העדכון השבועי

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif העדכון השבועי ../images/Emo41.gif

ובכן, אומנם העדכונים השבועיים אמורים להגיע בימי חמישי אך עדכון זה מגיע קצת באיחור בהתחשב בעובדה שזה פורום חדש, לאט לאט הוא יתמקם ביום חמישי
עדכון שבועי מס' 1 - ה16-27/4/03 פורום "הפקת וידאו"
אז מה היה לנו?
אז מה היה לנו כאן? (השבוע)
מעבר על כללי הפורום בשנית
מה חדש?
סיכום הודעות בפורום
אז מה היה לנו כאן
ובכן, כפי שאתם יודעים (או שלא) הפורום רץ כבר שבוע וקצת... ואני חייב לציין שזה השבוע הטוב ביותר שהפורום ראה אי פעם, בהחלט הייתה הרבה פעילות בפורום, פעילות בקנה מידה הרבה יותר גדול משבועות קודמים! וקצת ברצינות - הפורום חדש ובהחלט יכול לקבל צל"ש על פעילותו. בשבוע החולף הועלו מספר רב של שאלות, תהיות, קריאות לעזרה ובקשות נוספות. הפורום הינו הפורום הראשון בתפוז שעוסק בנושא הוידאו לכן הרבה משתמשים מצאו את מקומם פה איתנו לאחר חיפוש ממושך לפורום בנושא. שמחתי לראות כי בבעיות שלא תמיד ידעתי לסייע ולפתור היו מספר רב של חבר'ה טובים שמיהרו להגיש עזרה ואני מאמין שכל מי שפנה לעזרה מצא תשובה ועל כן אני מרוצה מהפורום וגם הנהלת קהילות תפוז שעוקבת אחר הפורום הביעה שביעות רצון. סך הכל השבוע היו מספר של דברים אשר היו בפורום ובעידכון זה נעבור עליהם, אך ראשית נעבור בקצרה על כללי הפורום.
סקירה של כללי הפורום
לפורום מספר חוקים בסיסיים שיש לשומרם למען הסדר בפורום: 1) הודעות אישיות אסורות! בשביל הודעות אישיות קיימת מערכת המסרים של תפוז, אימייל, אייסיקיו וכו´. הודעות מסוג זה ימחקו. 2) הודעות הצפה אסורות! הודעות כגון: משעמם לי, בואו לצ´ט, מי כאן? וכו´ ימחקו! 3) קללות וריבים בפורום אסורים! הפורום זה לא מקום להתכסחויות ולכן הודעות שכאלו ימחקו, ואף ינקטו צעדים חמורים יותר. 4)אין למסור פרטים אישיים כגון, מספרי טלפון אישיים, כתובת או כל מידע אישי. הודעות אלו יימחקו ללא כל הודעה מוקדמת! אם נשמור על הכללים התנהלות הדברים בפורום יהיו מהנות לכל הצדדים!
מה חדש?
מה לא?! ובכן, הכל חדש, אך נעבור על הדברים שקיימים בפורום. לפינת הקישורים הוספו מספר קישורים מעניינים בתחום, רוב הקישורים הוצעו באדיבות - ניר פרידמן, שוב תודה! וקישורים נוספים יוספו בהמשך, כמו כן כל מי שמכיר קישורים טובים בתחום מוזמן להציע כאן בפורום ונשמח לצרף אותם גם כן. בפינת המאמרים ישנו מאמר אחד חדש ובהמשך יוספו עוד, כל מי שמעוניין לכתוב מאמר שייפרסם אותו בפורום ונוסיף אותו למאמרים עם קרדיט מתאים כמובן. קיימים לוחות מודעות בפורום, בקרוב יווספו לוחות נוספים, מקצועיים יותר, נכון לעכשיו הלוח הקיים הינו לוח להחלפת מספרי איי סי קיו, שמרו על קשר! לוח ארועים נפתח ובו רשומים ימי ההולדת של חברי הפורום, כל אירוע אחר יכול להירשם. ומי שמעוניין לצרף תאריך מיוחד, מוזמן להיכנס ולהוסיף את עצמו בלוח.
תחרות הפרסומת הטובה ביותר!
תחרות חדשה בפורום, שהחלה לפני מספר לא רב של ימים, התחרות הינה נושאת פרסים וכל משתתפי הפורום יכולים להגיש פרסומת אחת לתחרות. הפרסומות הינם פרסומות לפורום "הפקת וידאו". פרטים נוספים יימצאו בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=748&msgid=14579710 מקווה שכולם ייקחו חלק בתחרות, בהצלחה!
סיכום הודעות בפורום,
כמו שכבר ציינתי, השבוע היה פורה מבחינת הודעות, סקירה קצרה על ההודעות החולפות: שאלות רבות לגבי כרטיסי וידאו נשאלו, הוחלפו אינפורמציות על דגמים, סוגים, חברות מסויימות, יעילות הכרטיסים וכל אינפורמציה אפשרית על הכרטיסים. מספר חברי פורום הציגו את עבודתם, חברי הפורום האחרים הגיבו לעבודות, פירגנו בעיקר וגם נתנו הערות בונות, המשיכו ככה! נשאלה שאלה על מסך כחול בתוכנות שונות, השאלה נענתה ואפילו אני למדתי כמה דברים חדשים שלא ידעתי :) תוכנות עריכה - ובכן, זה החלק העיקרי עד עכשיו בפורום, שאלות רבות נשאלו לגבי תמיכה טכנית של תוכנות עריכה. תוכנות רבות הוזכרו, ביניהן הפרימייר, האויד, ווינדאוס מווי מייקר ועוד. השאלות נענו ברובם בפירוט רב יש לציין ואני מקווה שגם בהמשך מחפשי תשובה יימצאו אותה כאן. נשאלו שאלות לגבי מצלמות ונערכו גם כן השוואות, בתקווה שמצאתם את המצלמה המתאימה לכם... כמו כן נערך ויכוח סוער על אפקטים בקולנוע ועל עריכת חתונות, מסקנות הוסקו ואנשים יפוטרו! ובכן, היו עוד מספר רב של דיונים, אך נשאיר קצת גם לשבוע הבא... וזהו פחות או יותר, תגובות שאלות מענות תהיות והצעות נישואין יישלחו וייענו במקומות הבאים: email: [email protected] icq#:104019241 או דרך מערכת המסרים! אז עד לשבוע הבא, שרשור מהנה! גדי פורטנוי, מנהל

../images/Emo45.gif קראתי והפנמתי ../images/Emo8.gif ../images/Emo16.gif

לא צריך להגיש עבודה על זה או משהו, כן?!
ניר

צילום

קצת חבל שאין מספיק עניין בצילום.... אבל אל תדאגו... אנחנו עוד נכניס לכם את זה.

MaSTeRLou

New member
לי יש עניין!

פשוט לא יודע מה לשאול...
אולי תציע כלמני טיפים נחמדים?

ori 15

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד...

סיכום שממש משך אותי לקרוא אותו...מעניין
קבל ח"ח

Admini

New member
../images/Emo41.gif ישר כח ../images/Emo13.gif

אגב, מה עם צילום ? נושא לא פחות חשוב ?

GGOODD

New member
../images/Emo26.gif אי מייל חדש

יש לי אי מייל חדש לפניות, כל בעיה שאלה תהיה או כל דבר אחר ייענה באי מייל הבא: [email protected] תודה!

למעלה