הערב אני פותח את הצ'ט של הפורום

0ne Man

New member
../images/Emo41.gif הערב אני פותח את הצ'ט של הפורום

שלום לכולם,
הערב בשעה 21.00 אני פותח את הצ'ט של הפורום בתפוז. כדי להגיע לצ'ט יש ללחוץ על הקישור "צ'ט" שמופיע בדף הפורום בשורה הכחולה הארוכה (שני מימין) ואז תגיעו ישר לחדר חירשים וכבדי שמיעה בתפוז צ'ט, עם הניק שבו אתם משתמשים בתפוז. אפשרות שנייה היא ללחוץ "צ'ט" בקישור הראשי של תפוז, לבחור "צ'ט מצלמות", ולאחר שנכנסים לחדר הלובי, להקיש את שם החדר "חירשים וכבדי שמיעה" בחלון התחתון השמאלי, או פשוט לרדת עם החץ לאורך רשימת החדרים עד שאתם מוצאים את שם החדר,וללחוץ עליו. אתם מוזמנים לפטפט באווירה נעימה על הכל..ולהכיר גולשים חדשים. להתראות בצ'ט!

0ne Man

New member
ליד הקישור של הצ'ט

מופיע בסוגריים מספר המשתתפים בצ'ט. המספר הזה מתעדכן קצת באיחור, אבל זה ייתן לכם מושג כמה אנשים נמצאים פחות או יותר בצ'ט באותו רגע...

0ne Man

New member
../images/Emo66.gif הצ'ט הערב היה מוצלח מאד

הגיעו 7 גולשים, ששוחחו בכיף והתבדחו יחד עד השעות המאוחרות של הלילה, והיה בסך הכל נחמד מאד. שמתי לב, שרוב הגולשים בצ'ט היו דווקא אלה שלא נוהגים לכתוב בפורום, אלא רק לקרוא...ממש מוזר. כאשר שאלתי אותם מדוע, ענו לי שאין להם על מה לכתוב בפורום...
אני מזמין את כולם לבוא לצ'ט של הפורום גם בערבים הבאים, להכיר גולשים חדשים וסתם להעביר את הזמן בכיף. אני אשתדל לפתוח את הצ'ט כל ערב, אבל גם אם אני או צלף לא נמצאים, תוכלו לפתוח בעצמכם את הצ'ט, על ידי כניסה לקישור של הצ'ט מהדף של הפורום. אני מקווה שהצ'ט של הפורום ייהפך למסורת קבועה, כי שמתי לב הערב, שרוב הלקש"ים הבוגרים רוצים לשוחח בצ'ט. אני רק מקווה, שהצ'ט לא יהיה על חשבון הפורום... לילה טוב לכולם, ולהתראות בצ'ט!

כיסוף

New member
הצ'אט

לא בא על חשבון הפורום. זה שני דברים נפרדים. לא להיות מדאגת מזה

0ne Man

New member
כדי להכנס לצ'ט דרך הפורום

חייבים להירשם תחילה בתפוז ולפתוח כרטיס אישי. תהליך פתיחת הכרטיס האישי קל ומהיר מאד. אתם בוחרים את הניק שבו אתם רוצים להשתמש, וכותבים את כתובת האי מייל שלכם, ואם הניק שבחרתם לא תפוס כבר, אז אתם מקבלים לינק להרשמה מיידית במייל שלכם, שעליו אתם צריכים ללחוץ, ואז נפתח לכם חלון למילוי פרטים אישיים על עצמכם - אם אינכם רוצים שהפרטים יופיעו בכרטיס האישי שלכם, אל תמלאו אותם. אחרי שמילאתם את הפרטים, עושים "עידכון" וזהו! אתם רשומים בתפוז, ואפשר להכנס ישירות לצ'ט מהפורום, עם הניק שבחרתם. אלה מביניכם שלא רוצים מסיבות שלהם לפתוח כרטיס אישי בתפוז, יכולים להכנס בצורה אנונימית לצ'ט, על ידי כניסה לצ'ט המתקדם של תפוז מהקישור הראשי של דף הפורום. לנוחותכם אני מצרף לינק לדף הכניסה לצ'ט המתקדם של תפוז. בוחרים כינוי חד פעמי, נכנסים ללובי, וברשימת החדרים יורדים עם החץ עד שמגיעים לחדר חירשים וכבדי שמיעה, או פשוט מקישים את שם החדר ונכנסים לחדר. בהצלחה!

למעלה