העידכון השבועי

SofyTofy

New member
../images/Emo41.gifהעידכון השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

‏‏‏‏אז מה היה לנו בשבוע האחרון
הסקר הוחלף - רוצו, הצביעו והשפיעו
הנה תוצאות הסקר הקודם
הצטרפו כמה אנשים חדשים, אז ברוכים הבאים
חדשים: ילדת הסבון, mi luz, טופי בת, Jazmin te amo, OrLoVeCoCoYDiEgO, LeVi ThE BiG MaN. סליחה אם שכחתי מישהו
כידוע מידי יום נפתחים בפורום שלנו שרשורי השידור היומי, אתם מוזמנים להגיב ולשרשר כאוות נפשכם את כל דעותיכם על השידורים, המנחים, האורחים, הנושא וכל מה שהיה.
אקזיט יוצאת לחופשה ותחזור אחרי סוכות. חג שמח
המון הפתעות בדרך
חדש בקישורים
ממש עכשיו, אחרי העידכון, אני אפתח קטגוריה לכל העידכונים השבועיים, כך שאם פיספסתם עידכון, תוכלו תמיד לשוב לשבוע שפיספסתם
היום העלינו עוד תמונות לגלריות
מחר יעלו שאר התמונות
אל תשכחו - גם אתם מהיום יכולים להעלות תמונות לגלריות
בבקשה, תבדקו שאין את התמונה בגלריה ובידקו שאתם שמים את התמונה הנכונה בגלריה הנכונה. תמונות לא הולמות ו/או פורנוגרפיות יימחקו מיידית
המשתמש שיעלה תמונות שכאלו ייחסם מיידית ללא אזהרה מוקדמת
נשמח לקבל תגובות בשירשור זה על העידכון (גם ח"ח יהיה נחמד
), תגובות, הערות, הצעות ומחמאות אפשר להוסיף לשירשור זה או ליצור איתנו קשר דרך המסרים או בדרכים אחרות (ראו כרטיסים אישיים). כדי שנדע שקראתם את ההודעה אנא שרשרו לנושא זה את הסימן "
". אתם כמובן (ואפילו כדאי) מוזמנים להוסיף הערות, הצעות ומחמאות. מנהלי פורום אקזיט, מיכאל וירדן. נא לא לשכוח לסמן את הסימן "
", שיגיד לנו שקראתם את העידכון, ונשמח אם גם תגיבו עליו
תודה

SofyTofy

New member
הקישורים עלו../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לא לשכוח להגיב ב
שנדע שקראתם
(וכמובן תוסיפו גם תגובות אם אתם רוצים, זה רק ישמח אותנו יותר
)

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ירדנוששששש
הקישור שנתת לי עבד אני בשוקק!!! טוף אז אחלה סיכם שבועי..
הצבעתי כבר לסקר..{{ספיישל התפשטות אלה מה
}} זיהווווו בה ביי

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

עידכון ממש חמוד.. סליחה על הבורות אבל מאיפה אני מצביעה לפורום

SofyTofy

New member
מצביעה לפורום../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

באיזה קטגוריה
חח סתם, אבל אממ.. מצביעה לפורום איפה

../images/Emo15.gifיש למעלה..

• ראשי • צ'אט • קישורים • מאמרים • סקר מה הספיישל האהוב עליכם עד עכשיו? • גלריות • לוח אירועים • קבצים • טאגליינס תלחצי על הסקרררר.......!!!!!!!

מסך הזהב! וספיישל הבטחות

יש רק עוד עד ה-12.10 לצלצל למסך הזהב להצביע!!! אז יאללה לצלצל למספר:057777999 אקזיט קטגורית ילדים לנוער ללחוץ על מספר 3 אבק כוכבים <אותה הפקה כמו אקזיט> קטגורית מגאזינים ללחוץ על מספר 1 אם רוצים לעבור קטגוריה על ידי סולמית תגיעו עד לסוף להשארת פרטים תשאירו תעודת זהות ותחכו שיגידו שהפרטים נקלטו אחרת ההצבעה לא שווה ----------------------------------------------------------------- ספשייל הבטחות: http://www.eonline.co.il/content.asp?id=6609&sid=15 > ספיישל ההבטחות לשנה החדשה בערוץ 10 ספיישל מיוחד בערוץ 10 "הבטחות" בהנחיית מנחי אקזיט!!! החלק הראשון ישודר ביום חמישי, ה-9/10 בשעה 21:00 והחלק השני ישודר ביום שישי, ה - 10/10 בשעה 20:55 . > מלי לוי ועופר שכטר מסכמים את השנה העברית החולפת. > בחרנו את האנשים שחלקם אתם עדיין לא מכירים - אבל הם לפי דעתנו "יעשו" את שנה הבאה- ואנחנו חושבים שהם הולכים לפרוץ בגדול!!!!!. > מי הולך להיות הדבר הבא בתחום המשחק ? > מי הולך להיות הדבר הבא בתחום הדוגמנות ? > כל זה בספיישל הבטחות של ערוץ 10.

למעלה