העדכון השבועי

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif העדכון השבועי ../images/Emo41.gif

ובכן זהו העדכון השלישי במספר ועדיין לא התמקם לו בימי חמישי, כמו שנאמר עם הזמן זה יתקרב לשם עד שימצא מקומו... בנתיים נסתפק בסופי השבוע
עדכון שבועי מס' 2 ה17-24/5/03 פורום "הפקת וידאו"
אז מה היה לנו?
אז מה היה לנו כאן? (השבוע)
מעבר על כללי הפורום
מה חדש?
סיכום ההודעות בפורום
דרושים
תזכורות
ציון לשבח - חדש
אז מה היה לנו כאן?
ובכן, על הפורום כבר עבר חודש וחצי ואני שמח לבשר כי עד עכשיו הוא מתפקד בצורה נהדרת. כל תשובה (כמעט) זכתה לתשובה מפורטת ועניינית. היחסים בפורום ודרכי הארץ הם ראויים לשבח ועוד לא קרה מקרה שמישהו בפורום נתקל בתגובה עויינת או לא במקום וברוב הגדול של המקרים הפרגון אחד לרעהו כאן בפורום הוא מעל ומעבר ועל כן עליי לשבח כל אחד ואחד מחברי בפורום, המשיכו בעבודה הטובה! ובכן, השבוע ענייני הפורום היו מעט חלשים ולא היה מעבר משמעותי של הודעות, אך עדיין היו דברים מעניינים. נשאלו שאלות לגבי כל נושאי ההפקה כמעט והועלו שאלות חדשות ומגוונות גם על דברים שלא נשאלו בעבר (בעקבות שרשור סוער מאת ניר פרידמן) ונענו גם במקרים אלו בתשובות מספקות וענייניות... שאיפה נוספת של הנהלת הפורום היא הרחבת התכנים בפורום, נושא שלא זכה עד היום לסיוע רב מידיי מחברי הפורום. הפורום שואף להתפתח מבחינת תכנים, מאמרים, קישורים, תשובות לשאלות נפוצות ועוד... אנו פונים שוב לכל חברי הפורום שיכולים ורוצים לסייע לנו מבחינה זו לנקוט יוזמה ולפנות אלינו במסרים או על גבי הפורום, כל עזרה תתקבל בברכה! אני מרוצה מדרכי התנהלות הפורום ומקווה כי גם בהמשך דרכו הפורום יתנהל בצורה שכזו ושואף כי נגיע לתפוסה גדולה יותר והגדלת התכנים כך שהפורום יהווה מרכז מידע גדול לחובבי הפקת הוידאו!
סקירה של כללי הפורום
לפורום מספר חוקים בסיסיים שיש לשומרם למען הסדר בפורום: 1) הודעות אישיות אסורות! בשביל הודעות אישיות קיימת מערכת המסרים של תפוז, אימייל, אייסיקיו וכו´. הודעות מסוג זה ימחקו. 2) הודעות הצפה אסורות! הודעות כגון: משעמם לי, בואו לצ´ט, מי כאן? וכו´ ימחקו! 3) קללות וריבים בפורום אסורים! הפורום זה לא מקום להתכסחויות ולכן הודעות שכאלו ימחקו, ואף ינקטו צעדים חמורים יותר. 4)אין למסור פרטים אישיים כגון, מספרי טלפון אישיים, כתובת או כל מידע אישי. הודעות אלו יימחקו ללא כל הודעה מוקדמת! 5) מכירה / קניה תוכלו למצוא בלוחות. תוכלו להוסיף גם את הצעותכם כל הודעה על גבי הפורום שקשורה בנושא קניה ומכירה, תימחק. אם נשמור על הכללים התנהלות הדברים בפורום יהיו מהנות לכל הצדדים!
מה חדש?
סקר חדש
- הבמאי האהוב עליי הוא? חוץ מזה השבוע לא נוסף שום דבר מיוחד, את לוחות הפורום שינינו קצת והסרנו את פורום האיי סי קיו שלא היה שימושי...
סיכום ההודעות בפורום
ובכן השבוע היה מעניין במיוחד, נתחיל באכזבה/עצבים שהביע ניר בפורום על אי התעניינות בתחומים נוספים בהפקת וידאו חוץ מעריכה... ובעקבות כך נוצר שרשור נהדר על צילום. שאלות על כרטיסים עריכה ודרייברים כמו תמיד...
דרושים
שלל השאלות גדל.. ואנחנו רוצים להגדיל את הפורום שלנו מבחינת עזרה. לכן דרושים לנו מאמרים, כל הכותב יתקבל בברכה.... דרושים מאמרים בנושא: * תסריט : כיצד צריך להיראות + הצעות * העלת סרט לאינטרנט * תיפעול תוכנת עריכה (כולם: פריימר, avid ,movie maker ועוד...) * כרטיס למחשב : איזה ולמה? כל התשובות * כל רעיון אחר , כל הצעה אחרת, תתקבל בברכה. שלחו אלי (pinoki ) או אל גדי (GGOODD) מסר על מאמר שברצונכם לעלות.
תזכורות!
אחסון סרטים בחינם... הזדרזו האתר עולה בקרוב - פורום "הפקת וידאו" יוצא בהצעה לכל חברי הפורום המתקשים בהעלאת קבצים לאינטרנט, או מעוניינים בחשיפה נוספת. הפורום מקציב שטח בשרתי תפוז לאחסון סרטים שאתם יצרתם ואך ורק סרטים שאתם יצרתם. הסרטים יאוחסנו לצפיית הכלל בשרתי תפוז ויוצגו כאן בפורום בקישור ובאתר שיוקם לעניין. מדובר על כל סרט שתחפצו לעלות, כמובן שהוא צריך להיות בגדלים סבירים קבצים מעל 150 מגה, לא יתקבלו אלא במקרים חריגים... מה הקאצ'? אין... אחסון בחינם בשרתי תפוז ללא הגבלת זמן ובלי כסף! מה צריך לעשות? ובכן אם כבר העלתם את הקבצים לשרת אחר באינטרנט שלחו קישור במסר אלי (ggoodd) ואני אצרף את הקובץ שלכם לאתר, יש לצרף תיאור מקיף על הסרט כיצד הוא נעשה מי היוצרים וכל פרט נוסף שהייתם רוצים לציין על הסרט... אם לא העלתם את הסרט ויש בעיה עם זה, צרו קשר במסר ונתאם דרך אחרת להעברת הקובץ ההצעה היא בלעדית לחברי הפורום ולקבצי סרטים הנוצרו על ידם, כל קובץ אחר לא יאוחסן בשרתים... אז יאללה, מי שמעוניין שישרשר להודעה קישורים כולל תיאור או שיפנה אליי במסרים לפתרונות ושאלות! בנוסף ברצוני להזכיר כי תחרות הפרסומות ממשיכה! ותאריך ההגשה נדחה לבקשת מספר משתתפים מהפורום והתאריך הסופי להגשה הינו ה10.6.03 הזדרזו!!! יש המון פרסים שמחכים רק לכם!
ציון לשבח
פינה חדשה בעדכון השבועי, בה נודה ו/או נשבח את אחד מחברי הפורום על פועלו. והפעם ברצוני לשבח את - judyr על פועלה ועזרתה הרבה בנושא הצילום! למרות שהיא חדשה בפורום היא פועלת המון ומסבירה בצורה מפורטת וטובה בכל תשובה ותשובה... המשיכי ככה. זהו פחות או יותר עד לשבוע הבא, מקווה שלא נרדמתם על המסך... אם יש למישהו, הערות, הצעות, הארות או כל פניה שהיא יש לפנות לאחד ממנהלי הפורום במסרים או לשלוח אי מייל ל: [email protected]

GGOODD

New member
תיקון טעות קטנה...

זהו עידכון מספר 3 ולא 2 כפי שנכתב בכותרת...

../images/Emo45.gif ואם יהיה לי זמן אני../images/Emo16.gif

אכתוב איזה מאמר על פרימייר... פשוט יש לי שבוע מאוד מאוד עמוס, אולי בסופ"ש הבא.
ניר

judyr

New member
יווו איזה כייף../images/Emo9.gif

באמת עשית לי טוב על הלב
למרות שאני ממש לא חדשה... ובכן אולי חדשה בתגובות אבל איתכם מהיום הראשון ואפילו זוכרת את השרשור לגבי מי אנחנו ובמה יכולים לעזור שלא עניתי.... כי... ידעתי שאני אעזור ואייעץ מתי שאוכל... והאמת שיודעת המון ולא רק על צילום... ותמיד שמחה לעזור למישהו שנתקע... כי הרי לפעמים צריך רק מילה אחת או שתיים לא יותר מזה....
אז אני פה כי חושבת שהפורום הזה נפלא ואתה עושה עבודה נהדרת
שבוע נהדר לכולםםם

למעלה