הסקר הוחלף

Flash Button

New member
../images/Emo41.gifהסקר הוחלף../images/Emo26.gif

בסקר חדש..
את התוצאות של הסקר הקודם וסקרים קודמים נוספים, תוכלו למצוא בארכיון הסקרים שנמצא בתחתית הסקר הקיים. נא להצביעעעעע

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אתה רעעעעע ../images/Emo10.gif

אתה מאלץ אותי לבחור בין אביב ליהודים, שאת שניהם אני אוהבת
זה הסקר הראשון שאני לא מצביעה בוווווווו

את מי את אוהבת יותר זמן?

דסי, תשארי נאמנה למקור!! אני למשל, אוהבת את אביב וחמי רודנר מגיל קטנות.. חמי ב-'איפה הילד', ויש לי סיפור ארוך ומבדר עליי ועל חברה שלו בהופעות.. אנחנו מכירות אותו אישית!! בכל אופן, בנוגע לאביב- הייתי ילדה מלנכולית בת 10 שמדקלמת את "מחר כבר לא יבוא", וגורמת לכל המשפוחה לצרוח עליה שתכבה את אביב. אז אוביוווו, שלמרות שאני אוהבת את היהודים עוד הרבה לפני נינט והפקאצות, אביב שולט לדורותתתתת
ואת חמי בכלל לא טרחו להזכיר. אז כל הסיפור המייגע הזה, נועד להפיג את שיעמומי, ולהגיד לך להשאר בסקרים נאמנה למקור, נאמנה לאהוביך {המוזיקליים} הראשוניים.

התכתבנו בפורום הרשמי שלו,

שהוא אישית כותב בו, והיינו בהופעה במעין פאב שכזה. אז הוא היה בקרבת מקום, באנו להתקרצץ, ואז הוא זיהה את שתינו, אותה לפי הכינוי, אותי לפי הבלאגנים שחוללתי בו. ודיברנו איתו.. והוא חמוד לאללה. ואח"כ בהופעה אחרת שוב באנו לקרצץ לו, והוא זכר אותנו. ובעוד הופעה אחת שהיתה, ניסינו להתקרצץ עליו שוב, אבל לא הצלחנו.. וזה היה מבאס. בכל מקרה-הוא מכיר אותיייי!! ואני אמשיך לקרצץ לו, זה עסק נורא משעשע.. הוא חושב שאני סוגדת לו.

Flash Button

New member
לשניהם יש סגנון מוזיקה שונה..

תצביעי למי שאת חושבת שהסגנון שלו נשלט

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אני יעילה ../images/Emo9.gif

הצבעתי משני ניקים שונים

למעלה