העצומה

motib4

New member
../images/Emo41.gif העצומה../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

תראו, ענבר עדכנה אותי במסר והרעיון נשמע לי. אז, כל מי שרוצה לעסוק בזה, שישרשר למטה מאיפה הוא בדיוק. לדוגמא: מוטי, גני תקווה, מרכז הארץ. עכשיו עוד כמה דברים: בעצומה יצויינו הפרטים הבאים: 1. שם מלא של הנחתם. (חובה) 2. כתובת בית של הנחתם. (לא חובה) 3. חתימה. (חובה). 4. מס. טלפון / פלאפון. (כדאי אך לא חובה). כל אחד שיעסוק בעצומה יאסוף מינימום 100 חתימות עם הפרטים הנ"ל. יש לציין לכל נחתם לאיזה מטרה הוא חותם לא אחרי, אלא לפני שהוא חתם. אין לזייף חתימות. לאחר מכן- כל העצומות יישלחו אליי, אלה שיירצו כבר לשלוח את העצומה אלייי ייפנו אליי במסר ויקבלו חזרה את הכתובת שלי. העצומות יהיו בדפי פוליו A4. יש לציין מהיכן באה העצומה ככותרת לדף. מצפה לתגובתכם ולשאלותיכם-

אולסנית

New member
אני אני אני!!! + שאלה למוטי

נוי, אשדות, צפון הארץ. מוטי אתה תנסה לסדר לנו מקומות אם התאומות יבואו?? או רק לעצמך?? (אני מקווה שלא גרמתי לך להישמע אגואיסט... זה סתם שאלה.. אחרי הכל אנחנו הפורום שלך...).

motib4

New member
אמממ... לא הבנתי...

מה זאת אומרת מקומות? כאילו לפגוש אותן? כן, אני אנסה.

מה?... מתי הן באות?????

ממתי הן בכלל באות לארץ?????? למה אני לא שמעתי?????? תעדכנו אותי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז........

motib4

New member
מצויין...

מי שעדיין רוצה להרשם ליצירת עצומה יכול. תוספת קטנה. מתחת לכותרת של הדף (מאיפה באה העצומה), יש לציין את פרטי המחתים . זאת אומרת את שמכם המלא, כתובתכם טלפון וכו´, משתי סיבות. א) כדי לדעתמי היה זה שיצר את העצומה. 2. למסירת פרטיכם לערוץ הילדים (אם אתם מבינים למה אני מתכוון). מי יודע? אולי מפגש הפורום יהיה באולפני ערוץ הילדים, יחד עם התאומות.

omer wild

New member
למוטי !!

אני לא ממש הבנתי מה צריך לרשום בעצומה...כאילו הבנתי שצריך לרשום שאנחנו רוצים שהתאומות יגיעו לארץ וכל זה... אבל לאן לשלוח וכל הפרטים שצריך לרשום...לא ה-ב-נ-ת-י !!! בבקשה תסביר לי שוב !! ואתה שומר לי גם מקום ?!

ל י מ ו ן

New member
העצומה היא שהם יבואו לארץ?

מה הם כבר יעשו פה-ידגמנו?????? ואם כבר אז.... לילך ר-א-ש-ו-ן לציון

../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif*|__-למוטי-__../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif*| כנס:)

נועה הרשקוביץ תל אביב, מרכז הארץ לא הבנתי את ההמשך אני לוקחת דף פוליו וכותבת לך 100 שמות לא ממש הבנתי? מוטי- אני לא יהיה פה עד עד יום רבעי אני ישמח עם תשלח לי מסר עם זה מה שאתה מתכוון חחחח מה לעשות קשת הבנה...
:) הבנתי בערך אבל אני רוצה להבין במדיוק אני רוצה שתשלח לי מסר כי מי יודע אולי ביום רבעי אני כבר לא יראה תשירשור ב-

משהו אחרון לפני שאני באמת יהולכת../images/Emo13.gif

מה עם ג´ודי
אני בטוחה שגם היא תירצה היא במחנה עכשיו, אני שולחת לה ביום שישי מיכתב כבר מוכן עם להוסיףף לה משהו תגיד לי, היא תקבל את זה רק אחרי 10 ימים.

../images/Emo11.gifלכל הפורום ...

יש לי ביום שלישי הופעה !!!!!
אני רוקדת ככה שהיום יש לי כל היום חזרות וגם ביום שני וביום שלישי עד ההופעה ברוררר
אז על תחשו אותי לגבי המעצמה כתבתי פרטים למטה ואני יחזור ביום רבעי.

keds

New member
:) נוי נוי!!!:)

זאת אני!! בהצלחה בהופעה עוד יומים!! אני הבוא כמובן לראות אותך!! שניני

למעלה