העדכון השבועי

../images/Emo41.gifהעדכון השבועי../images/Emo41.gif

שבת שלום
עדכון 2# יוצא לדרך.
מה היה לנו השבוע?
המון המון תמונות של בריטני סנואו [מג]
ספיישל בריטני סנואו, שהכינה לנו דניה [צפרדעונית], שכלל רקע שהיא הכינה, ראיונות ואינספור תמונות יפות
ישר כוח
בנוסף שיחקנו גם את המשחק "הידעת" שעדיין ממשיך.. שאותו התחילה אורלי, ועוד הרבה תמונות
כולל ראיונות שונים ומגוונים. לובה הוסיפה עוד תמונות על פטי ועל בריטני, וקרן ואורלי גם הן הוסיפו עוד תמונות..
תודה מיוחדת לכולכם, שהופכים את הפורום למקום חביב ביותר
ההפתעה הגדולה של השבוע
כן, גם אני הופתעתי, אבל לפי מה שכתוב בפנאי פלוס, חלום אמריקאי חוזרת עם שידורים חוזרים של העונה הראשונה
אז אל תשכחו, כל יום שבת, ב19.45-20.30, ובסוף כל פרק, נפתח שרשור על הפרק השבועי
הסקר
הרוב קבע, החליט ואמר, שכדאי לכתוב גם עדכונים, וגם לעשות פינות מגוונות. בנוסף אמרתם שתתנדבו להכין דברים, כ"ה
אז מעכשיו, העדכון יופיע כל יום שבת בערב, וככה אפשר יהיה לכתוב על הפרק שהיה. תוצאות הסקר מופיעות בקובץ המצורף. והפעם- סקר חדש: מאחר והסדרה חזרה בשידורים חוזרים, איך לדעתכם כדאי לפרסם אותה? מהרו והצביעו
זה הכל לשבוע הזה. שיהיה לכולנו שבוע טוב
להערות/הארות/בקשות/דרישות/הצעות- אתם תמיד יכולים לשלוח לי מסר, או לפנות אליי למסנג'ר [email protected]

M a r y J a n e

New member
כל הכבוד!!!

עדכון ממש יפה ומקיף!!!
ישר כוח יפעת!!!
:) כמו שאמרת המשחק "הידעת" עדיין ממשיך, אז לכל מי שיש מידע להוסיף- תוסיפו. בכל מקרה, אני אמשיך אותו :)

°AmandA°

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo70.gif

מה קורה אם המשחק הזה של ההשוואה בין דמות מהסדרה לדמות דומה מסדרה אחרת?

M o n a L i s a

New member
כל הכבוד!!!!!!!!! ../images/Emo140.gif

עידכון מעולה! (רק בזכות שהזכרת אותי.....חחחחחחח
)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif../images/Emo136.gif

יפה מאוד יפעת. קולה הכבוד! העדכון ממש מושקע!

../images/Emo127.gifוורי נייס עדכון!

קצת נעלמתי ואני עדיין לא מכירה פו כמעט אפאחד. אבל אני משתדלת להתעדכן!!

למעלה