../images/Emo41.gifהסקירה השבועית! ../images/Emo86.gif
כי מחר אני עובד כל היום, אז עכשיו יש זמן פנוי
אז מה היה לנו השבוע?
אלון מזרחי רצה לצאת בתיקו, ויצא (אוף, איזה בעסה שאני מנהל, אי-אפשר לקלל
) לוזר. כן, גם ב"ש יצאו לוזרים עם משחק חסר התקפה, והפסידו להפועל ת"א 1:0. כמה חבל.
אופיר ראובן עם סקר מס' 16, והרוב בפורום סוברים שהמאמן הכי טוב שהיה (או עדיין) בכדורגל הישראלי הוא: דרור קשטן.
לופא ישב ליד ז'ינו במשחק בת"א. יהיה קאמבק?
מתתיהו הגדול מודיע לנו שלמשחקים העונה הוא לא מגיע יותר. יש לו סיבה מצויינת לכך.
תסלחו לי שאני לא עקבי עם "הוצא מהקשרו", לא תמיד יש לי את הזמן הפנוי.
סקר חדש דנדש! רוצו לענות!
הטלנובלה בקבוצה חוזרת. מזרחי פותח פה על אלבז, שחקנים פותחים את הלוע ורוצים את לופא בחזרה בעמדת המאמןף ואני נשארתי עם פה סגור. לא בא לי לבלוע זבוב...
אלי מביא לנו תגובה נפלאה על כמה שהיו"ר שלנו הוא כוכב שלילי. בסלקום הוא כבר לא יעבוד.
משחק יפה מאוד של נבחרת ישראל. עם התקפה, בלי הגנה, ופאדיחות של ההתאחדות, וכרגיל אוהדי בית"ר עושים בלאגן שלילי ביותר.
מה תעשה נבחרת ישראל בכדורגל? עוד סקר של אופיר, ואם לא עניתם עדיין, אתם מוזמנים.
בעונה הבאה - אוהדים אומללים? אני לא רואה מקום לאופטימיות. הלוואי ואתבדה.
סקר זאת הפתעה! ומי שעדיין לא ענה... :-B
כרטיסים מוזלים לקראת המשחק הקרוב. 50 מבוגר, 25 לנוער/ילדים/חיילים/נשים/סטודנטים.
ערן! ברוך הבא למעוננו הקט! מקווים מאוד שתהנה איתנו! יש פה אחלה חבר'ה!
אפרת מביאה לידיעתנו שהמזכירה שעשתה את הפאדיחות עם האינטרטוטו בתחילת העונה, הלכה הביתה. רמז: היא לא חשבה על זה לבד.
משחק ההימורים מתקרב לסוב הסיבוב הראשון, ואם לא תהיה הפתעה, אלי ינצח (סוס יאור, כבר אמרתי?
.
מזל-טוב לדניאל (דני-בוי) לרגל יום הולדתו ה-20! ילד! תעשה חיים!
ועכשיו...
כדורגל
אז במסגרת המחזור ה-21 בליגת העל(ק), תארח: הפועל ב"ש את מכבי פ"ת(הלוזונים) בוסרמיל, יום שני, שעה 20:30, שידור ישיר ב"שלם וצפה". תחילה, הקבוצה האורחת:
מכבי פ"ת, אחרי ניצחון ביתי בשבוע שעבר על בני-סכנין 2:0, ממרומי המקום ה-3, עם 33 נק', 8 נצ', 9 תוצאות תיקו, 3 הפ', ויחס שערים של +14. ועכשיו, הקבוצה המארחת:
הפועל ב"ש, אחרי הפסד חוץ כואב בשבוע שעבר 1:0 להפועל ת"א, ממעמקי המקום ה-11 ומתחת לקו האדום, עם 19 נק', 4 נצ', 7 תוצאות תיקו, 9 הפ', ויחס שערים גרוע של -14.
תוצאת המפגש הקודם: תיקו 0 באורווה.
המשחק הבא, ושינעל את הסיבוב השני: בני יהודה ת"א בחוץ.
אז אם בא לכם לפרוק את אשר על ליבכם, בין אם זה על מצב הקבוצה, נכשל במבחן בבי"ש או באונ', עבודה קשה בצבא, או סתם בגלל שאתם אוהבים אותי (
), תיבת המסרים שלי פתוחה לרווחה, וגם המייל נמצא בכרטיסישי שלי.
שיהיה לכולכם סופ"ש מוצלח, שבת-שלום, והרבה אושר, עושר, שמחה, בריאות הנפש ובריאות הגוף! שלכם, יוסף אלרועי שי בלומן. יאללה הפועל!!
כי מחר אני עובד כל היום, אז עכשיו יש זמן פנוי