העונות החדשות כבר פה!

axnholic

New member
../images/Emo41.gif העונות החדשות כבר פה! ../images/Emo41.gif

בקרוב ישודרו העונות החדשות של כולם אוהבים את ריימונד! החל מעונה 8. ערוץ 3-
. הגיע הזמן. אז מה הציפיות שלכם מהעונה? האם כבר ראיתם אותה פעם? מתכוונים לראות? העונות החדשות ישודרו מיד אחרי מלך השכונה בערך בשעה 22:25!

kyle chandler

New member
ערוץ 3 טיפשים!../images/Emo168.gif

פרקים יומיים?! חוץ מזה לא יכול להיות שזה יהיה אחרי מלך השכונה כי זה בטח אמור להיות גם ליס וביס מ-22 ועד 22:45 יש ג'יי לנו. וול אני ייכנס לאתר של יס וישאל אותם

axnholic

New member
אתמול שודרה

פרסומת שאומרת העונות החדשות של מלך השכונה וכולם אוהבים את ריימונד בערב אחד. שיערתי שבגלל שמלך השכונה התחיל עכשיו הוא ימשיך באותה גם את העונות החדשות, יכול להיות שאני טועה. אבל העיקר הוא שהעונות החדשות אכן ישודרו
. מצטער אם נגרמה עוגמת נפש.

kyle chandler

New member
העונות החדשות../images/Emo168.gif

העונות החדשות ככל הנראה הולכות לשודר אחת לשבוע כי אחרת ערוץ 3 לא היו עושים לזה פרסומת (ולא היו מבזבזים את זה לפרקים יומיים) אבל מה שאני לא מבין זה איפה ישבצו את זה. יום ראשון - המירוץ לאתמול ועוד שבועיים מכושפות (אלא אם ערוץ 3 ידחה את הרייטינג של מכושפות בשביל מלך השכונה וריימונד). יום שני - 21:15 הכל יחסים (שבוע שעבר היה את הפיילוט). 21:40 כן, מותק (לפני כשבועיים היה את הפרק הראשון של העונה השלישית). יום שלישי - אנג'ל (התחיל לפני 8 פרקים העונה ה-2). יום רביעי - בומטאון (התחיל לפני 8 שבועות). יום חמישי - סיפורי שיער (התחיל לפני כחודש). יום שישי - 20:30 כן, מותק (בערך לפני 8 פרקים התחיל). 20:00 מיס מאץ' (שהתחיל לפני 8 פרקים). יום שבת - רוזוול (התחיל לפני 10-12 פרקים). ככה שלערוץ 3 אין איפה לשבץ וזה מאוד מדאיג כי יכול להיות שיידחו את מכושפות בשביל הערב הקומי!

axnholic

New member
כל מה שערוץ 3

רוצים לשחרר כרגע זה "בקרוב"... אני אנסה לברר יותר פרטים

למעלה