הערב - היהלום היקר במדינה יעלם

silverhawk

New member
../images/Emo41.gif הערב - היהלום היקר במדינה יעלם

מרכז היהלומים הישראלי, האתר השמור במדינה. דבר לא נכנס ודבר לא יוצא מהמקום הזה ללא פיקוח הדוק של שומרים חמושים ועשרות מצלמות אבטחה. האמנם? הערב ב-21:50, נמרוד הראל יגנוב את היהלום היקר במדינה. לא להחמיץ!

Sweet Girl7

New member
העונה הקודמת הייתה יותר מעניינת לא?

כי בעונה החדשה תוכנית שלמה הולכת רק על קטע אחד. בעונה הקודמת הוא היה ברחוב ועשה יותר קטעים לאנשים שברחוב וגם בכלל..ועכשיו זה כזה ביזבוז תוכנית שלמה בשביל קטע אחד וחבל ...

Lord VoIdemort

New member
תלוי

יש כאלה שמעדיפים קסמי רחוב, ויש כאלה שמעדיפים "קסמים" יותר מושקעים, אני מעדיף קסמי רחוב.

X Slider

New member
היותר מושקעים זה הכל טריקים

ומשיכה לרייטינג. העונה החדשה של בלתי נתפס ממש לא מעניינת, וחבל, כי התכנית בעונה הראשונה היתה מאוד מעניינת ומושכת.

johnnygoodboy

New member
העונה רק התחילה אבל

הפרק עם החיצים (האחרון שהיה) הוא לדעתי הפרק הכי טוב של נמרוד אי פעם מכל הפרקים שהיו. וגם היו הרבה קסמים תוך כדי הפרק. הפרק עם הנהיגה עיוורת באמת היה פחות טוב לדעתי כי בקושי היו בו קסמים (חוץ מזה עם הפלאפון שהיה ממש טוב).

Sweet Girl7

New member
אני חושבת

שבפרק עם החיצים הייתה לו מראה מקדימה שכנראה היא לא ראתה והוא הסתכל על המראה וראה לאן היא מכוונת את החץ.

silverhawk

New member
המדריך לעבריין המתחיל? ../images/Emo3.gif

נו, מה דעתכם על מילון הא'-ב' לגנב המתחיל שיש לנו היום?

Wish Master13

New member
מישהו יכול להסביר לי איך היה העוקץ

של התיקים שגנבו דיסקים? בדיוק פספסתי את הקטע הזה ורק ראיתי שהם החליפו תיקים אבל אם הם החליפו תיקים אז שניהם בחנות אז השומר לא יבדוק את שני התיקים?

SUPERGOL 10

New member
אין גבול לחוצפה של הבנאדם הזה ?

מה זה צריך להיות הוא פשוט לימד בתוכנית שהייתה היום ( אם אפשר לקרוא לזה העוד היום ) אנשים איך לגנוב דברים . שלא נדע מצרות . אבל בטלוויזיה המטרה ( זלילת רייטינג וכמה שיותר ) מקדשת את האמצעים .

t i l t u l a

New member
../images/Emo41.gifצודק/ת במאה אחוז ../images/Emo41.gif

לא האמנתי למראה עיניי!!! גם ככה המדינה שלנו מלאה ברמאים ונוכלים, יש כ"כ הרבה תוכניות טלויזיה לתפיסת הנוכלים והנה בא לו מר נמרוד הראל ומלמד את אלה שעדיין לא יודעים איך לגנוב!!! מ-ז-ע-ז-ע!! אם מישהו יודע איפה ניתן להתלונן אשמח לפרטים!! בושה..

למעלה