העידכון השבועי גם השבוע העידכון מחר
B brunu New member 29/5/04 #1 ../images/Emo41.gifהעידכון השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif גם השבוע העידכון מחר
B brunu New member 30/5/04 #3 ../images/Emo41.gifוהעידכון...../images/Emo41.gif גם השבוע איחרתי מעט ואני מבקש סליחה מכשיר הDVD שלי חזר מהתיקון ואני עומד לראות את ההופעה ונתחיל... ''ספיישל ניקוד התלבושות'' הסתיים והתלבושת הזוכה כבר מופיעה על הלוגו החדש של הפורום שאתם בחרתם תודה רבה לאסי על הלוגו הסקר התעדכן והפעם ''מתי לדעתך יצא הדיסק החדש?'' לכו להצביע חבריה שרשורי תמונות - כמו בכל שבוע שרשור מדהים מאת לאה המקסימה חברים חדשים: תקווה4 , ברוכה הבאה ומה חוץ מזה ידיעה ב TELEBOM על הדיסק החדש אידיוט אחד מישראל כתב בפורום הרשמי של שאקירה שהוא מעוניין לקיים איתה יחסי מין מה שגרם לתגובה חריפה מגולשת לבנונית קומונות - שירות חדש בתפוז. שרשור חג שבועות שמח דיון על השיער של שאקירה החברה קיבלו את הסינגלים מ''המבצע הגדול'' תתחדשו אלן סיפר לנו על שמועה ששאקירה תעשה פרסומת לUNICEF שבוע טוב שיהיה ברונו
../images/Emo41.gifוהעידכון...../images/Emo41.gif גם השבוע איחרתי מעט ואני מבקש סליחה מכשיר הDVD שלי חזר מהתיקון ואני עומד לראות את ההופעה ונתחיל... ''ספיישל ניקוד התלבושות'' הסתיים והתלבושת הזוכה כבר מופיעה על הלוגו החדש של הפורום שאתם בחרתם תודה רבה לאסי על הלוגו הסקר התעדכן והפעם ''מתי לדעתך יצא הדיסק החדש?'' לכו להצביע חבריה שרשורי תמונות - כמו בכל שבוע שרשור מדהים מאת לאה המקסימה חברים חדשים: תקווה4 , ברוכה הבאה ומה חוץ מזה ידיעה ב TELEBOM על הדיסק החדש אידיוט אחד מישראל כתב בפורום הרשמי של שאקירה שהוא מעוניין לקיים איתה יחסי מין מה שגרם לתגובה חריפה מגולשת לבנונית קומונות - שירות חדש בתפוז. שרשור חג שבועות שמח דיון על השיער של שאקירה החברה קיבלו את הסינגלים מ''המבצע הגדול'' תתחדשו אלן סיפר לנו על שמועה ששאקירה תעשה פרסומת לUNICEF שבוע טוב שיהיה ברונו