העטיפה של האלבום החדש!

avivs

New member
בהחלט.

הרבה מאוד אנשים שונאים אותו, אבל בשורה התחתונה זו עטיפה שאנשים הולכים לזכור. כל אחת יכולה לעמוד מול המצלמה ולחייך, אבל דבר כזה יכול לצאת רק מגאגא.

LilyKat

New member
יש הרבה שמועות שגאגא עובדת עלינו,

השיר ג'ודס אומר שג'ודס בגד בגאגא 3 פעמים, וכמה מעריצים חושבים שגאגא כאילו "בוגדת" בנו או עובדת עלינו שלוש פעמים: 1. הדליפה של חלק מג'ודס לפני כמה ימים - אולי הייתה מתוכננת? 2. השחרור המוקדם של השיר. 3. העטיפה המזוייפת של האלבום. אני נוטה להסכים..

limors2

Active member
אם זה נכון, מה 2 אומר?

שהשיר לא אמיתי? ואם זה נכון, אז זה קטע מגניב

Nens333

New member
הזוי מידיי בשביל להיות אמיתי... לא יודע ../images/Emo4.gif

avivs

New member
היא לא עובדת עלינו.

היה לי ברור שהשיר ישוחרר לפני הזמן, כי זה מה שקורה בימינו. זה שיר מעולה, דרך אגב, ממש לא מרגיש כמו מתיחה. גם העטיפה מגניבה, אחת שאי אפשר להתעלם ממנה בין ים האלבומים שיוצאים כל הזמן. והנה גאגא מחזיקה את עטיפת האלבום: http://twitpic.com/4lpho5

GM1988

Well-known member
מה-פתאום, אין מצב שהיא עושה פה מתיחה עכשיו.

אני לא סגור לגבי שחרור הסינגל, אבל זה שמדובר בשיר חדש מהאלבום - אין לי ספק בכלל. גאגא יודעת לספק את הסחורה בצורה חכמה, ואני מתרשם ממנה מאד לכיוון החיובי. היא שוב חוזרת עם אלבום שמכיל בו כנראה שירים ממכרים ובנתיים זה מוצדק מבחינת ה-2 סינגלים שיצאו עתה. נכון שהסאונד פחות או יותר מזכיר את שנות ה90, אבל אין בכך שום דבר רע. כל החדש זה הישן שזכור לטובה
היא משדרגת את הרמה שלה בהפקה ונותנת חומרים יפים ודאנסיים לגמרי
לדעתי כל השירים היותר אפלים אולי יהיו בין הרצועות באלבום, אבל לא יצאו לרדיו, מאחר וגאגא רוצה כמה שיותר לתפוס את הבמה ולייצר עניין בתעשייה עם שירי דאנס והפקה טובה בגלל כל התחרות שיש סביב, והיא שוב עושה בשכל.

LilyKat

New member
לא התכוונתי שהשיר הוא מתיחה.

התכוונתי שהיא עבדה עלינו בזה שהיא אמרה שהשיר ישוחרר ב19 לאפריל והוא שוחרר ב15 והעטיפה הזאת פשוט מגוחכת, אני בטוחה שהיא לא האמיתית

למעלה