העצומה

../images/Emo41.gif העצומה ../images/Emo41.gif

מסתבר שיש התקדמות עם חברת ההפקה בקשר ל30, הם רוצים את העצומה שלנו ועל כן אנחנו צריכים לפעול מ ה ר אני מדברת על העצומה הכתובה לא זאת שיש באינטרנט, אני חושבת שלרובכם יש אותה כבר במחשב, אם לא אני אשים קובץ כאן, בבקשה מכם, תחתימו בבתי הספר שלכם אנשים שאוהבים ורוצים לראות את 30 כאן, ברגע שיש לכם דפי עצומה מלאים שלחו לי מסר, אני אתן לכם את הכתובת שלי, צריך לשלוח את זה כמה שיותר מהר. תודה.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif מגניב!!! ../images/Emo13.gif

אני ינסה להחתים בבית הספר שלי , רק תוכלי לשים פה את הקובץ של העצומה ? תודה ושבת שלום

DarkSecretLove

New member
מעולה! יאללה תתחילו להפציץ!!! ../images/Emo99.gif

שני כדי שתעלי את הקובץ של העצומה יותר מוקדם.. עד מתי הם רוצים אותם?[את העצומות]

תודה יקירה

ששמת את העצומה כאן. שכחתי לגמרי מהפורום כשגיליתי שיש לי בגרות ביום שני בסוציולוגיה ולא מתכונת בספרות.. אני כל כך לא מכוונת על לימודים יואו.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif צריך להחתים ממש ממש?

או שאפשר גם לרשום שמות וגילאים וכל זה רק במחשב ?

DarkSecretLove

New member
להחתים ממש ממש

כי לא ממש מתייחסים לעצומה באינטרנט כמו שמתייחסים לעצומה בכתב. בכתב זה אנשים "אמיתיים" ולא בנאדם שרושם את עצמו ב800 שמות שונים כאילו עצומה בכתב זה יותר..רשמי כזה,יותר אמיתי מעצומה באינטרנט למרות שיש לנו שם המון חתימות שהם לא מהארץ,מהאשלונים האחרים לדוגמא אבל עדיין עצומה כתובה נראת רצינית יותר ויותר ריאלית מעצומה און ליין

i am777

New member
../images/Emo196.gifשמעו ,

אם אנחנו לא נחתים הם לא יבואו . אנחנו חייבות לעשות הרבה......דיברתי עם דנה(המההההממת) וחייבים לעשות כאן משהו אחרת זה לא הולך לשום מקום ....אז צריך להחתים הרבה. אני נותנת לחברות שלי דפים להחתים ...והן מחתימות!...(YDDD) אי אפשר כל היום לשבת ולברבר שאנחנו רוצות שהם יבואו. If we will not do something about this thing , our BOYS FROM MARS, THEY WILL NOT COME.

למעלה