העונה השישית...

King Of Kromags

New member
../images/Emo41.gifהעונה השישית...

לא, לא תהיה עונה שישית. אבל, הטופיק עוסק בשאלה הבאה: "מי הם חמשת הגולשים שהייתם רוצים לראות בקאסט הקבוע?" [אמרתי חמישה, אחד על כל עונה בסדרה..] "הקאסט" שלי: רמי קווין מגי וויד ארטורו ו...מה איתכם?

nitzan9

New member
שירשור נחמד

רמי קווין דיאנה ארטורו רמברנדט (לא עפ"י הסדר)

net net

New member
כן, זה גם מה שאני הייתי בוחרת..

אהבתי את אח של קווין!

Plok2

New member
הבחירה שלי

לפי סדר: 1)קווין 2)ארטורו 3)רמי 4)וויד 5)מגי

NIMRODEL

New member
אממ...

קצת מסובך..., כי מגי וויד זה מצחיק אבל זה די שילוב מעצבן בסופו של דבר.., אז זה יכול להיות: רמי ארטורו קוין ווייד אבל אז ממש חסר את מגי.. ואם זה יהיה קווין רמי ארטורו ומגי יהי ממש חסר את וייד אבל אי אפשר עם שתיהן ביחד אז לא יודעת.. אבל הכי הכי חשוב זה ארטורו! הוא פשוט מקסים:))... כ"כ בכיתי בפרק שהוא מת:(! דניאל.

NIMRODEL

New member
אהה....ואיך יכלתי לישוח!!!

בניש!!!!!!! הוא היה הכי הכי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))

Hamall

New member
אממ נגיד...

כנ"ל כמוך... שרשור די חסר פואנטה לטעמי אבל חפיף...

rocket

New member
וויד וקווין ]פורבר !!

כן אני אוהבת את הזוג ! וחוץ משתיהם - גם ארטורו כי הוסיף המון לסדרה . ואפשר גם את מגי בצד כדי שתקנא בוויד =)

אני חושבת הקאסט המקורי+קולין../images/Emo117.gif

אהבתי את מגי אבל אהבתי יותר את וויד והיא ומגי פשוט לא הלכו ביחד. קווין ווויד פשוט היו זוג מקסים וברגע שמגי הצטרפה אז פתאום קווין התחיל לשים לב רק למגי ולא לוויד. כמו שכולם בפורום הזה מסכימים הקאסט המקורי היה הכי טוב ואהבתי גם את קולין ומאחר שאיתו אין בעיות של סכסוך אז הייתי מוסיפה אותו לקאסט. הבעיה היא שאני אהבתי את הסיפור הרבה יותר לפני שהוא הסתבך עם זה שקווין בעצם ילד להורים במימד אחר ואישית לא הייתי מסבכת בכלל את הסיפור אז בסופו של דבר כנראה הייתי נשארת רק עם הקאסט המקורי.

קודם כל ברכות על הפורום החדש../images/Emo70.gif

איזה מגניב שיש פורום על גולשים בזמן! ללא ספק הדמויות האהובות עלי שהייתי רוצה לראות בעונה החדשה הן הדמויות הנוסטלגיות מהעונות הראשונות: רמי, קווין, וויד וארתורו... איך אני מתגעגע לארתורו
את מגי לא כל כך אהבתי, את קולין איכשהו כן... את מלורי, הדמות המעורבת של שני האחרים ממש שנאתי... היא היתה כל כך סתמית.

DviRincewind

New member
אני הייתי הולך על הקאסט המקורי

עם התוספת של מגי, אבל מגי של עונה 5 (בכל עונה האופי שלה היה אחר
)

גם לדעתי מגי יותר נחמדה ויפה ב5../images/Emo117.gif

אין לי מושג למה אבל היא ממש יפה בעונה החמישית. לא שאני אומרת שקודם היא הייתה מכוערת אבל בעונה החמישית היא בכלל מדהימה.

למעלה