הסרבנות מימין מתחילה

ניר נגר

New member
../images/Emo41.gifהסרבנות מימין מתחילה../images/Emo41.gif

אתם רואים למה סרבנות היא גרועה לנו ,ולא משנה מאיזה צד של המפה הפוליטית... עכשיו קוראים לסרב לפנות יישובים... אי אפשר להגיד על סרבנות שהיא לגיטימית, פשוט אי אפשר!!!

shaief

New member
סרבנות הימין לא התחילה היום...

כבר בשנת 1974 קרא אריאל שרון לחיילים לסרב לפנות את מתנחלי המאחז הבלתי חוקי בעליל- אלון מורה. היום שרון הוא ראש הממשלה ואלון מורה היא התנחלות גדולה ומאושרת... -סיוט ירבעם ורחבעם- דן מרגלית והתגובות: -סיוט הטרנספר "הדמוקרטי" - רון בריימן -סרבנות לשירות הדמוקרטיה- שי אפרתי

shaief

New member
כתבת שהסרבנות מימין מתחילה, תיקנתי

אותך- היא כבר מזמן כאן. למען האמת, בכל שרות מילואים שלך בשטחים אתה מגן על אלה שמסרבים להכיר במדינת ישראל כמדינה חוק דמוקרטית וכופים עלינו את דעותיהם בצורת התיישבות חסרת מעצורים ביהודה שומרון ועזה, בניגוד לחוק הבינלאומי, ובניגוד לחוק בישראל- האמת היא שאתה תומך בסרבנים, אבל רק בסרבני הימין שהופכים את מדינת ישראל ממדינת חוק דמוקרטית למדינת אפרטהייד חשוכה- אתה מוזמן לעשות את הבחירה שלך. שי.

רטוש

New member
כפי שכתבתי אני תומך בצורה מותנית

בתוכנית ההתנתקות וטרנספר של יהודים(הכל עניין של טרמינולוגיה... אוי הכיבוש הכיבוש...), למעשה רוב המתנחלים (בעיקר ילידי הארץולא חמומי המוח מהגרי ארה"ב - נוסח הרב לוינגר, כהנא וכו' מוכנים לנסיגה מותנית) לגביאוסף גיבובי אי הדיוקים שאפרתי העלה כאן כולל שטוית ולשמם, אין אלא לגחך. שמעון פרס ויצחק רבין בעצמם היו אדרכילי ההתנחלות בי"וש. ולידיעת הבלבלול ששורר והדיסנפורמציה השוררת כאן- המשפט הבינ"ל לא רק שלא מכיר בהתנחלויות - הוא גם לא מכיר בקו הירוק כגבול בינ"ל. משפטנים אירופים בכירים וישראלים ידעו להזכיר זאת כאשר נציגי מפלגת העבודה דרשו להזיז את הגבול לקו הירוק... גם אז למי שלוקה בתסמונת" הצורך הכשרת בד"צ הבינ"ל" יגלה להפתעתו כי אבוי גם אם נבנה את הגדר על מפתן ראשל"צ זה עדיין לא יהיה מספיק מערבה לדין הבינ"ל... סרבנות מימין ומשמאל הינה פסולה מהדרין

ניר נגר

New member
אני לא מבין למה את מתרכז בתפל

ולא בעיקר..ואני חוזר על דבריי שוב פעם: סרבנות ולא מהנ מי התחיל אותה ולא משנה באיזה צד של המפה היא נמצאת..היא פסולה!!! ותעשה לי טובה אל תיתן לי לחזור על זה שוב פעם

shaief

New member
הסרבנות מתחילה מימין

ואתה, כחייל מילואים בשטחים מגן על סרבני הדמוקרטיה. מה לא ברור לך? אתה שומר על אנשים שמסרבים בעקביות להכיר בשלטון החוק בישראל. מה, אתה חושב שסרבנים זה רק צבא??? צא מהראש הזה. שי.

למעלה