערים של -5.
הפועל ב"ש מגיעה אחרי תיקו 1 ביתי מעצבן עם מכבי ת"א, מקום עשירי, 16 נק', 3 נצ', 7 תוצאות תיקו, 5 הפ', ויחס שערים מזעזע של -9, כשאנחנו עדיין במקום הראשון בספיגת שערים.
לכל מי שיש טענות שיפנה לשי
שבת שלום, וסופ"ש מעולה לכולכם! יאללה הפועל

מציע למוצארט כינוי חדש...והוא:

"אילנה דיין הבאר שבעית"...עקב סקירות שהיא מעבירה,בדומה לחברנו היקר מוצארט. הההה...וגם טענות יש לי ל...שי..חחחחחח.....

blueman1

New member
טענות?

אני יודע שאני קצת פחות מעורב אבל כשאני חוזר הביתה לשישי שבת קשה לי מאוד להיות ככה מעורב מצטער

למעלה