הסרט השני - כנראה בקיץ הבא

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif הסרט השני - כנראה בקיץ הבא

בסיור עיתונאים טלוויזיוני שערך דיויד דוכובני אתמול (שבת) ןרגל השקת הסדרה החדשה בככוובו, אמר כי הסרט השני בודאות יוצא לדרך, וכי בשבוע הבא יקבל את התסריט. כמו כן ציין כי הצילומים יתחילו כפי הנראה בנובמבר הקרוב וכי הסרט יצא למסכים קרוב לודאי בקיץ 2008. לדווח המלא.

randomalit

New member
אותי זה קצת משעשע

שדיוויד מסביר בסוף שהוא רוצה לשחק שוב את מאלדר בגלל ש"הוא מגניב". הוא לא ממש חשב כנראה שמאלדר מגניב לכל אורך העונות האחרונות. מצד שני : איזה כיףףף!

Gilliana

New member
עזבי, זה לא הוא - זאת טיה!

היא לדעתי זו שאשמה בזה שהוא עזב את תיקים בעונות האחרונות ואלמלא היא, אני מאמינה שהוא היה נשאר.

Gilliana

New member
ממה שקראתי במהלך השנים

מכל הנתונים עולה פחות או יותר אותה תמונה - טיה לא היתה מרוצה, בלשון המעטה, מהשעות המרובות שבעלה מבלה על הסט של תיקים...

S m e l l y Cat

New member
ממש יוקו אונו שכזאת!

סתם אני לא באמת יודעת אם זאת היא. למה היא.??
היא נראית נחמדודה דווקא

randomalit

New member
בדיוק יוקו אונו ../images/Emo194.gif

חבל, אולי אם היא לא הייתה מתעקשת כל כך לא היינו צריכים להתמודד עם שתי העונות האחרונות. ואגב, אני דווקא אוהבת את טיה, עוד מימי "האמת העירומה". מישהו זוכר את הסדרה שלה? בעיניי היא הייתה מצחיקה. אני לא מבינה למה לא כל כך סובלים אותה בהוליווד.

Gilliana

New member
ועוד מידע בנוגע לסרט...

הסרט יבויים ע"י כריס קארטר ואת התסריט כתבו הוא ופרנק ספוטניץ, כפי שניתן לקרוא כאן.

Gilliana

New member
זו מתיחה של אחד באפריל!!!

באחד באפריל האחרון הסתובבה מתיחה כזו ברשת - לכולם, מלבד לכתב NRG, כבר ידוע מזה חודשים שמדובר במתיחה (לא שלא היה ברור מהרגע הראשון, כן?) (מה יהיה עם אייקון שדופק את הראש בקיר? כל כך חסר!)

למעלה