הענק והגמד

MoMiNagirl

New member
../images/Emo41.gifהענק והגמד../images/Emo41.gif

מי שמשתתפות הן: סיסטי, נסיכת הזהב, סברינה אולסן טל1ש היחידה. על מנת שתוכלו לדעת מה להביא לענק שלכן כל יום, אנא אנו על השאלון הבא:
שם:
שחקנית אהובה:
תוכנית אהובה:
חיה אהובה:
זמר אהוב:
זמרת אהובה:
שיר אהוב:
בקרוב ישלח לכן מסר שיאמר לכם של מי אתן גמדות (כלומר למי אתן צריכות לתת מתנות). אחרי שקיבלתן את ההודעה אתן מתבקשות לפתוח ניק חדש ששמו: הגמדה של (הניק או השם של הענק שלך). אחרי שכולן יאמרו לי שהן מוכנות, המשחק יתחיל.

sisty

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

שם: אביטל גיל: 14 שחקן אהוב: תומר טל (צוף, מיכאלה) שחקנית אהובה: אפרת כהן (אסי, מיכאלה) תוכנית אהובה: סברינה...
חיה אהובה: כלב זמר אהוב: שי גבסו זמרת אהובה: ליאל קולט (1022) שיר אהוב: 'המילים החסרות'

אני

שם:קים גיל:8 שחקן אהוב:דניאל רדקליף שחקנית אהובה:אמנדה ביינס תוכנית אהובה:אחיות או לא להיות, צער גידול בנות והמופע ש ל אמנדה. חיה אהובה: כלב
זמר אהוב:יוני בלוך זמרת אהובה: אבריל לאבין ורוני שיר אהוב: אם לא היום אז מחר/יוני בלוך אני רוצה/רוני דואני...

עונה...=]

שם: שיר גיל: 12 ורבע [
] שחקן אהוב: לוידעת...
שחקנית אהובה: אממ מליסה [מסברינה כמובן] ואמנדה ביינס וג´ני גרת´ [-מאחיות או לא להיות] תוכנית אהובה: סברינה, אחיות או לא להיות, אריזה משפחתית, צער גידול בנות, בית נח, טרייסי ביקר, וכל האלה... חיה אהובה: דולפינים, כלבים וחתולים חמודיםם זמר אהוב: אני אוהבת יותר להקות כמו.... הישראלים היהודים הדג נחש והאלה... זמרת אהובה: שירי מימון ואבריל לאבין שיר אהוב: שיר הסטיקר/ הדגש נחש המורה/ הישראלים ריקוד השורטי ביגי/הישראלים Pump it up/Danzel My happy ending/ Avril Lavigne Move your body/ Nina Sky Accidentally in love/ Counting crows Hit my heart/ Benssi bros

אגב- 2 שאלות

כל יום תפתחי שירשור הגמד והענק וכולם ישרשרו את זה לשם?
מתי מתחילים?

אני מוכנה...

מה דעתכן [?] שנתחיל... מחר?! או אחרי החופש... אבל לדעתי בחופש יותר כדי... כי יש יותר זמן וכל זה... וכמה זמן זה נמשך?! שבוע לדעתי... הכי טוב... לדעתכן [?]

אוקיי::

שם: טל גיל:16.5 שחקן אהוב: יהודה לוי שחקנית אהובה: נינט טייב תוכנית אהובה: השיר שלנו שנגמר, אהבה מעבר לפינה חיה אהובה: חתול
סיילם חחחיחיחי זמר אהוב: רן דנקר, אמינם זמרת אהובה: ליל קים שיר אהוב: where is the love של בלק אייד פיס

למעלה